Hanım Kardeşlerim, bebeği olanlar duyduk duymadık demeyinnnnnn, size süper bir emzik fikri getirdim, bakalım kimler uygulayacak?

Selamlar
Bilenler bilir, biraz maddi sıkıntılar içerisindeyiz, 2 yaşında ve 4 aylık iki tane kızım var.
2 yaşındaki kızım sürekli emzik emiyor ve diş çıkarttığından dolayı haftada bir emzik patlatıyor. Patlayan emziği de tekrar emmiyor.
İşin kötü yanı emzikle uyuyor ve maddi olarakda emziklere dünyanın parasını harcıyacak durumumuz yok.
Bende günlerdir düşünüyorum, bir emzik olsa ve sağlam olsa öyle hemen patlamasa diye.
Veeee sıkı duruuunnnnnn...

📍Bir adet damlalık buluyorsunuz, yumuşak pompa kısmını güzel ve zarar vermeden söküyorsunuz.
📍Bir adet de eski bir emzik bulup arka kapağından açıyorsunuz ve ucundaki eski emzik silikonu çıkarıp çöpe atıyorsunuz
📍Ve damlalığın pompa kısmını emziğe takıp arka kapağını kapatıyorsunuz.
Artık sizinde sapa sağlam bir emziğiniz olmuş oluyor 😂
Veeee anne göğsüne de uyumlu olmuş oluyor.
Gidipde dünyanın paralarını bayılmanın bir mantığı yok. Hele ki diş çıkarma döneminde.

İNŞALLAH FAYDALI BİR BİLGİ VERMİŞİMDİR 😊
YAPANLAR YORUMLARA YAZSINLAR
Hanım Kardeşlerim, bebeği olanlar duyduk duymadık demeyinnnnnn, size süper bir emzik fikri getirdim, bakalım kimler uygulayacak?