Hemen hemen her kavgamızda aldır diyor şimdide aynısını diyip beni heryerden engelledi napcağımı bilmiyorum oğlumu öldürmekte istemiyorum ama babası olmadan bu çocuğu doğuramam ailem felan bilmiyor maddi durumumda yetersiz sizce napmalıyım bu çocuğu aldırtabilirmi lüften Allah rızası için yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir özel kurum on haftalıktan sonraki gebeliği almaz bu kanunen suçtur
Merdiven altı bi yer bulursun anca
Sevgilinin ailesine git durumu izah etdeki böyle böyle yani ben ne yapacağım de çocuğunuzdan hamileyim de sahip çıkın bana bu sizin torununuz de
Eğer sahip çıkmazsalar da yapacak bir şey yok doğur
Bak evi terk edeceksin tamam mı bir yerde çalışacaksın çocuk Doğan’a kadar ve para biriktireceksin sonra sığınma evinde kalırsın ama bence bebek büyümüş artık yani aldırma00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunu düşün derim. Eğer o istemiyor ve sen de tek başına bakamayacaksan aldır. Duygusal açıdan çok ağır bir durum kabul ama çocuğunu da düşün. Eğer ona bakamayacaksan, çocuğuna istediğini alamayacaksan ve benim düşüncem türkiyede doğuracaksan ona iyilik değil bence kötülük yapacaksın. Onun büyüdüğünde fakirlik, yokluk, mutsuzluk içinde yaşamasını ister misin?
Mesela ben ailemden şikayetçiyim. Neden beni dünyaya getirdiler. Eğer her istediğimi alamayacaklar ise neden beni yaptılar? Neden beni doğurdu annem? Arada bir onlara "Siz olmasaydınız daha iyi olurdu , Daha zengin bir ailede doğmak isterdim, Amerikalı bir annem ve babam olmasını isterdim, Neden evlendiniz?, " gibi cümleler kurarım. Çünkü yaşadığım hayatın en temel sebebi onlar. Eğer bakamayacaklar ise beni neden yaptılar ki?
Tabii son karar mercii sen ve sevgilin. Bol şans.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama annen üzülmüştür seni çok seviyorlarsa bunu bil haklısın ama yinede üzülmüştür sadece demek istediö
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilene durumu anlat çok katı değilerse destek çıkarlar ya da kadın sığınma evine git anladığım kadarıyla aldırma zamanı geçmiş o adamla da görüşme senin zor durumda olduğunu düşündüğü için bu şekilde davranıyor aynı sekilde sen davran yol ver gitsin ona sana ihtiyacım yok de
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ona çok ihtiyacm var
+1 yılAilene durumu anlatmalısın. Çok kızsalar da belki de sahip çıkarlar. Bebek aldırmak çok günah. Bi şansını dene istersen. Umarım evden falan kovmaya çalışmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaparlar hic bi aile babasız çocuğu kabul etmezki
- +1 yıl
Edenler var ama senin aileni bilmiyorum tabii.. Istersen bi arkadasinin durumu boyleymis gibi agizlarini bi ara.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
40Cevap
+1 yılÖldürmek derken... Biraz ağır konuşmuyor musun? O adamdan sana yar olmayacağını ve geleceğiniz olmadığını biliyorsun. Olsa da şiddet dolu olur ve ideal bir aile ortamı olmaz. Babasız büyütmek ve her şeyi sen üstlenmek istiyorsan sen bilirsin tabi. Ama geçerli sebeplerin varken çocuğunu aldırmayı öldürmek olarak görme, bu gerçekten kendine açtığın ağır bir yara olur. Ayrıca kimse çocuğunu geçerli sebepleri yoksa aldırmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama gerçek bu
Bir yola çıkıldıysa olan olduysa sonuçlarına katlanacaksın göze alamadığın riskleri almayacaksın sevgilin Adam değilmiş.. bari sen insan ol ve çocuğuna sahip çık, madem bir hata yaptın hata üstüne hata ekleme o çocuğun canını sen vermedin alamzsın da bırak defolsuk gitsin o babalık yapmicak sen annelik yap, ailenle bir şekilde konuşmayı dene olmuyorsa devlete sığın ama o çocuğa kıyma zaten hatayı en başta yapmışsın devam etme
10 YorumlaKesinlikle o çocuğu aldiriyorsub madem o kadar ogluna kiymak istemiyorsun böyle iğrenç bir herifle olmayacaksin. Cinsiyet belli olduktan sonra aldirmak çok zor diye biliyorum yinede de maddi durumunda yok ailende bilmiyo sevgilin zaten normal değil neye guvenip böyle bir halt yiyorsun onu da anlamadim. Bu çocuk doğdugunda babasiz buyuyecek o kopege mecbur etme
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaa valla böye soru sorup vicdan sahibi insanları üzme.. sanamı üzülelim, bebeğemi.. fikir verecek inan kafa kalmıyo okuyunca... öyle zorkş durumun.. çok hemde..😕😕😕.. empati yaptım İnan babası ben olsam o çocuğu ölümüne sahiplenirdim.. çok zor durumun..😮💨
112 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılinan bi fikrim yok, çok üzüldüm sadece.
