Anne babaniz aile icindeki sorunları dısarı anlatırmı?

Benim var abbam eve koyden arkadasi gelir 10 yıl onceki sorunları anlatir aynı kisiye 2 hafta onceki anlattiklarini tekrar anlatir dun aksam babamla bi istegim uzerine tartistık ağzından serefsiz Çok yaşa gibi kelimeler çıkınca bence hiddetlendim alt tarafı filancanın kızi traktor suruyo banada ogret buna sinirlendi bağırdı sus diyince susucaksın falan simdi balik falan almaya gitti bi kac bisey daha nerdesin diye aradim halamin yanına gitmis telefonu kapatmadan koydu cebine konusulanları dinledim bende dis teli masrafımı falan anlatiyo o odedigi icin dun aksamki konuyu anlatıyo yok misafir sevmiyomusum falan sevmiyorum cunku sen gelene evin butun herseyini anlatıyosun kac defa da soylemisizdir ablamlar ben evin icinde ki evde kalsin disari anlatma diye hep sizmi beni terbiye edeceksiniz oldu var mı sizinde boyle ebeveynleriniz benim tutumum nasıl olmalı geldiginde konussam sen benimi dinledin dicek gidip onuda anlatıcak telefonları dinliyo falan diye nasıl bir yaklasımım olmalı bana bi tavsiyeniz var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Halam diyo yerini bul ver diyo babam istemiyo kalcak basima diyo halam sanki kendi kızını vermisde iyi etmis duruyolar anne kız 3 torun 2 kez evlilik yapmıs kızı iyimi olmus sanki
Anne babaniz aile icindeki sorunları dısarı anlatırmı?