- 1 yıl
Sıcakkanlı ve tatlı dilli değiller soğuk ve mesafeliler küçükken bir çok şeyi kendi kendime yapmamı istediler prenses gibi büyümedim yani her istediğim anında alınmadı fiyatı ucuz mu değil mi diye bakıldı diğer çocuklar gibi şımarık değildim olgundum bu yüzden özgüveni düşük en iyisini istemek yerine onlara yük olmamak için az şey isteyen sürekli yardım eden iş yapan kişisel alanı olmayan özgürce hareket edemeyen birine dönüştüm çok bastırdılar beni etkilerini hala hissediyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Onlarla bunu konuşmayı denediniz mi? Size sorumluluk verirken ve seçim hakki tanırken sanırım sizin duygularınız ne hissettiğinizi anlamayı atlamışlar.
- 1 yıl
Konuştum ama sürekli manipüle ediyorlar yanlış düşünüyormuşum gibi hissettiriyorlar değişen bir şey de olmuyor o yüzden bir an önce evlenip evden gitmek istiyorum farklı bir hayat istiyorum evet dediğiniz gibi duygularıma ve ne hissettiğime pek önem vermediler biraz daha anlayışlı olmalarını isterdim
- 1 yıl
Manipüle edildiginizi düşünüyorsanız bu konuda kendinizi onların sizi duyacağı şekilde gelistirebilirsin. Evlenip gitmek bir kaçış gibi yansıyor sizce çözüm bumu? Kendi alanınızı korumayı ve duygularınızı ifade edebiliyor olmanız benzer seçimler yapmanızı engeller bunlar degismediginde kişiler değişir fakat yaşadıklarınız değişmez.
- 1 yıl
Teşekkür ederim son cümleniz her şeyi açıklıyor dediklerinizi dikkate alacağım kendimde bazı değişiklikler yapmam lazım biraz daha sabit fikirli ve istediğini alan yapıda olmam gerekiyor fazla saldım her şeyi kendimi geliştirmediğim sürece aile evinde gördüklerimi koca evinde de göreceğim belki haklısınız
- 1 yıl
🌸❤️
En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Ben konuşmuyorum hiç biriyle.. hatta sevmiyorum da çünkü hak etmiyorlar hiç bir şey. anlatmak dahi istemiyorum hatta o derece.. bazı şeylerin olmaması gerekiyor gibi gelir ya hani. ne kadar zorlarsanız sanki daha kötü olur. işte ben de hayatı bu sıralar öyle görüyorum istediğim şeyler olmadığı için. tabi ki bir çok şanssız olduğum konu var doğduğum yer ya da aile gibi bunların değişmesini ya da farklı olmasını isterdim sadece.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu sene mezun bir öğrenciyim ama annemin psikolojik rahatsızlıklarına dolayı verimli şekilde bazen hiç çalışamıyorum ve çalışmak istemiyorum son 2 ay kaldı sınava başarıp başarmayacagımı bilmiyorum başarsam ailem annem ne olacak diye düşünüyorum basarmasam 1 sene daha mezun kalirsam sonuçları nasıl olur diye düşünüyorum ne olur bilmiyorum bazende diyorum boş ver annen iyileşsin her şey olur inşallah sizin tavsiyeniz ne olur bana😊
00 Yorumla- 1 yıl
Ailemle yaşamayarak ki yaşamıyorum 😊
17 Yorumla- 1 yıl
Merhaba ailenizle yaşamak istemeyip yaşama sebebinizi merak ediyorum 🙂
- 1 yıl
Annemle anlaşmak çok zordur. Sadece kendi bildiği ya da istediği şeyin doğru olduğunu savunur. Başkalarının düşünceleri onun için mantıklı olmadığı sürece geçerli değildir
- 1 yıl
Anladığım kadarıyla kontrol etmeyi seven bir anneniz var. Buna odaklanmak yerine kendinizi ifade etmeyi ve alanızı korumayı denediniz mi?
- 1 yıl
Pek çok kez denedim. Ama başarılı olamadım. Çareyi kendi evime geçerek buldum. Şimdi her şey daha güzel. Onun için de benim için de...
- 1 yıl
Aslında kendi alanınızı oluşturarak çözüm bulmuşsunuz 🌸
- 1 yıl
İki alanında enerjisi çok yüksek olduğundan her hangi bir patlamayı önlemek için öyle yaptım. Kimseye zarar gelmedi
- 1 yıl
🌸❤️
Param olsa hiç bir problemlerim çözülür
06 Yorumla- 1 yıl
Bunun için neler yapıyorsunuz?
- 1 yıl
Umuyorum hayallerinize kısa sürede ulaşabilirsiniz. ya da kendi hayatınızın kontrolünün sadece sizde olması yönünde adımlar atmaya tercih edebilirsiniz. Her ne olursa olsun Seçimlerinizin doğrultusunda yaşıyor ve mutlu oluyor olmak önemli. Çünkü burada tek önemli olan sizsiniz
- 1 yıl
🌸
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ailem ile aram iyi
00 Yorumla - 1 yıl
Evde bir şey kaybolduğunda benim suçlanmam
01 Yorumla- 1 yıl
Sizce bunun bir sebebi nedir? Nasıl davransalar suçlanmış hissetmezdiniz?
Okumak
00 Yorumla- 1 yıl
iletişim problemleri
00 Yorumla
Detaylı bilgi