Bebeği olan arkadaşıma misafirliğe gittim, bakıcılık yaptırdı. Biraz ayıp değil mi?

Bugün arkadaşımı görmek için gittim. Gitmeden bir kaç gün önce de haber vermiştim, müsaitsen geleyim diye. Olur demişti. Bana resmen bakıcı muamelesi yapıyor... Ben gelince duşa falan girdi evdeki işlerini halletti. Bir de ne zaman bebek onun kucağında olsa bana uzatiyordu, benim tutmamı istiyordu. Tamam anne olmak kolay değil ama tek değil sonuçta. Gerekirse akşam babası gelince duşa girseydi, evdeki işleri halletseydi. Ben arkadaşımla zaman geçirmeye geldim, bir yarım saat ancak konuşmuşuzdur. Bir daha bebek yürümeye başlayana kadar gitmem sanırım 😅 Siz ne düşünüyorsunuz? Yerimde olsanız ne yapardınız? Bir de bebek ondayken bana vermeye çalışınca ne yapabilirim? Çünkü büyüdüğü için kucağıma almak istemiyorum artık, ben annesi değilim. Bebek taşımak isteseydim anne olurdum yani 😅

Güncellemeler
+1 yıl
İdare ettim zaten arkadaşlar. Ama yaptığı ayıp yani onu söylüyorum. Hem müsaitim deyip hem iki sohbet edememek nedir?
Bebeği olan arkadaşıma misafirliğe gittim, bakıcılık yaptırdı. Biraz ayıp değil mi?