Akrabımızın kızı kötü halde tavsiye istiyorum?

Şimdi şöyleki bizim bir akrabımızın kızı var 17 yaşında son günlerde çok soğuk alıngan ve kırılgan olmaya başladı normalde böyle değildir benide kendine çok yakın görür annesine babasına anlatmadığı özel şeylerini hep bana anlatır yaklaşık 3 4 gün önce beni aradı abla buluşabilir miyiz diye sesi çok kötüydü tabii olur dedim neyse buluştuk meğerse bir kız arkadaşı varmış onunla 2 yıldır konuşmuyorlarmış anlatırken gözleri doldu lisede okulda arkadaşlık kurmuşlar zamanla birbirlerine bağlanmışlar anlatırken o kadar ağladı ki benimde gözlerim doldu neden küstünüz dedim böyle olması gerekiyodu bir kez ayağına gittim kendimi affettirmek için sarıldım ama hali tavırları soğuktu dedi onu çok özlüyorum abla dedi birde çok hassas bir çocuk hani şiir defterini falanda getirmiş yanında bana gösterdi okudu hepsini o kadar içli şeyler yazmışki onunla geçirdiği güzel anıları yazmış ona çok değer verdiğini anladım ne diyeceğimi bilemedim moralini yükseltmek için sinemaya götürdüm falan işe yaramadı küstükleri günden itibaren arada ağlıyormuş aklına geldiği zaman unutamıyormuş ne zaman derdi sıkıntısı olsa o arkadaşına gidiyormuş onu koşulsuz seviyormuş durduk yere ağlamalarının sebebi buymuş şimdi anladım napıcam ben nasıl düzelir bu çocuk

Akrabımızın kızı kötü halde tavsiye istiyorum?