Bugün hastaneye gittim ve asla bir çocuğumun olamayacağını öğrendim. Ne yapmalıyım?

Öncelikle bu haber için gerçekten çok üzüldüm. Ancak çocuk doğuramayacak olmanız anne olamamanız demek değildir. Evlatlık alabilirsiniz.
En iyi cevap için teşekkürler
Rica ederim
Regl duygusallığındayım ve oturdum buna ağlıyorum.
Ay kıyamam 🥹
Cevap
6Cevap
İnsanların geçmiş olsun demesi duygu durumunu değiştirmez ve yardımcı olmaz fakat bence her seyde bir hayir vardır tüp falan dene olmuyorsa seni seven biriyle bir çocuk sahiplenin ilgiye sevgiye ihtiyaç duyan bir sürü çocuk var daha iyi olabilir hem
Evlat edilirsin. Annelik sadece doğurmakla olmuyor merak etme. Sen ona tüm sevgini koşulsuz şartsız verirsen zaten o da sana annesiymişsin gibi bağlanır.
Geçmiş olsun. Tıp gelişiyor birgün bir çaresi bulunur belki umutsuz olmamak lazım.
Tam olarak sorun neymiş acaba neden asla diyorsunuz
üzücü bir durum ama ben çocuk sevmediğim için çokta takmam sen istiyorsan yetimhaneden evlatlık alabilirsin
Geçmiş olsun imkan varsa tüp bebek yoksa çocuk sahiplenin
Başka bir hastaneye daha gidip tekrar kontrol ettir bence.
Tıp her dakika gelişiyor imkansız diye bir şey yok sadece zaman alır
Tüp bebek tedavisi olabilir sin evlatlık edinebilir sin
Sana bir sey diyice sakin üzülme bir yakınmda riskli hamile idi ona rağmen doğum yaptı 20 yıldır yatak hastası baskaı bakıyo o kizda yanı çocuğu misafir gibi gelip gider bazen her seyde hayır var bos ver lütfen onun o halini görsen anlardın
Hemen ümitsizliğe kapılma tıp aşırı ilerlemiş durumda illa çözümü çok. Kadının iliğinden bile bebek oluyorken neden olmasın senin ümitsizliğe kapılma
Evlatlık düşünebilirsin
Bı ton yol yöntem var canım canını sıkma
En İyi Cevaplar