Neden çocuk şartmış gibi bir algı var bu ülkede
Çocuk mocuk istemiyorum kardeşim. Eşim benimle, ben eşimle ilgileneyim istiyorum
Neden çocuk şartmış gibi bir algı var bu ülkede
Çocuk mocuk istemiyorum kardeşim. Eşim benimle, ben eşimle ilgileneyim istiyorum
Cevap
6Cevap
Evlilik aile kurmak demek aile de cocukla olur o zaman evlenmeyecen böyle birini bulamazsın bulursan kacırma sakin o zaman bari rahmini aldirda rahat et
Çocuk demek o erkeğin geride bıraktığı bir imza gibi
Başka bir imza bıraksın
Marka olsun :d
Şart değil birileri istiyor diye çocuk yapılmaz bakacak olan kendini hazır hissediyor ve istiyorsa yapar.
En az 10 tane isteyen benim bu soruya bakış :)
yuh
Ciddiyim. Hatta isimleri bile hazır ve 8 erkek 2 kız istiyorum tam olarak :D Neden her şey bu kadar hazır ve planlı dersen inan bilmiyorum içimden öyle geliyor. Umarım ileride evlendiğim kadını ikna edebilirim.
Öyle bir kadın olacağını pek sanmam, anca suriyeli olursa
Aslında bulunduğum bölgede çok var. Siz sadece suriyeli ve kürtleri doğurgan sanıyorsunuz herhalde. Ama Türklerde de var çok çocuk isteği batı kısmında yok sadece.
Ve gerçekten Türkler olarak üremeliyiz..
Hangi bölge orası :d
Karadeniz uşağummm :DDD
Buranın köyleri daha doğrusu. Şehirleride ilçeleride öyle gerçi.
İlginçmiş
Evet. Birazda çok çocuk sevgisi vardır bizde sevdiğim kadından olursa zaten tadından yenmez. Sevdiğim kadınla benden 10 tane daha varmış gibi hissederim muhtemelen :D
şart değil
Sen yapmasan da olur bebeğim
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuk sahibi olma kararı çok kişisel bir tercih ve asla zorunlu değil. Evliliğin dinamikleri çiftlerin beklentilerine ve isteklerine göre şekillenir. Bazı çiftler için çocuk sahibi olmak büyük bir mutluluk ve hayatlarına anlam katıyor, bazıları ise daha fazla özgürlük ve bireysel zaman istiyor. Kimseyi mutlu edecek tek bir formül yok. Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk ve bu sorumluluğu almaya hazır hissetmek önemli. Eğer eşinle birlikte mutlu bir yaşam sürmek istiyorsan ve bu karar senin için doğru hissettiriyorsa, kendini toplum baskısıyla yıpratmaya gerek yok.
Sonuçta, doğru reçete yoktur. Herkes kendi mutfağında pişer! 🍲😄