Su oyunları ile geçirilen vakitlere alternatif neler bulabiliriz?
Bütün yaz suyla fazlaca oyun oynayan çocukları artık sularla oynamaması için nasıl ikna edeceğiz?

Su oyunları ile geçirilen vakitlere alternatif neler bulabiliriz?
Bütün yaz suyla fazlaca oyun oynayan çocukları artık sularla oynamaması için nasıl ikna edeceğiz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Legolardan kaleler yapılabilir gadası
Legoları da yıkamak istiyor oyunun sonunda gadası 😂
Balkona çıkar yıkasın
Evin kirlenmesi sorun değil ki sular soğudu havalar serinledi burada üşüyüp hasta olacak diye endişe ediyorum
Ilık suyla yapsın
Bence oyun oynanabilir bilgisayar varsa ya da monopoly tarzı
Çocuklar sudan mahrum kalmamalı, havuza gidebilirler veya evde banyoda oyunlara devam edilebilir.
Üşüyecek diye korkuyorum artık ya
İçimden bi ses senin anne olduğunu söyledi 😘
Forever analık ya sorma 🙈😂
😍🍀 Doğrudur analık forever😎 Yine de tavsiyem şu ki: Havuz suları ısıtılıyor. Evde sıcak su mevcut. Havalar daha pek soğumadı. Burada amaç sudan uzaklaşmamak. Tabiki en iyisini sen bilirsin.
Havuza götürürüm ama evde su oyununun sonunu getirmiyor, sonu hep kavga ile bitiyor, her yerini ıslıyor, sıcak su yapıyorum ama üzeri ıslanınca haliyle üşüyor. Su ile oynamasının sakinleştirici etkisini biliyorum ama krize dönüyor maalesef 😊 zaten bağışıklığı düşük çok sık hasta olan bir çocuk bu yüzden oyalayacak başka şeyler düşünüyorum.
Dediğim gibi en doğru tercih senin annesi🙂💙
Ilık su olabilir ya da uygun bir dille mevsimlerin değiştigini söyleyip bu oyuna ara verelim diyebilirsin sansini bir dene
Kedi