Bana kendi sıfatlarını saymış garibim gülüp geçiyorum sadece sana
Bir de cevap vermesin diye engellemiş aciz yaratık cevap duymaya g**** yemedi değil mi
Ablam doğum yapacak önümüzdeki haftalarda sancılar başladı Ben de bir tarafın yırtılacak çığlıklar feryatlar kopacak hazır mısın diyorum ki öyledir doğum yaparken malum tarafları açılıyor 😀 Ben böyle söyleyince ağlıyor kalbi sıkışıyormuş kardeşim hamile kalırken doğuracağını bilmiyor musun sen doğurmak için hamile kalmadın mı diyorum daha da ağlayıp zırlıyor sanki İngiltere düşesi eskiden kadınlar tek başına tarlada bahçede doğuruyordu bu yeni nesil de çok mızmız oldu
Tamam da o sancılar vs kaldırılması kolay değil. Psikolojik olarak zaten iyi durumda değil, hormonlar pazar yerine dönmüş hangisi nerde napıyo belli değil, hali hazırda ağrıları var. Bu kadar üstüne gitmen doğru değil. İçerde bir iki organı bile yer değiştirdi şu an onun. Biraz anlayışlı ve yatıştırıcı ol lütfen.
O da gelip gidip zırlıyor onu mu çekeceğiz ya
O sancılar cidden çok yüksek ve can yakıcı. Sancı bi yandan, vücutta olanlar bi yandan, hormonlar bi yandan. Gerçekten çok zor bi durumdan geçiyor ablan. Ki ilerde sende geçeceksin. Ablana mümkün destek olman, rahatlatman vs gerekli şimdi. Hayır söylediklerinden dolayı aşırı stres yapıp erken doğum yaparsa nolcak düşündün mü hiç?
Ben onu evine git daha rahat edersin dedim dinlemiyorum 24 saat �nan ki çekilmiyor
Zorlu geçiyor o zaman hamileliği. Zaten az kalmış, sık dişini azıcık daha. Gerçekten vücudunda hiçbişe normal değil şu an. şu an bütün organları iki kişilik çalışıyo mesela. Bu dönemde biraz alttan alınabilir mızmızlığı. Yiğenini kucağına alınca unutursun hepsini merak etme 😊
Şuna dizilerden birkaç Çığlık doğum sahnesi seyrettirsen nasıl olur açılır mı 😀😀😀
Vicdansızsın he 😂 Ben deminden beri ne anlatıyorum, neye dil döküyorum. Sen ne diyon 😂 😂
Arkadaşlar bana hades'in kayıp kızı diyorlar 😀
Hürrem'in ilk doğumunu seyrettirdim zaten çığlıkları duyar duymaz O da sina saklandı Hem o zaman 3-4 aylık hamileydi ancak 😀
Sen gerçekten vicdansızsın 😂 Aynı şeyleri o da sana yapacak görürsün bak 😂
Hüseyinler niye bu kadar ince ruhlu oluyor bu kadar hassas olmak zorunda mısınız, 😀
Annem öyle yetiştirdi, bende her ne varsa annem yükledi. Bazen bende kızıyorum kendime. Ama ne kadar uğraşsam da değiştiremedim bunu maalesef..
Benim annem de öyle bir çiçeği sorsa ağlıyor kadın Ben nasıl böyle oldum😀
Babaya çekmişsindir 😂
Yok ya babam da çok vicdanlı 15-20 tane kedi besliyor iş yerinde herhalde Ben onların tam tersi bir tepki veriyorum 😀
Biz Kötüler olmasak Siz iyiler prim yapabilir misiniz bakalım😀
Sen sülalenin numuneliği olabilir misin? Ya da hastanede karışmış? 😂
Çocukken en sevdiğim aktivite parka gider bir sağ tarafa bir sol tarafa çaktırmadan su sıkar insanları birbirine düşürürdüm 😀😀
Hak ediyorum desene lakabımı 😀
Direk hades olma ihtimalini düşünüyorum şu an 😂😂
😀😀😀 şu anda ne yapıyorum biliyor musun dizilerden korkunç doğum sahneleri araştırıyorum bir yandan
Yapma yapma. Gerçekten erken doğuma sebep olabilirsin. Korkarsa düşüğe sebep olabilirsin. Yani yiğenine zarar verebilirsin. Rahat dur 🙄
Bu kadar merhametli olma bak seni gelirsem ısırırım 😀
Merhametle ne alakası var? Kadın erken doğum ya da düşük yapabilir diyorum. Ayarsız mısın ya 😂 😂
Düşük bNasıl yapacak lan karnı burnunda 😀 çok olsa erken doğurur rahatlar
Düşük dediğin içerden aşağı düşüyor gibi bişe değil ki. Karnında bebeğin ölmesi durumu düşük. Yani her an olma ihtimali var, bu ayarsızlıklarına dur demezsen 😂
İykiAbim değilsin vallahi 😀
Niye be? Kız kardeşim gayet memnun benden, çokta sever. Neyim varmış la benim? 🙄
Fazla duygusalsın 😀
Bu işine gelir ama 😉
Peki merak ediyorum kız kardeşin de senin kadar duygusal mı ince ruhlu mu genellikle evde bir aile de ince ruhlu varsa diğer kardeş cani oluyor 😀😀
Yok değil. Agresif kardeşim. Kolay affetmez, çabuk sinirlenir, en fazla bi kere affeder ikincisi asla olmaz falan. Tam tersimdir o benim.
