Annenizle olan bağda bir zedelenme oldu mu çocukluk döneminde başkası tarafından bakılmak.. Ne hissettiriyor
Çocuğuma k. Validem bakacak o yüzden endişeliyim bu konuda
Annenizle olan bağda bir zedelenme oldu mu çocukluk döneminde başkası tarafından bakılmak.. Ne hissettiriyor
Çocuğuma k. Validem bakacak o yüzden endişeliyim bu konuda
Çocuk annesi ile daha az vakit geçiriyor. Haliyle annesi ile bir mesafe koyuyor. İlerleyen zamanlarda okula başladığında bunları aşıyorlar. Bu durumda anneye de iş düşüyor. Çocuğunuzu alıp eve döndüğünüzde birlikte basit ama yorucu olmayacak eğleneceğiniz etkinlikler ile mesafe koymasini önlemeniz mümkün
Ben kendi kendime büyüdüm diyebilirim. Annem babam yüzünden çalışıyordu kendi konfeksiyonumuzda gecelere kadar. Babam desen pek görmezdim o yüzden şu an normal bir anne kız ilişkimiz yok. Etrafımda da annesinde büyümeyen çocukların nasıl olduğunu görüyorum. Hiç kimse annenin verdiği eğitimi, terbiyeyi, sevgiyi veremez. Özellikle büyükler aşırı şımarık yetiştiriyorlar. İmkanınız varsa çalışmayın çocuğunuza kendiniz bakın. Benimde 7 aylık bebeğim var. Bir ay sonra iznim bitiyor ama ben anneme yasa kaynanama bırakmak istemiyorum çünkü anne ile büyüyen bebek daha güzel büyür. İş para pul halledilir ama o çocuğun sevgi eksikliği hiç bir zaman doldurulmaz. Allah muhtaç etmesin şu an çalışmam, hiç bir şey çocuktan daha kıymetli değil.
Cevap
2Cevap
Ben ne olursa olsun çocuğun anne sevgisi alma taraftarıyım. Bu ilerde çocuğa psikolojik açıdan büyük sıkıntılar doğurabilir.
hiç yapma daha iyi evcil hayvan mı bakıyonuz
endişe etmeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?