Ben kızım olmasını çok istiyorum kızım olsa adını beren koyardım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beren isminin karakter özellikleri Çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan bir insandır; lider özelliğinin de bu durumda payı büyüktür. Hayal gücünün gelişmişliği nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmaya eğilimlidir. Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır.
Melina düşünüyorum ama aile büyüklerine sorup öyle bir isim koyarım muhtemelen. Siz hangi ismi koyardınız?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Melina kelimesi kökeni Yunancadan gelen bir kelime olarak ne anlamına geldiği merak konusudur. Melina kelimesi 'bal' anlamına gelmektedir. Ülkemizde de son yıllarda sıkça kız çocuklarına konulmaya başlayan Melina ismi Türkiye'de de hızla yaygınlaşmaktadır. Yunancada Meli kelimesi 'bal' anlamına gelir
Ben Efulim Mavi iki isim düşünüyorum Efulim sevgi demek maviyi de güveni sevgiyi temsil ettiği için seçtim.
Teşekkürler bilgilendirme için. Fatıma da olabilir peygamberimizin (s. a. v) en sevdiği hatta benim ruhum diye bahsettiği kızı. İsmin mânâsının yanı sıra o adı taşıyanların karakterini de isimle beraber geldiği söyleniyor. Bundan mütevellit sahabelerin isimlerini de düşünüyorum ben. Zira çok anlamlı ve nadide isimler var
Duygusal dünyası çok geniştir ve empati yeteneği gelişmiştir. Bu sebeple, çok sevilen ve popüler olan biridir. Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez.
Nisan isminin karakter özellikleri Üretken bir yapısı vardır ve elini attığı her işte inovatiftir. Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez. Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır.
Zeynep isminin karakter özellikleri
Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır. Kurnaz yapısına rağmen, çabuk aşık olup kandırılabilir. Hayal gücünün gelişmişliği nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmaya eğilimlidir. Sevgili seçiminde çok titizdir ve bir kez sever, tam sever.
Seher ismi Türkiye de bayanlar arasında sıklıkla kullanılan isimlerden bir tanesidir. Manasının güzelliğinden ve alıcılığından dolayı da insanlar arasında çokça tercih edilmektedir.
Arap alfabesindeki ilk harfin ismidir. Elif ismi ince ve uzun olmasından dolayı uzun boya da benzetilmektedir. Anlamı ise uzun boylu zarif kız olarak tabir edilmektedir. Dostluk eden sevgi dolu bir insan anlamını da taşımaktadır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kızım olmasını çok istiyorum kızım olsa adını beren koyardım
Beren isminin karakter özellikleri
Çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan bir insandır; lider özelliğinin de bu durumda payı büyüktür. Hayal gücünün gelişmişliği nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmaya eğilimlidir. Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır.
Melina düşünüyorum ama aile büyüklerine sorup öyle bir isim koyarım muhtemelen. Siz hangi ismi koyardınız?
Melina kelimesi kökeni Yunancadan gelen bir kelime olarak ne anlamına geldiği merak konusudur. Melina kelimesi 'bal' anlamına gelmektedir. Ülkemizde de son yıllarda sıkça kız çocuklarına konulmaya başlayan Melina ismi Türkiye'de de hızla yaygınlaşmaktadır. Yunancada Meli kelimesi 'bal' anlamına gelir
Ben Efulim Mavi iki isim düşünüyorum Efulim sevgi demek maviyi de güveni sevgiyi temsil ettiği için seçtim.
Teşekkürler bilgilendirme için. Fatıma da olabilir peygamberimizin (s. a. v) en sevdiği hatta benim ruhum diye bahsettiği kızı. İsmin mânâsının yanı sıra o adı taşıyanların karakterini de isimle beraber geldiği söyleniyor. Bundan mütevellit sahabelerin isimlerini de düşünüyorum ben. Zira çok anlamlı ve nadide isimler var
Fatıma ve melina ismi yanyana cok iyi olurrrr😍
cok güzel bir sey oldu dm bakabilir misin
E gel dme
yazmadın..
Zeynep Nisan ile elaa
Ela isminin karakter özellikleri
Duygusal dünyası çok geniştir ve empati yeteneği gelişmiştir. Bu sebeple, çok sevilen ve popüler olan biridir. Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez.
Nisan isminin karakter özellikleri
Üretken bir yapısı vardır ve elini attığı her işte inovatiftir. Maceraperesttir ve hayal kırıklığına uğramaktan hiç hoşlanmaz. Denemekten ise hiç vazgeçmez. Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır.
Zeynep isminin karakter özellikleri
Akıllı ve yeteneklidir; ama duygusallığının kurbanı olmaya da çok yatkındır. Kurnaz yapısına rağmen, çabuk aşık olup kandırılabilir. Hayal gücünün gelişmişliği nedeniyle, hayal ile gerçeği birbirine karıştırmaya eğilimlidir. Sevgili seçiminde çok titizdir ve bir kez sever, tam sever.
Aaa çok teşekkür ediyorum güzeldi sizin var mı
Benim ismimin dişi versiyonu :D :D
Gözdee
Seher
Güzel
Seher ismi Türkiye de bayanlar arasında sıklıkla kullanılan isimlerden bir tanesidir. Manasının güzelliğinden ve alıcılığından dolayı da insanlar arasında çokça tercih edilmektedir.
Anlamı çok güzel ama benim için seherin yeri çok ayrı. Saf, güzel ve mahsum olan her şeyi anımsatıyor bana bu isim.
Aybala
Aybala ismi nedir? azericede bir hitap biçimi. aslı: aybalam şeklindedir. ay yüzlü (nur yüzlü) çocuk manasına gelir.
Aybalam ayyüzlüm yanii🙃🙃
Güzelmiş
Elif 😊❤koyardım
Arap alfabesindeki ilk harfin ismidir. Elif ismi ince ve uzun olmasından dolayı uzun boya da benzetilmektedir. Anlamı ise uzun boylu zarif kız olarak tabir edilmektedir. Dostluk eden sevgi dolu bir insan anlamını da taşımaktadır.
Açıklaman için teşekkür ederim. Bu yüzden hatta birçok güzel anlam ifade ettigi için bu ismi koyarım birgun bir yuva sahibi olursam😊
Doğa