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim bende çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılsabah sabah üzüldüm inan. sana ve bebeğe. offffff😮💨
- +1 yıl
Doguracaksin
Soran+1 yılBende çok üzülüyorum elimden hiç bişey gelmiyor
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
Soran+1 yıl@Karaoglan-01 Aminnn
- +1 yıl
Cok zor
Soran+1 yıl@Karaoglan-01 Allaha sığınmaktan başka bi çarem ykki ben sadece oğlum yaşasın istiyorum
- +1 yıl
Yalniz kalmak cok zor hele bu ülkede
Soran+1 yıl@Karaoglan-01 evet çok haklısın
Bende tecavüze uğrayarak. Hamile kaldım çok zor bir durum seni anlayabiliyorum. Bende aldırmak istiyorum ama Allah'ın bana verdiği cana kıymak istemiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
048 Yorumla- +1 yıl
Kim tecavuz etti sana ne zaman etti
- +1 yıl
@gencbiri123 bu olaydan bile bi fantezi arıyorsun ya bravo
- +1 yıl
@dorduncumurat4
Sen kimsin lan?
Ne fantazisi hıyar - +1 yıl
@gencbiri123 hıyar mı? Evladım kim tecavüz etti ne zaman etti , ne yapacaksın? Bi çözümün varsa konuş.. yoksa o hıyarı sana sokarım
- +1 yıl
@Dördüncümurat4
Kes lan sesini
Aklında kurduğun senaryoyla bir daha hareket etme. Boş boş konuşma.
Cevap gelseydi soylerdim.
- +1 yıl
@gencbiri123 lan mı 🤣 a…. Çaktığımın ergeni.. seni adam yerine koyup sinirlenmiyorum bile 🤣 hadi canım hadi başka bi zamana büyü de gel
- +1 yıl
@Dördüncümurat4
Sen neyin kafasındasın... senin - +1 yıl
@gencbiri123 babana söyle bir prezervatif 20 tl dışarı boşalmak bedava.. sonra biz uğraşıyoruz ,
- +1 yıl
@Dördüncümurat4
Onu anana soyle sen agzina caktigimin - +1 yıl
@gencbiri123 anlaşıldı senin baban belli değil 🤣 kamu spotu olarak ben yayınlarım dert etme 🤨 hadi şimdi fışkırdığın yere geri gir
- +1 yıl
@Dördüncümurat4
Noldu çocuk
Ananı mı arıyorsun - +1 yıl
🤣 herkes senin gibi arayış içinde değil, benim senin baban olma ihtimalim var , ona göre konuş babanla 😎
- +1 yıl
@Dördüncümurat4
Utanmadan hâla cevap mı yazıyorsun?
Hem hakaret ediyorsun
Hem kışkırtıyorsun
Hem de sapık diyorsun
Ne desem boş. - +1 yıl
@gencbiri123 baba oğul arasında olur böyle şeyler 🙃 sapıklığa gelirsek , öyle olduğun açık … olsun ben seni böyle de kabul ediyorum 🤣
- +1 yıl
Aldır.
Polise gittin mi? - +1 yıl
Aldır.
