Güncellemeler
+1 yıl
Aslında çocuk benim değil yatılı iş ve ben çocuğa ablalık yapacsgim okul dışı saatlerde ama temizliğini yapmak istemiyorum annesine nasıl söyleyecdgim bilmiyorum, garip geldi birini temizleyip diğerini temizleyememesi garip
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl ogretecegim ki ben annesinin öğretmesi gerekmez mi? Hiç baslamasam bu işe acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ögretmelisin artik bence
Zamanı gelmiş geçiyor
Öncelikle annesine danışman gerekiyor bu konuyu onunla paylaşırsan bir çözüm üretebilirsiniz beraber
Daha ise baslamafim ve işteki tek olumsuz şey bu ,13 .000₺ mass verecsk ve sadece çocuk yemek ütü yapacağım + haftada 1 ev temizliği ne bayan alacak her şey çok iyi evde erkekte yok kocası yok yani ama nasıl anlatacağım ne diyeceğim annesine daha ise baslamadim ki
Çocuğun gelisimi ve öz temizligi açısından onemli bir husus olduğunu ve bu konuda yardımcı olabileceğini soyleyebilirsin
Yani sürekli bakıcı değişiyormuş anlattığına göre ve çocuğun mahremiyet öğrenmesi için her gelene temizletmemesi çocuğun kendi öğrenip yapmasi daha iyi 🤷🏼♀️ ne diyeceğim yani başlayim mı işe , eldiven giyip silsem olur mu
Açıkçası o yasta bir çocuğa tuvalet temizligi kesinlikle öğretilmeli bunu asıl ebeveyn yapması gerekir ama işi güzel bulduysan maaşıda güzel kaçırmayayım diyorsan kolları sıvayıp temizlik eğitimini sen vermelisin çocuğa hemen öğrenir zaten bir olmaz iki olmaz üçüncüde olur kreşte çalıştım bende kesinlikle temizlikleri hususunda kendileri yapmalarını söylerdim ilkten göster uygulamalı olarak öğret bunu neden yapmamız gerektiğinide açıkla güzelce ikincide tarif et kendi yapmaya çalışsın elbet yapacaktır
Tek çocuk simaruksa annesinde ogrenmesin sen yap derse , temizleyemem. ben başkasının şeyini
O zaman işe girmeden bunlari konuş öyle derse girme işe
bir şey demedi o gün ben şaşırdım gördü şaşkınlığımi öğrenecek falan demefi , okula gidiyor çocuk yaz okuluna da gidecek ve orada kim temizliyor acaba?
Yaşı gelmiş çoktan.
Aslında çocuk benim değil yatılı iş ve ben çocuğa ablalık yapacsgim okul dışı saatlerde ama temizliğini yapmak istemiyorum annesine nasıl söyleyecdgim bilmiyorum, garip geldi birini temizleyip diğerini temizleyememesi garip
Öğretebilirsin.
Nasıl? Öğrenene kadar ben mi temizleyecegim
Göstermek için gerekecektir.
Annesi kizarsa 😒
Buna da kızıyorsa ne diyeyim artık.
Daha ise baslamafim ve işteki tek olumsuz şey bu ,13 .000₺ mass verecsk ve sadece çocuk yemek ütü yapacağım + haftada 1 ev temizliği ne bayan alacak her şey çok iyi evde erkekte yok kocası yok yani ama nasıl anlatacağım ne diyeceğim annesine daha ise baslamadim ki
Anneye bir şey demeniz gerekmez. Sonuçta bu iyi bir şey.
Yani sürekli bakıcı değişiyormuş anlattığına göre ve çocuğun mahremiyet öğrenmesi için her gelene temizletmemesi çocuğun kendi öğrenip yapmasi daha iyi 🤷🏼♀️
Öğrenmesi gerekiyor kesinlikle.
Adım adım öğrenir