Çocuk & Ebeveyn Arkadaşlar hamile miyim? Böyle olması normal mi Hcg mi düşüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En üstteki testi yaptıktan sonra kan verdim değer 27 idi. Doktor hamilesin ama çok yeni dedi. Ertesi gün 2. Olanı yaptım Bu testi bu gün yaptım ama sabah idrarı değil. Öğlen baktım. Düşüyor mu sizce Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar teşekkür ederim kan verdim değerim yükselmiş 🥹 Arkadaşlar hamile miyim? Böyle olması normal mi Hcg mi düşüyor? Cevapla Hamilelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hamilesin gibi görünüyor gadası 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Silik gösteriyor Oladabilir olmayada biraz bekle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani sence değerim düşüyor mu Yorumla Edaaa97 +1 yıl Beklemen lazım Yorumla
Üçüzerkekannesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Hamilesiniz 🙏🏻allah sağlıkla kucağınıza almayı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸🌸 1 0 Yorumla
tersbakiss Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl E doktor hamilesin dememiş mi ben mi yanlış anladım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şöyle doktor hamilesin dese bile kimyasal gebelik geçmişim var. Yani evet gebe olabilirim ama düşük yapıyor da olabilirim canım. Bu yüzden endişeliyim. Yorumla tersbakiss +1 yıl AnladımmHayırlısı olsun inşallahSıkma canını sakın Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim canım Yorumla tersbakiss +1 yıl : ) Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hamilesin ben de oğlumu böyle öğrendim. kan vermelisin değerin düşüp düşmediği oradan anlasilir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Doktor yarın için çağırdı. Kan vermem için ama çok gerginim sence bu gün gidip vermeli miyim Yorumla Mom90 +1 yıl Verebilir sin aç tok farketmez çünkü bende öğlen vermiştim 2 saate kalmadı sonucu çıktı Yorumla Soran +1 yıl Peki kasıklarında ağrı var mıydı. Her an adet olcak gibi hissediyorum Yorumla Mom90 +1 yıl Yok canım basim çok ağrıyordu benim inanılmaz ağrı hemde ben öyle ogrendim🤣 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Büyük ihtimalle hamilesin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir canım Yorumla
ayyyseymisim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 39% +1 yıl hayirli olsun olabilme ihtimali var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamilesin gibi görünüyor gadası
Silik gösteriyor
Oladabilir olmayada biraz bekle
Yani sence değerim düşüyor mu
Beklemen lazım
Hamilesiniz 🙏🏻
allah sağlıkla kucağınıza almayı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸🌸
E doktor hamilesin dememiş mi ben mi yanlış anladım
Şöyle doktor hamilesin dese bile kimyasal gebelik geçmişim var. Yani evet gebe olabilirim ama düşük yapıyor da olabilirim canım. Bu yüzden endişeliyim.
Anladımm
Hayırlısı olsun inşallah
Sıkma canını sakın
Teşekkür ederim canım
: )
Hamilesin ben de oğlumu böyle öğrendim. kan vermelisin değerin düşüp düşmediği oradan anlasilir
Doktor yarın için çağırdı. Kan vermem için ama çok gerginim sence bu gün gidip vermeli miyim
Verebilir sin aç tok farketmez çünkü bende öğlen vermiştim 2 saate kalmadı sonucu çıktı
Peki kasıklarında ağrı var mıydı. Her an adet olcak gibi hissediyorum
Yok canım basim çok ağrıyordu benim inanılmaz ağrı hemde ben öyle ogrendim🤣
Büyük ihtimalle hamilesin
Umarım öyledir canım
hayirli olsun olabilme ihtimali var
Hayırlısı olsun hamilesin