10 haftaya kadar yasalmış zaten. Ailen neden kizdi sana - +1 yıl
Olmaz 10 haftalik bile degil
- +1 yıl
Soran+1 yılAllah ikimizede yardımcı olur inşallah inanki bende ne yapacağımı hiç bilmiyrm
- +1 yıl
Soran+1 yılBence ailende bakıyorsa arkandaysq sakın aldırma pişman olursun ilerde o senin çocuğun bide öyle düşün
- +1 yıl
Saçmalama
Kız tecavüze ugramis
Onu aldirmak sorun degil daha şekli bile olusmamis ki zaten yasalarda 10 hafta sure var
Bilmedigi bir adamin
Zorla bedenine sahip olmus bir adamin şeyini tasimak zorunda degil ki tasimamali
Soran+1 yılYani ailen arkadandaysa bence aldırma benim ailem arkamda olsaydı aldırmazdı babasının kim olduğu önemsiz onun annesi sensin ona bakıcak olanda sensin bna kalırsa aldırma
Soran+1 yılNormal bi hayatın olucak özelliklede anne olcaksn bu duygu çok güzel bnce sen hele onun bi haraketlerini felan gör asla aldıramazsn:)
- +1 yıl
Kız tecavüze uğramış kardeşim
Karıştırmayın aklını
Soran+1 yılBencede aldırma ama yinede sen bilirsin hiç bi zaman üzülme ve pişman olma ailen yanında nede olsa.
Soran+1 yılYok aldırmıycam barıştık ama hala güvenim yk ilerlediği yere kadar ilerleticem oğlum için
Soran+1 yılSaolasn inşallah ikimiz içinde hayırlı olur
Soran+1 yılAldırcakmısın
Soran+1 yılFikrine saygı duyarım inşallah pişman olmazsın sakında üzülme böyle bişey yaptığın için hayırlısı demek buymuş
Soran+1 yılKendini nasl iyi hissediyorsan öyle yapman daha iyi senin için😊
+1 yılEvlenmeden seks yaparsan sonuç budur hadi geçmiş olsun. Aldır da katil ol cehennem ateşi seni bekliyor zaten
44 Yorumla- +1 yıl
@Asjcivjb ortada tecavüz felan yok. Hiç kimse aaa tecavüze uğradım hamileyim gideyimde tecavüzcümle sevgili olayım demez. Az mantığını kullan. Boş yorumlarını da kendine sakla. Kuranı kerimi okursan da ne nedir anlarsın. Benim verdiğim canı benden başkası alamaz denilmekte. Yani doğmamış bir bebekte olsa kalbi atıyor mu evet atıyor ruhu üflendi mi evet üflendi. Kısaca onu aldırmak doğan bir bebeği öldürmekten farksız. Hadi iyi günler
- +1 yıl
- +1 yıl
Burdamisin
+1 yılSakın öyle bir şey yapayım deme çok günaha girersin vabeli agır olur taşiyamazsin keşke evlenmeden birlikte olmasaydin ne sen ne sevgilin umrumda degilsiniz o sabimasuma acıyorum Allahım yardımcisi olsun ki dogurursan bile evlatlik ver siz cocuk buyütemezsiniz
10 Yorumla
+1 yılAilene söyle. İki aile bir araya gelip konuşulsun. Cinsiyet belli olmuş aldıramazsın. Doğumdan sonra evlatlık vermeye kalksan o bebeğin anne sütüne ihtiyacı var. Bence evlatlık verme. Bir şekilde çocuğuna annelik yap. Anne olmak isteyip olamayan kadınlar var.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam aileme söylerdim iki aile yan yana gelip elimden tutsunlar ha biraz laf duyarsın ama en azindan kafan rahat olur cocuk dogduktan sonra zaten kimse dayanamaz bebek kokusuna
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekleri konuşalım ki çocuk büyütmek hele ki bir erkek focgunu tek başına büyütmek senin için hiç kolay olmaz daha kotu seylerde eminim olur kesinlikle aldır ve bundan sonra da evlenmeden kimseyle birliktelik yaşama derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerde aldırcagimi bilmiyrm bebek 18 haftalık ve oğlumu öldürmek istemiyrm
+1 yılKız bebek olsaydı ben evlat edinebilirdim. Evlat hasretiyle, sevgiyle buyutebilecek birçok aile var. Dogurursan evlat edindirebilirsin. Senin kararın tabi
00 Yorumla
+1 yıl12 haftadan büyük bebeği aldıramazsın unut bunu
