Saçını başını yediğimin çocuğu 🌸
2. Uyarılardan sonra benim sabır taşıyor maalesef 😄 ama şu gülüşleri yok mu hemen pamuk gibi oluyorumm 😋💛
#Morpheuss ❣

Saçını başını yediğimin çocuğu 🌸
2. Uyarılardan sonra benim sabır taşıyor maalesef 😄 ama şu gülüşleri yok mu hemen pamuk gibi oluyorumm 😋💛
#Morpheuss ❣
Çok yaramaz bir kardeş ve birkaç kuzenimle yakından ilgilendiğim, çocukları da fazlasıyla sevdiğim için çokça sabrım var. Hem onların dilinden konuşunca sabretmek yerine eğlenmeye başlıyor insan.
Çocukları severim. Fakat mızmız ve sürekli şımaran çocukları değil.
Cevap
10Cevap
Ben genel olarak çok seviyorum böyle aşırı derecede inatçı ya da sürekli böyle gözyaşı dökmüyorsa ağlamıyorsa sıkıntı yok
Ben çocukları sevsem de sabrım yok. kız çocuklarını seviyorum sadece onlar daha uslu ve zeki oluyor
Bendeki kızlar niye cadı 😂 bana çekmişler
Bence cadı değilsin yani melek gibi bir insansın 😂 zeki oldukları için sana çekmişlerdir abla olarak sabır diliyorum sana
Ahahahah teşekkür ederim 😂💛
Rica ederim 😂💛
Çocuk bulunca kendimi çete kurmuş gibi hissediyorum. Tek amacım eğlenmek, gülmek oluyor. Asıl topluca ben de dahil bize biri mukayyet olsun!
Görseldeki gibisine hiç bitmez ama kimi çocuğa sabrım hiç yok. Her çocuk sevimli değil vurup kıran dağıtan küfreden tipin neyini seveyim
Başımı ağrıtıyorlar başkasının çocuğunu kısa süreli sevmek güzel
Normalde severim aşırı bir yaramazlık yapmadıktan sonra 🙄
Çocukları çok severim ama uslu olmayanlarına tahammülüm çok fazla yok 🙄
Sabırlıyım oldukça ama çocuğa göre de değişir tabi çok zipti çıktı terbiyesiz olanlar. var, gerçi o da yetiştirenlerin suçu çocuk ebeveynlerin yansıması oluyor
Yeğenlerim dibini sıyırdı, eskisi gibi sabır gösteremiyorum.
Canavarlara karşı sabrım yok 😀
Bendekiler hep canavar 😂
Konu cocuk olunca istedigi kadar zabrımı zorlaya bilir
Oldukça fazla sabrım vardır
Sabırlıyımdır ve bunda zorlanma çocuklara karşı
Tek sabrım çocuklara karşı
Baya sabırlıyım çocuklara karşı.
Dövdüklerim oluyor
Sabrım var ama çekemiyorum ya
Onlara sabır olmaz mı hiç ya dünyanın en masumları
Çok sabırlıyim
Oldukca