Mbr arkadaşlar youtube klozet şeklinde çizgi film çıkmış çok iğrenç değilmi sizce de klozet içinde A'dam çıkıyor kafaları... Afedersiniz kaka benziyor.. Çok iğrenç mide bulandırıcı şikayet edermisiniz... Çocuklarimiz böyle şeyler mi izlicekler çok kötü ve iğrenç ☹️🙁😕☹️😕ben gördükçe değıştiyorum siliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Birde AVM'ler oyuncak çıkarıyor lar klozet oyuncak falan yememin ederim baygın gecirek dim o oyuncak görünce klozet cinde bok var öyle oyuncak yapmış lar
Merhaba, sosyal medya platfromlarinda cocuklarin cizgi film izlemeden once nen hakkinda olduguna neyi anlattigini dikkat edip izlemesinde fayda var 👌🏻 ne izledigini kontrol etmelisin mumkunse tv izletmemelisin cok fazla gunde 1 kez cizgi film yeterli fazlasi olmamali
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen kesinlikle çok iğrenç ama... İnsanlar resmen dalga geçiyor youtube
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çocukların gelişimi açısından zararlı olan içerikler gerekli yerlere şikayet edilmeli.
Evet 😏
✅✅😕
Merhaba, sosyal medya platfromlarinda cocuklarin cizgi film izlemeden once nen hakkinda olduguna neyi anlattigini dikkat edip izlemesinde fayda var 👌🏻 ne izledigini kontrol etmelisin mumkunse tv izletmemelisin cok fazla gunde 1 kez cizgi film yeterli fazlasi olmamali
Aynen kesinlikle çok iğrenç ama... İnsanlar resmen dalga geçiyor youtube
Dedigim gibi oyle sikayet etceksin cocugun nen izledigini kontrol ediceksin
ben yigenime kitap okuyorum bazen onceden kitabi kendim okuyup kontrol ediyorum yanlis birsey var mı diye sende oyle yapcaksin
Tamam