Babam ve ailesi mutsuzlugum?

Öncelikle merhaba. Ben 6 yaşındayken babam annemi aldattı sonra da aldattıgı kadınla evlendi. Aldattıgı kadının 3 çocugu vardı babam onlara gayet iyi babalık yaptı herşeyleriyle ilgilendi. Sonra da kendine ait 2 çocuk daha yaptı. Hepsi birlikde çok mutlu aile oldular. 20 yıldırda gayet mutlular. O kadar mutlularki mutluluklarını gözlerime sokup duruyorlar. Bize bu kadar kötülük yapan insanların bu kadar mutlu hayat yaşamasını kaldıramıyorum. Annam okuttu iş güç sahibi yaptı beni ama hala içimde babama karşı ailesine karşı bitmeyen bir üzüntü var. Karma istiyorum. İnsan yaşattıgını yaşamadan ölmezmiş diyorlar o zaman niye bunlara hiçbir şey olmuyo? Çok üzülüyorum onun o karısını çocuklarını mutlu gördükçe çocuklugum aklıma geliyor annemle yaşadığımız maddi manevi sıkıntılar... babamı özlerdim ama hiç aramazdı sormazdı beni. 10 yıl görüşmese umrunda değildim ki neredeyse görüşmedi sayılır. yaşadıklarım yüzünden şu an özgüven problemide yaşıyorum işyerinde... sadece merak ediyorum neden eden bulmuyor?

Babam ve ailesi mutsuzlugum?