Her evlilikte çocuk olmalı mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her evlilikte çocuk olmalı mı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Yani bu konuda ben açık bir şekilde söylemek istedim ki zaten evliliğin temeli bana göre çocuktur, Yani ben bir çocuk sahibi olamadıktan sonra İhlas sevgisini tadamadıktan sonra ya da uçacağı bir şeyler veremedikten sonra böyle kendi kendime olüp gittikten sonra evlenmenin ne anlamı var ki, yani sevişmek için yemek yapmak için ya da illaki birisi olsun diye evlendikten sonra bunu para karşılığı da yapabiliyorsunuz para ile ev temizletebilirsiniz ilişkiyi kurabilirsiniz ama asıl hayat arkadaşının sebebi insanın evlat sahibi torun torun sahibi olması ve neslinin devam etmesini istemesidir.
Her evlilikte Çocuk olmamalı bence. Hatta bunun için yasalar dahi getiirlmeli. Anne baba bir gözlemden geçirilip maddi manevi her açıdan derin bir analiz altına altnıp uzunca süre takip edilmeli. Çünkü anne baba olmak maddi manevi büyük sorumluluk taşır Ebeveynler. eğer eğitimsizse üstelik birde çok fakirseler çocuk hep eksik ve arkadaşlarına iç çekerek özenerek büyüyor Bu durum ilerleyen yaşlarda derin bir yara oluşturuyor o kişide. Ayrıca çocuğu okuması için gerekli şartları sağlayamayıp çocuğun geleceğinide mahfedebilir Buna kimsenin hakkı yok. Ebeveynler Çocuğa İlgisiz , alakasız sevgiden yoksun davranıp çocuğun kötü arkadaşlar edinmesine kötü yollara sapmasına fırsat verebilir. Bilinçli ebeveyn olunmalı. O yüzden herkes anne baba kesinlikle olmamalı. Ekranlarda bunun örneklerini çokça görüyoruz. .
Ya Bence acele edilmemeli Birkaç yıl içinde olabilir ama imkan varken de hem anne hem baba Sağlıklı olduğu halde de yapmıyorlarsa bana biraz saçma geliyor hani evlilik dediğin bir amacı da çocuk yapmak gibi geliyor tabii insanların fikirlerine saygı duyuyorum ama
Cevap
5Cevap
Hayır alakası yok isteyene yapabilir buna da zaten ortak karar verirler herkes çocuk yapmak zorunda değil
Hayır, olmazsa olmaz bir şey gibi görülüyor ama şart değil.
Ayrıca herkes anne baba olamıyor, böyle olan bireyler çocuk sahibi olmamalı.
Her evlilikte tabii ki şart değil ancak çocuk bağı çok başka oluyor.. Aşkın meyvesi diyorlar ya tam olarak öyle galiba..
Evlilikle alakalı bir şey değil çocuğun maddi manevi herşeyini yapabilecek en önemlisi anne baba olabilecek insanlar anne baba olmalı...
Herkesin evlenmemesi gibi her evlenenin de çocuğu olmamalı
Her evlilikte çocuk olması gerektiğini düşünenlerin Türkiyesinde yaşıyoruz
Çocuk olmayacaksa karı derdi çekilir mi Allah aşkına zaten çocuk için evleniyor insanları artık
Asla olmamalı asla. Hatta çocuk sahibi olmak isteyenleri gerekli piskolojik testlere sokmak falan lazım.
her evlilikte çocuk olmasa da olur ama her çocuk evlilikte olmalı
Topluma göre evet, bana göre hayır
Hayır ancak çiftler hazır hissediyorsa
Bence olmamali
Çocuk nesedir olmalidir
Bazen nasip de olmuyor.
Orası da var
Olmamalı
Evliligin meyvesi bence olmalı
Olmamalı
Olmalı bence
üremeyin