13 Yorumla
Soran+1 yılYapan yerler var ama bulur o
- +1 yıl
istersen doğurup evlatlık verebilirsin bu seviyeden sonrası tehlikeli ancak merdivwen altı bi yerde aldırırsın o da cok pahalıya gvelir cünkü büyük suc bu riske girenler yüklü para olmadan asla yapmazlar bence
Soran+1 yılBen aldırmak istemiyrm babası olmadanda hic bi şekilde bu çocuğu doğuramam maddi durumu çok iyi bana zorla aldırtmaya kalkarsa ne yapabilirim
Cocuga sorgu cek ailesini bul babasini ara ya da annesini her seyi anlat.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle her şey daha kötü olmazmı
+1 yılKaç aylık peki? 3 ay olmamışsa aldırabilirsin gönül rahatlığıyla
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 haftalık
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen sahip çıkmaz ve maddi durumun yeterli değilse onu nasıl buyuteceksin düşün bunu, ne kadar günah olsa da para bulup aldırmani tavsiye ederim.. Allah yardımcın olsun..
08 Yorumla
Soran+1 yıl18 haftalık nerde aldirabilirim bilmiyrmki
Cevap sahibi+1 yılNerede degil paran varsa hastane bulmak kolay.. kac yasindasin
Soran+1 yıl18 yasındaym
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun zor bir durum insallah para bulur aldirirsin
Soran+1 yılPara bulsam da nerde aldırabilirim onu bilmiyrm
Cevap sahibi+1 yılŞehrinde bulunan kadın doğum hastanelerine bak Bi
Soran+1 yılHiç biri bu kadar büyük bir çocuğu almazki
Soran+1 yılYasal değil ayrıca benm hastanelerde sağlık ocağında felan kaydım var kontrole gitmediğim zaman peşime düşerler bebeği görmezlerse polisler devreye girmezmi
+1 yılYaa abi neden böyle ilişkiler var bu çocuk güven vermiyo böyle diyecek biriyle niye çocuk yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda çok güven veriyordu
- +1 yıl
Ee şimdi napıcaksınız
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılolmayacak birisinden hamile kalmışsınız
acil para bulmanız lazım01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl para bulabilirim
+1 yılailen felan bilmiyorsa falan yaparken felan aklın neredeydi filan falan feşmekan
00 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi iliskiler bu yüzden haram işte ama yookk gel de anlat 🙄
00 Yorumla
+1 yılİkinizde ayrı b. k yemişsinsiz şimdiden düşünün hangi adı koymayı :D
00 Yorumla
+1 yılEsirgeme kurumunda subyancilarin eline dusmesindense aldır daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılaldırma, bir şekilde büyüt oğlunu ve o adamdan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılEğer ailenden uzak yasiyosun doğur derim çünkü altirmak doğru değil
00 Yorumlaüzüldüm ama.. Umarım işin içinden çıkmayı başarırsın. Bence kadın sığınma evini cidden araştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden birlikte olursan böyle olur işte. Ne sana sahip çıkıyor ne de bebeğine. Bakamayacaksan devlet yurduna ver. Bu da sana ders olsun evlenmeden kimseyle birlikte olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldırmak istemiyorsan aldırma sevgili veya koca çok var ama o çocuğu öldürürsen bir daha geri dönüşü yok 👍
016 Yorumla
Soran+1 yılBnde biliyrm onu nasl tek başıma bakıp büyütücem
Cevap sahibi+1 yılÇocuk doğunca baba adına sevgilinin adını soyadını yazdır adam olur. Adam olmazsa devlet ne diye var?
Soran+1 yılNerden bulucam sevgiliyi ben ne yapsada gene ona ihanet edememki
Cevap sahibi+1 yılLan delüüüüü çocuğun gerçek babasının adını ver diyorum 👍 yeni bir sevgili bul demiyorum.