Ahshs 😀😀😀 dedim size Siz evdekiler ince ruhum hep üzerinize çekiyorsunuz bize bir şey kalmıyor bari bir çığlık videosu seyrettirseydim 😀
Yav rahat dur çocuğa zarar. Manyak mısın sen 😂 😂
Aahgggg en az 200 kere tekrar ediyor bu lafı günde annem rahat dur nefret ediyorum bu sözler 😀
Rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur 😂😂
Mmmmawwwnnnnyyyyyaaaawwkkkk😀😀😀 eğri mi duruyorum zikzak mı duruyorum yoksa çapraz mı duruyorum ben
Fiziksel olarak dememiştim ki 😂 😂
Neysel olarak demiştin peki😀
Davranışsal olarak demiştim küçük hanım 😂
Gerçekten abim olduğunu hayal ettim ne tartışmalı bir hayatımız olurdu 😀 evdekilere böh yapmama bile izin vermezdin sen
Yav normal şartlarda çok eğlenceliyim. De ablanın şartları normal değil. Neyini anlatamadım bi saattir ya 😂 😂
Video göndermedim daha ne yapayım 😀😀
0 Sadece Bir tarafların çatır çatır yırtılacak demekle idare ediyorum kıymetini bil o da senin için 😀
Onu da deme. Bi yeri yırtılmayacak kadının yanlış bilgi veriyon la 😂
Of of yemin ediyorum tam ısırmalıksın sen ya 😀
bir yeri yırtılmayacak bunu ben de biliyorum😀
Rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur Rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur Rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur, rahat dur 😂😂😂
Pislikte bir dünya markası sen 😀
Teşekkür ederim 😂😂 Ama senle başa baş yarışırız bu konuda, sende az değilsin 😂
Kız kardeşin seni yanağından hiç ısırdı mı ya da herhangi birisi 😀
Hayır, sıktılar ama ısırmadılar. Ne bu ısırma sevdan ya 😂 😂
Evet ya ben dayanamayıp insanları ısırıyorum hem de yanağından 😀
Yapılacak şey mi bu ayarsız? Yanlış anlarlar başına iş açarsın durduk yere 🙄
Ahdhs 😀😀 elini kolunu ısırsam önemli değil değil mi
Ne olduğu önemli değil, bu kadar temas illa yanlış anlaşılır. RAHAT DUR 😂
Ulan var ya bir elime geç sen yanağının ortasından öyle bir ısırık atardım ki 10 gün diş izi ile gezerdin 😀
Yav niye durduk yere böyle şeyler yapıyon 😂😂
Ahdhs 😀😀 hakkım yok mu Benim de rahatlamaya ne olur azıcık bir ısırık alıversen Can huras kaçıyor Allah'ın cezaları kan ter içinde kalıyorum bir ısırık alana kadar
Tamam da sen ısırmak istiyon, ben daha senin kim olduğunu bile bilmiyorum. Nası yanak uzatam ben sana 😂😂
Çok tatlı biri olduğumu biliyorsun yetmez mi 😀
Yoo bilmiyorum ki 😮💨
Bak ya Sen de kaçarsın zaten Ne olur bir insanda kaçmasa �yle beklese ben kolayca ısırsam illa debelenecek Allah'ın cezaları 😀
Kaçtığımı nerden çıkardın? Ben tanımıyorum seni diyorum 😉
😀😀😀 ben seni tanısam yeter Hadi şimdilik kaçtım ben
Güle güle 👋
Kaybolma bir yerlere
Yatıcam iş var sabah 🙄
Kabus gör emi 😀 benim uykum kaçtı
Niye beddua ediyon ya? Gitcem akşama çalışıcam, dinlenmiyim mi? 🙄
Ahahahs 😀😀 hayatına biraz adrenalin gelsin
Yeterince var zaten, RAHAT DUR 🛑 🙄
Yyyyaaaaa uyuyamıyoruuuuuuuuummmm
Ben çatır çatır uyudum. Yeni uyandım zaten, işe de gidemedim uyanamadığım için 🙄😂
Ahshs iyi olmuş ben de ablamın vızıltılarıyla uyandım yok sancım varmış hastaneye gidelim diyoruz yok diyor bıçak getirin yaracağım şunun karnını dedim kaçta gitti gene😀
Dalga geçiyon sen akşamdan beri.
İşte bu yüzden iyice düşünülüp verilmesi gereken bir karar, çocuk oyuncağı değil bu tür şeyler.
Bu arada cevap yazanlardan biri ikide bir ayarsız falan demiş de, ayarsız değilsin sen boşuna sevinme
Cevap
3Cevap
İstiyorlar ki trendyoldan sipariş gibi gelsin, beğenmezlerse de iade etsinler sadasda
Vallahi ya aynen öyle 😀
Helal olsun kız sana beni iyi güldürdün haa 🤣🤣
Değil mi ya madem o kadar tırsıyorlar doğurup durmasınlar 😀
Yani hem yapiyor hem zırlıyor işte
Vallahi ya baş ağrısı
Destek olman gerekirken fesatlıktan ölme evresindesin
Ne beyin özürlü insansın ya inşallah ikiye ayırırlar da öyle çıkarırlar seninkini nasılmış dalga geçmek görürsün empati yoksunu su beyinli
O güncellemeyi alır sana yediririm yırtık poşet sen kimsin bana hakaret ediyorsun BİM kasari
Acılar içinde ölürsün umarım doğururken öl ins
18 misin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?