Çocuk & Ebeveyn 19 haftalık hamileyim, doktor kız çocuk olacak dedi. Yanılma ihtimali var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 19 haftalık hamileyim doktor kız dedi yanılma filan olmaz değilmi 😓 Güncellemeler+1 yıl 19 haftalık hamileyim doktor kız dedi yanılma olmaz değilmi kıyafet filan alcaz onun için yoksa sağlıklı olsunda 🥰 19 haftalık hamileyim, doktor kız çocuk olacak dedi. Yanılma ihtimali var mı? Cevapla Hamilelik Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Merhaba, 19 haftalik yanilma ihtimali yinede var kücük bir fayda olabilir Yaaa sen anne mi olcaksin harika bu 🤗🤗🦋😇😇🦋Dünyanin en güzel annesi 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘🐇 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya teşekkür ederim 😘😘 Yorumla Beyazzz2525 +1 yıl 🤗🤗🌹🤗🌹🤗🌹 Yorumla
Özgemnn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum büyümüş artık da doğuma kadar risk var tabii 1 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı. İlerki kontrollerde tekrar tekrar onaylar bir kaç haftaya 100% emin olursunuz. Şimdiden çok büyük pembiş yatırımlar yapmayın madem. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Adamlikfarki Takip Et Xper 7 Yaş: 55 , eic 98% +1 yıl Ya kafayı mı yedin? Kızı erkeği var mı? Hayırlı olması değil mi önemli olan? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya cinsiyeti önemli değil kıyafet filan alırız ondan diye yoksa sağlıklı olması daha önemli Yorumla Adamlikfarki +1 yıl Haa. Acele etmeyin. Kıyafet kolay Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler 🥰 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl sağlıklı mı ondan haber ver sen. erkek kız yeterki evlat olsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Allah'a şükür sağlıklı erkek kız farketmezde merak edio insan Yorumla istanbluEser +1 yıl maşallah :) vatana millete ailesine hayrlı bir evlat olsunda gerisi boş. arkana yaslan evladınla muhabbet et :) Yorumla Soran +1 yıl Aminnn inşallah Yorumla istanbluEser +1 yıl 🐧🐧 Yorumla
İpekWer56 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Öyke bir yazmışsın ki sanki kız olmasını istemiyorsun 🤦 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum ya hani kıyafet filan alınacak ya ondan geri yanılma olmaz demi diyorum 😁 Yorumla Soran +1 yıl Sağlıklı olsunda Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 689 cevap paylaştı. Belli olur 19 haftada. 0 2 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Kıyafet almayın bence kilosunu filan görün ona göre alırsınız Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba, 19 haftalik yanilma ihtimali yinede var kücük bir fayda olabilir Yaaa sen anne mi olcaksin harika bu 🤗🤗🦋😇😇🦋Dünyanin en güzel annesi 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘🐇
Evet ya teşekkür ederim 😘😘
🤗🤗🌹🤗🌹🤗🌹
Sanmıyorum büyümüş artık da doğuma kadar risk var tabii
İlerki kontrollerde tekrar tekrar onaylar bir kaç haftaya 100% emin olursunuz. Şimdiden çok büyük pembiş yatırımlar yapmayın madem.
Teşekkürler
Ya kafayı mı yedin? Kızı erkeği var mı? Hayırlı olması değil mi önemli olan?
Ya cinsiyeti önemli değil kıyafet filan alırız ondan diye yoksa sağlıklı olması daha önemli
Haa. Acele etmeyin. Kıyafet kolay
Tamam teşekkürler 🥰
sağlıklı mı ondan haber ver sen. erkek kız yeterki evlat olsun
Allah'a şükür sağlıklı erkek kız farketmezde merak edio insan
maşallah :) vatana millete ailesine hayrlı bir evlat olsunda gerisi boş. arkana yaslan evladınla muhabbet et :)
Aminnn inşallah
🐧🐧
Öyke bir yazmışsın ki sanki kız olmasını istemiyorsun 🤦
İstiyorum ya hani kıyafet filan alınacak ya ondan geri yanılma olmaz demi diyorum 😁
Sağlıklı olsunda
Belli olur 19 haftada.
Kıyafet almayın bence kilosunu filan görün ona göre alırsınız
Tamam teşekkürler
Var küçük ihtimal
Kızda yanılma zor
Var ama çok küçük bir ihtimal
Bnce yok