Çocuk & Ebeveyn Kuzucuğuma zıpzıp top alayım mı sizce 🤗? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir tane erikle saatlerce oynuyor masum kuzucuğum. Zıpzıp top alsam yutma ihtimali var mı sizce? Ağzına sığmaz diye düşünüyorum ben ama... 🤗 Kuzucuğuma zıpzıp top alayım mı sizce 🤗? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Şu tarz daha uygun gibi. Hem ışıklı hem yumuşak. 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Oyy elleriyle topu tutuşuna bak çok tatlı maşallah. Küçük cisimlerin tehlikeli olduğunu düşünüyorum ama gözünüz üzerindeyse güvendedir. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı. Buyuk top al. Senin numaran var bu arada bende gecen farkettim sildim 0 0 Yorumla
deherelohirrim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Maşallah çok tatlı Allah bağışlasın al tabi eğlensin oynasın gözünün önünden ayrimaman yeterli olur 0 0 Yorumla
Slasher14 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Nazar değer yapmayın atmayın bebişleri maşallah 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. Allah bağışlasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu tarz daha uygun gibi. Hem ışıklı hem yumuşak.
Oyy elleriyle topu tutuşuna bak çok tatlı maşallah. Küçük cisimlerin tehlikeli olduğunu düşünüyorum ama gözünüz üzerindeyse güvendedir.
Buyuk top al. Senin numaran var bu arada bende gecen farkettim sildim
Maşallah çok tatlı Allah bağışlasın al tabi eğlensin oynasın gözünün önünden ayrimaman yeterli olur
Nazar değmesin maşallah
Nazar değer yapmayın atmayın bebişleri maşallah
Erikle daha tatlı duruyor 😅
boğazına kaçmasın aman dikkat edin de.
o iş belli olmaz ablam ya
Ne çabuk büyümüş la bu bebe böyle aynı yunus
Paylaşmayın çocuklarınızı ya
Anladık bebeğin var yeto😏
Allah bağışlasın
Al oynasın :D