Eşimden ayrılma aşamasındayım, kızımı bana bırakmayacağını söylüyor. Ne yapmalıyım?

24 yaşında iç mimarım. Kocamla evleneli 2 sene olacak. Evlenmeden hamile kaldığım için evlendik. Kızım 3 yaşına girecek. Ben izmirliyim. Eşim Rizeli. Evlenince ailesini bırakıp geldi. Ben evlenmeden önce çok rahat gece club barlardan çıkmayan alkol ortamı bol olan bir kızdım ve 19 yaşında beqaretimi kaybetmiştim bunların hepsini bile bile benimle oldu başta sesini çıkarmadı ama evlendikten sonra daha da maçolaştı. Benim namusuma hakaret etmeye başladı. Büyük haketetler ediyor kavgamizin şiddeti günden güne artıyor. Büyük bir kavga ettik şu an boşanmayı istiyorum. Dün yanima gelip boşanırsak kızımı asla sende bırakmam anası gibi olursa katil olurum kızın velayetini alıp rizeye götürücem dedi ben de kızımı benden alamazsın dedim. Senin o ahlaksız hayatını ispatlar alırım dedi. Kafayı yemek üzereyim. Kızımı kaybetmek istemiyorum ne yapacağım?
Eşimden ayrılma aşamasındayım, kızımı bana bırakmayacağını söylüyor. Ne yapmalıyım?