Ben 2 sene önce boşandım, 20 yaşında bir oğlum var ve son zamanlarda çok asabileşti bana çok karışıyor kimseyle birlikte olmamı istemiyor. Yanında birini görürsem iim olursa olsun gider bıçaklarım beni katil etme diyor bir de... niye böyle oğlum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle ortada bir problem var ve problemler konuşularak halledilir. Bunu oğlunuzla konuşabilirsiniz. Kısmen yaşıt olduğumuz için sanırım sebebini anlayabiliyorum. Erkek olduğu için muhtemelen hemcinsleri hakkında genel bir görüşü var ve sizin zarar görmenizden, yanlış bir tercih yapmanızdan korkuyor olabilir. Sonuçta biricik annesisiniz onun gözünde ve ülkemize baktığımız zaman da devir pek de iyi durumda değil. İkinci olarak sizi paylaşmak istemiyor olabilir. Veya yabancı bir adama alışma konusunda kaygıları vardır. Ya da daha basit bir şekilde babasını unutamıyor, yerine birini koyabileceğini düşünemiyor olabilir. Dediğim gibi problemler her zaman sakince konuşarak çözülür. Konuşmayı deneyebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum zaten ama pek bir faydası yok
En İyi Cevaplar
Kendimi oğlunun yerine koyuyorum. Çok açık konuşayım, büyük konuşmuş gibi görünebilirim ama hayatımdan seni silerdim. 20 yaşında üvey baba ne demek ya? Erkek evlat annesini kıskanır. Bu yaşına kadar yanında babadı vardı. Şimdi başka bir adamla seni nasıl düşünsün? Sorunun oğlunda olmadığı çok açık bence. Oğlun her erkek evladın vereceği tepkiyi veriyor
10 Yorumla
+1 yılablam valla oğlun haklı değil hayatına karışmakta ama onun açısından düşünürsek haklı çünkü sonuçta seni başka biriyle görmesi çok acı verici çok üzücü bir şey hem oğlun olduğu için kıskanır hem de çok üzülür çok acı çeker o yüzden hayatına birini alacaksan bile gizli gizli görüş
00 Yorumla
+1 yılBir erkek için kolay değil bu durum. Tabi senin ikili ilişkilere bakış açın da önemli. Niyetin ciddi bir ilişki kurup evlenmekse her ne kadar kıskansa da sorun etmemesi lazım. Ancak sık sık kısa süreli ilişkiler kuruyorsan seni bile bıçaklayabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
65Cevap
+1 yıl2 yılda ne bu arayış bıkmıyor musunuz başka derdiniz mi yok şimdiki olgunlar gençlerden hızlı oğlunun arayışta olması gerekirken 20 yaşından sonra kimse üvey baba istemez elin adamı ile uğraşmak istemez görmek istemez haklı olarak ki erkekler genelde annelerini daha da kıskanırlar büyüdükce haklı da oğlun sana güvenmiyordur o yüzden gözetiyordur
24 Yorumla- +1 yıl
Birde daha neden diyor cocuğa Allah sabır versin annesi oğlundan da istekli cıkmış
Soran+1 yılAblacım ben yaşlı birisi değilim 37 yaşındayım ne yapayım ölene kadar yalnız mı kalayım?
- +1 yıl
15 16 yaşında evlenmişsin zaten ne beklenirdi ki sen bir annesin ve önceliğin oğlun sorumluluğun düşünmen gereken destek olman gerekeken evladın var 37 yaşında bencil benc aşk peşinde koşmak ne ya gerçi o yaşta aşkta olmaz uçkur peşindesiniz bir kaç seneye torunlarınız olur teyzecim canınızda istiyor biz genç bekarlar bile ilişkimiz bitince bir süre kendimizi toparlamaya uğraşırız siz zaten 15 yaşında çocukkende rahat durmamışsınız ya
- 2 ay
Bir evli kadın eğer gözü yuvasında yok ise Çocuğunun Babasını sürekli Suçlar ! Ve Bahane üzerine Bahane Arar !! Evini yuvasını neşelendiren Kadındır !! Hatayı kendiniz de Arayın !! Eski Büyükkerimiz bir ömür yuvalarını yokluk içinde Tütürdüler bir yastıga baş koydular !! Şimdikiler de Boşanmak için Adeta yarışıyorlar sankim Marifetmiş gibi !!! Ondan sonra neymiş daha 37 yaşındayım !! Oğlunu eğer seviyorsan çocuğuna saygılı ol !! Eğer niyetin Erkek istiyorsa Oğlunla konuş Babası ile bir araya gelerek yuvanıza sahip çıkın en hayırlısı ve doğru olan da budur
+1 yılMuhtemelen babasi da yaninda olmayinca seni hayatinin merkezine oturtmus o yuzden seni kimseyle paylasmak istemiyor biraz daha sabir ve hosgoruyle beklemelisin o da buyuyecek kendine bi hayat kuracak biraz daha normallesecek hersey koken olarak dogulu musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır mersinliyim Ankara 'da yaşıyorum
- +1 yıl
Bu konuda babasinin telkinini dinliyo olabilir mi ya da babasi da bekar mi hala
+1 yılÇok normal. Babamı kaybettim. Annem henüz 50 yaşında. Bazen düşünüyorum da annem başkasıyla olmak istese ki hakkıdır da ama sanırım 31 yaşında olmama rağmen hemen olgunlukla karşılayamam.
00 YorumlaErgenlik halleri. Kıskanmıştır olabilir. Bir süre onun haberi olmaması daha doğru. Sonra zaten normale dönecek. Tam erkeklik egolarının tavan yaptığı süreç
10 YorumlaBüyük ihtimalle arkadaş çevresi dolduruyor. Oğlunuz arkadaş çevresinden en çok etkileneceği yaş aralığında. Bence karşınıza alın, ciddi ciddi konuşun. Duygularınızı, hayallerinizi anlatın. Sonuçta kimse yalnız yaşamak istemez.
00 Yorumla
+1 yılBunun bir çok sebebi olabilir acaba hangisi
Uzey baba istemiyor olabilir
Gereksiz ergenlik egosu olabilir
Senin başkasıyla takilmani abartıyor olabilir
Babası dolduruyor olsbilir03 Yorumla
Soran+1 yılBabasıyla arası iyi değil kavgalılar. Ergen de değil ayrıca 20 yaşında ergen mi olur?
- +1 yıl
Ergenlik yaslami alakalı
Soran+1 yılEvet
Onunla oturup gerçekten duygularını güzelce ifade etmelisin
Üstüne gitme ya da mücadele etme
Her ne kadar boşanmış olsanda kalbin birine ısınabilir belki de ve bu çok normal ama maalesef evlat araya girince büyük sıkıntı
Güzel, doğru şekilde konuşarak halledebilirsin diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılGenç.
Sen ona, oda sana zaman tanımalı. Erkek için kabul etmesi zor bi durum annesinin bir başkasına ilgi duyması. Anlayabilmesi için biraz daha olgunlaşmalı.
00 Yorumla
+1 yılHer cuma günü sana evlenmek isteyip istemediğini sorması gerekirken böyle yapması çok saçma 👍 sonuçta kendisi evlenip gidince sen tek başına kalacaksın.
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse yalnızlığı haketmiyor, umarım oğlunuzun fikri değişir. Ama sizde çok dikkatli olun kriterlerinizin birine bile uymayan kişiyi duygusal bakarak hayatınıza sokmayın derim.
00 Yorumla
+1 yılkiskanmak degil aslinda olay. benim annem de boşandı baskasiyla evlendi. simdi annem hapis hayati yasiyor, eski enerjisini güzelliğini ve nesesini kaybetti. adam her gün aldatiyor ama artik calisacak durumda degil bosanamam diyor hayatini bu adam ile mahvetti 3 çocuğu da terk etti evi. oglun böyle olmasindan korkuyor. ben de istemiyordum keşke evlenmedeydi
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik destek alın bence yani cocugunuz alsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla kabul etmez
- +1 yıl
almak zorunda annesin otoriter davran
Yaşınız kaç acaba çocuğunuza uygun dille konuşun mecbur kabul edecek
05 Yorumla
Soran+1 yıl37 yaşındayım ne gibi bir sıkıntı?
Soran+1 yılNeden özelden?
+1 yılErgenlikten çıkamamış sanırsam. İnsan annesine karışma cesaretini nasıl gösterebilir aklım almıyor.
00 Yorumla
+1 yılyani biraz fazla kıskanıyor, seninde bir aşk yaşayabileceğini normal bişey olduğunu ileride anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlun ergen yaşta tam o yizden istemiyordur ama insanın ister istemez ihtiyaçlari olur bnu karşılanan gerekir bnde 27 yim bnd eolgun kadınlardan hoşlanıyorum 40 ve üzeri çok çekici geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılBnde artık ilişki istyrm. sadece
Seni kıskanıyor. Sende gizli gizli görüş. Sonuçta seninde ihtiyacın var
02 Yorumla
Soran+1 yılGizli saklı işim olmaz
- +1 yıl
Oğlunun yanında da olmaz ki
+1 yılHakli oglun evermemissin etmemissin ne acelen? Oglun evlensin barklansin ne bok yiyeceksen ozmn ye
10 Yorumla
+1 yılPotansiyel katil, ataerkillikten beyni akmış bir barbar yetiştirmiş gibisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna benzer bende böyle bir şey yaşadım ama sonra duzeldi
Ne zamandır böyle oğlunuz
27 Yorumla
Soran+1 yılYani boşanalı 2 yıl oldu önce ben istemiyordum ama yalnız çok sıkılıyor insan, bir iki kişiyle konuştum oğlum öğrenince küplere bindi. 6-7 aydır falan böyle. Gün içinde beni görüntülü arıyor sürekli? Evden tek çıkmamı da istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılBaşka sebep var aslında ondan böyle düşünüyor
Soran+1 yılNe sebebi olabilir
Cevap sahibi+1 yılBurada nasıl söylenebilirim , ulu orta herkesin okuması doğru değil
Soran+1 yılNiye doğru olmasın
Cevap sahibi+1 yılHerkes okusun diyorsun yani sohbeti mizi
Soran+1 yılNe dediğinizi hiç anlamadım
Doğal bir durum, demek ki babasının yerine başkasını koyamıyor.
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskanıyor. Belki kendisi evlendiği zaman sana karışmaz.
00 YorumlaSeninde canin erkek cekiyorsa oğlundan habersiz biriyle birlikte ollll ıste caresi
00 Yorumla
+1 yılBen bu riski alırım bekar bi kadın olarak sen de birliktelik istiyorsundur doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılAnasını koruyor dokunmasını istemiyorlar sana
00 YorumlaKıskanıyor ya da koruma iç güdüsüyle hareket ediyor
00 Yorumla
+1 yılAtaerkil büyütmüşsunuz şimdi de bedelini ödüyorsunuz. Yani hata sizde
00 YorumlaOğlunun Gözlerinden öperim
Yeğenime Helal Olsun çocuk Haklı
Eğer canın Hayat Arkadaşı istiyorsa Çocuğunun Babası var ! Yok inat ediyorsan otur Hanım Hanımcık yoksa Oğlunu ebedi Kaybedersin ! Şaka Söylemiyorum !!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhafazarmısınız ve çocuğunuzu muhafazakar mı yetiştirdiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılOğlunuz maçoysa ondanda olabilir. Erkekler 21-22 yaşında belli olur. Ama sizin hayatınız var. Beklemek zorunda değilsiniz. O zamana kadar gizli görüşeceksiniz artık. Çünkü oğlunuzun söylemleri hiç doğru değil. Empati yapamıyor. Annesi olduğunuz için bazı ihtiyaçlarınızın olduğunu kabullenemiyor ve yokmuş gibi davranıyor.
benimde babamla annem ayri. babamla konusmuyorum zaten. Ve annem baska erkeklerle konustugu zaman falan inanilmaz midem bulaniyor ve asiri sinirleniyorum. Sebebini tam olarak bilmiyorum ama oglunu anliyorum yani
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılSizi kıskanıyor
Özel konu değilse neden boşandınız?02 Yorumla
Soran+1 yılAdamlığı unutmuş
- +1 yıl
Evine bakmıyor sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasıl yetistirdin bilmiyom herkesin kendi hayatı diceksin
00 Yorumla
+1 yılAblacım çocuk kendince gayet haklı. Sen cidden düzgün niyeti ciddi bir erkek bulursan o zaman karışacagini düşünmüyorum. Sosyal medya da erkeklerede çok guvenme
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bende kıskanırdım erkek çocuk olarak annemin başkasıyla evlenmesini kaldıramam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı senjn namusun oğlunun namusudur yanlış yapiyon
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl haklı? Henüz 37 yaşındayım ölene kadar yalnız mı olacağım?
Cevap sahibi+1 yılEvlen sende onla bunla yatma
Soran+1 yılEvlenmek için önce bi tanışmak falan lazım ya hani
Cevap sahibi+1 yılYattın mi kimseyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenı kıskanıyor sahıplenıyor
Yanlıs bısey yapılmasını ıstemıyor
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum babası onu örgütlüyor olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılBabasıyla konuşmuyor
- +1 yıl
Belki de gizli olarak konusuyorfur
+1 yılBıçaklarım ne ya. Nasıl bir evlat yetiştirdin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde çok efendi bir çocuktu niye böyle yapıyor anlamıyorum
Görende çok peşinde olan var sanacak
10 Yorumla
2 ayBabasına da aynı hassasiyeti gösteriyorsa okey 👍
00 YorumlaTam olarak ergenlik döneminde
00 YorumlaÜzülme duzelir illaki takma kafana olur mu
00 Yorumla
+1 yılKolay değil tabi oğlun genç adam olmuş
00 YorumlaÇok saçma ya hiç sordun mu neden öyle yapıyon diye
00 YorumlaPsikologa götür bnce bicaklarm ne demek ya
00 YorumlaOtoriteyi eline al haddini bilsin
00 YorumlaKaçamak yaparsın anca
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa insansın evlenmek hakkın çocuğun yanlış düşünüyir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNapmsyi dusunuyon
Cevap sahibi+1 yılÇocuğunuza diyin yanlizlik zor diye güzelce konusun
Gizli gizli görüş sende
00 YorumlaSonsuza kadar sevişmeyecek misin
00 YorumlaSerseri yetistirmissiniz belliki
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde çok efendi bir çocuktu niye böyle yapıyor anlamıyorum
Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı. Normal büyüdü herşeyin farkında çünkü
00 Yorumlakıskanıyor seni
00 Yorumla
+1 yılSeni kimseyle paylaşmak istemiyor kıskanıyor yani
00 YorumlaErgenlik dönemi normaldir
00 Yorumlaben kafalarım onu sen özele gel.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana asırı deger verıyor sankı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsenın yas kckı
Soran+1 yıl37 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılpekı uzunca konusalımmı senınle?
Seni kıskanıyor demekki laf söz olmasını istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen birinden mi hoslaniyosun
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşamıyor seni annesi.
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 2 sene önce boşandım ama çocuğum kimseyle birlikte olmamı istemiyor, kabullenemiyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım