Okulların açılmasına az kalmışken, okula yeni başlayacak minikleri nasıl motive edebiliriz diye konuşalım istedim 😊

Okulların açılmasına az kalmışken, okula yeni başlayacak minikleri nasıl motive edebiliriz diye konuşalım istedim 😊

insanlara tavsiye vermem gerekirse. Okula başlamadan önce çocuğunuzla okul hakkında konuşun, ne bekleyebileceğini ve neler yapması gerektiğini anlatın. Okula başlamadan önce, mümkünse okulu ziyaret edin ve çocuğunuzun okulu ve öğretmeniyle tanışmasına yardımcı olun.
Çocuklarınıza veda ediyor gibi veya onlar sizi terk etmiş gibi cümleler kullanmayın örneğin bugün senin için güzel geçecek veyahut okulda çok eğlenecek gibi gözüküyorsun diyip onları memnun edebilirsiniz gerekirse hocalarınızla konuşur hikayelerle oyunlarla çocuğunuzu okula alıştırırsınız birde diğer çocuklarla kaynaştırmaya mutlaka özen gösterin saygılar
Okul ortamı önemli ki çocuk küçük yaştan okuldan soğumasın ve aile okula gitmesi gerektiğini söylemeli sosyal aktiviteler yapılsın 4 Eylül günü başlayacaklar diye biliyorum
Cevap
1Cevap
Okul öncesi haftası afacan takımı kurup okula gitmek ve okulda vakit geçirmek dönüşte de aburcuburlarla herkesi neşelendirmek süper olur.
Harika fikir 😊
okul başlamadan önce öğretmenle konuşabilir ya da okulu tanıtabiliriz
Güzel fikir 😊
öğretmenlere iş düşüyor.
Sadece %40 ı öğretmenlere düşüyor bence 😊
acil pisko destek ayarla kendine :D
Niye 😂
Zaten psikolojik destek alıyorum iyice delirecem desene 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?