Soran+1 yılHeee versemde boşki nüfusuna almak istemezse almayabilir ben öyle biliyrm yani yazsamdq umrunda olacağını sanmyrmki
Cevap sahibi+1 yılUmrunda olmayan birinin neden içine bosalmasına izin verdin?
Soran+1 yılBaşlarda böyle deildi çünkü bende dahq çok o istiyordu çocuğu
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden nikah masasına oturmaya razı etmedin? İmzayı bassaydı böyle olmazdı
Soran+1 yılErken diyordu çocuk doğduktan sonea yaparız felan gibisinden konusuyordu
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç?
Soran+1 yıl19 30
Cevap sahibi+1 yılTrol mu bu?
Soran+1 yılHayır ne alaka
Cevap sahibi+1 yılAilenin durumdan haberi var mı?
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılGünaydın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol değil de ne ailen nasıl anlamıyor hamile olduğunu
01 Yorumla
Soran+1 yılKarnm çok çıkmadı çünkü iç karnm geniş
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın sığınma evine gidin doğurmak istiyorsanız. 3 4 yaşına gelince kreşe bırakıp çalışabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın sığınma evi bni alırmiki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden cocuk yaparsaniz boyle olur sonra adiniz o₺####puya cikar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ne olursa olsun ailene söylemelisin, seni öldürecek halleri yok..
Sana en büyük destek sovselerde, kizsalar da ailen olacaktır. Elin oğluna gidip yalvarma, artik aileleri devreye sok. Doğunca mi haberleri olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bi aile babasız çocuğu kabul etmezki
Cevap sahibi+1 yılAma onların cocugusun nihayetinde
Hayatta herkes hata yapar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsiyeti belli olan cocugu aldiramayacgini bilemeyecek kadar cahil olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerirken düşünücektin, bence aldırma, vebali var, ailen sahip çıkarsa doğur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteseniz de aldiramazsiniz artık 10 haftayı geçmiş. Annenin sağlığına zarar vermediği sürece ülkemizde 10 haftadan sonra aldırmak yasak.
313 Yorumla
Soran+1 yılÖylede yapan yerler var bulur o
Cevap sahibi+1 yılZannetmiyorum. Merdiven altı ise zaten kendi canından kork. Bence ailene anlatmak zorundasın artık. Zaten bir kaç aya onlar da fark eder.
Soran+1 yılKabul etmezlerki bu sekilde ailem başka bi yolu ykmu bu işin lüften bna yardımcı olabilirmisin
Cevap sahibi+1 yılBen başka yol bilmiyorum. Aldırmak için çok geç kalmışsınız. Bebeğini seviyorsan sen ona yetersin zaten. Ailenin desteği de senin için tabi ki de önemli ama kendi ayaklarının üzerinde durup o bebeğe bakabilecegine inanıyorum. Ya ailene kabullendir ya da kendi hayatini kur. Yazık günah o çocuğa da. Ama sakın merdiven altı yerlerde aldırmaya çalisma
Cevap sahibi+1 yılBu arada ailen her türlü o bebeği fark edecekti bu zamana kadar neden düşünmedin ki bunu
- +1 yıl
Baska yolu yok doguracaksin iste
Soran+1 yılBirlikte yaşıycaktk çünkü evden ayrılcaktm bi kaç güne
Cevap sahibi+1 yılAileni üzmekten korkmuyormuşsun ki sen. Ben böyle düşünmüştüm. Yine evden ayril kendine iş bul çocuğuna bak madem başka çare yok
Soran+1 yılAilemi üzmekten korkmuyor deilim tabikide korkuyrm ailemide seviyrm cocuk dogduktan sonra acıklıycaktm evi terk etmedim sadece kız arkadaşım yasıycagimi biliyorlar o sekil ayrilcaktm bide hamile halimle nasl çalışabilirimki heleki bu ekonomide nasl geçinebilirim
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
Cevap sahibi+1 yılZor valla Allah yardım etsin
Soran+1 yılAmin inşallah
Trollemiyosan yasak ılışkıden olan o ço. ugu aldır. Evlenirsen yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTrollemiyorumda nasl aldırıyimki
Kabullenicek birini bul ayrıl. ondan çocuğunu istemeyen yarın seni de istemez ortada kalırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulabilirim ki kim bu halde kabullenir
+1 yılBana Instagram dan ulaşabilimisiniz kubraakkoyun7126
00 YorumlaYalnız cinsiyeti belliyse nasıl aldıracaksın süresi geçmemiş mi?
01 Yorumla
+1 yılAldır kendi çocuğunu düşünmeyen birinin çocuğunu ne diye tasiyon
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir maldan çekeceğin var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkına vardım bunun
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgilini şikayet et ve aldırma
01 Yorumla
Soran+1 yılNereye şikayet edebilirimki
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn kısa zamanda efendi biriyle ol çocuk ondanmış gibi yap birlikte bakın çocuğa
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 aylık cocugu kime diyebilirim senden diye
+1 yıl10 haftayı geçtiği için aldiramazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAlan yerler var ama babası öldürmek istiyor ben ne yapabilirim
- +1 yıl
Alan yerler var da çok büyük riskle yapılacak o işler
+1 yılwalla başının çaresine bakk
02 Yorumla
Soran+1 yılNasl yapabilirim ne yapabilirim
- +1 yıl
doğur we nikahlanın
Çocuk & Ebeveyn konusunda 468 cevap paylaştı. 4 aylık çocuk alınmaz
020 Yorumla
Soran+1 yılAlan yerler var ama
Soran+1 yılBen deilim babası öldürmek istiyor ben ne yapabilirim
Soran+1 yılNapiyim peki
Soran+1 yılBilmiyor
Soran+1 yılNediyimki sevgilime o çocukta yaşamayacak dedi bna ve heryerden engelledi ulaşamıyrm
Soran+1 yılNasl yani ne yapmaya çalışıyor olabilirki
Soran+1 yılAma böyle yapmak istese neden bu kadar beklesin çocuğun bu kadar büyümesini
Soran+1 yılOfff napıcam ben ya😢
Soran+1 yılNasl doğurabilirim ailem asla kabul etmez gidicek hic bi yerimde yok paramda yk
Soran+1 yılAlırlarmıki beni nediyip gidebilirim nasl yapabilirim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılgecti borun pazari sür essegi nigdeye
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım sizce
- +1 yıl
hic birsey artik suren dolmus
Soran+1 yılYapan yerler var ama
- +1 yıl
bak sen aldirmak istemiyorsan cumhurbaskani bile aldirtamaz
yapan yerlerde merdiven alti sen ölürsün
Soran+1 yılBen aldırmak istemiyrm ama babası olmadanda doğuramam
- +1 yıl
babalik davasi acar
ustune nafaka
birde tazminat
bak nasil bakiyor
Soran+1 yılFazla bişey verilmiyorki konuştum ben bi avukatla babası redderse yapacak bişey ykmuş sadece nafaka alabilirmişim buda cocuk doğduktan sonra
- +1 yıl
hepsini alirsin ama evet dogduktan sonda
sağlıklı bir ilişkiniz yok, destek alın.
10 YorumlaYasak ılıskı nın meyvesi yazık olur cocuga
00 Yorumla
+1 yılAldır yaparken düşünecektin
00 Yorumla
+1 yılAşdır ve başkasına si... Kendini
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılallah akıl fikir versin
00 Yorumla Aldırmak için geç kalmadıysan derhal aldır.
00 Yorumla
+1 yılYaparken iyiydi bebeğin ne suçu var
00 Yorumla
+1 yılaafferin kardesm sana.. iyi halt ettin 🤦🏻♀️
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit olmamalı ya
Tiksindim lan sizden. Bu nedir ya?=?
01 YorumlaÇocuk kaç aylık
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sizi sevmemiş mecburen Şu an katlanıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılSevmese neden çocuk yapsnki benden yapabileceği onlarca kadın varken
- +1 yıl
Tabi hepsi sizin gibi enayiydi evlenmeden yapicak kadar
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Tmmm
Adama niye o çocuğu diye küfür ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtada kalirsın biraz gururun olsun be kadın
00 Yorumla
+1 yılSevgili ni tarihe göm terk et ondabir cacık olmazn
10 YorumlaVermeseydin mk
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Sevgilimden hamileyim, her kavgamızda o çocuğu aldır diyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler