Ben aşırı derecede cok iyi anlasır ve onları mutlu etmeyı cok seviyorum anlasabiliyorum onlarla Zaman gecirebiliyorum ve herzmn onların bize ihtiyacı oldugunu düşünüyorum bu konuda siz neler düşünüyosunuz ya da tavrınız onlara karsı ne oluyo bu aslında cok önemli bi soru gibi geldi bana gelecek nesilere güzel şeyler aktarabilmenin cok önemli oldugunu düşünüyorum saygı sevgi vb şeylerin oyun eşliginde bağ kurmanın cok önemli oldugunu düşünüyorm bu konuda toplumumuzun düşüncelleri neler?
Kız çocuklarını seviyorum, her yaşta tatlı oluyorlar. Erkek çocuklarını pek sevmem. (Böyle daha yuruyemedigi zamanlar, bebek sesleri çıkarma zamanları çok güzel) ondan sonrası sevilmiyor erkek çocuğu. Yegenlerimde erkek, ama onları çok seviyorum oynarım da. Ama elalemin erkek çocuğu olunca, benden uzak olsun.
Çocuklarla oyun oynarım onları güldürmeyi severim. Bir çocuğun gülmesi demek gelecek bir neslin gülmesidir. Çocukları dışarı çıkarmayı parka götürmeyi çok severim. Gerçekten çocukların yerinin bilgisayar tablet telefon değilde park olduğunu düşünen biriyim. Bir çocuk karakterini dışarıda oyun oynarken edinir. Yardımseverlik arkadaşlık doğru iletişim sevgi saygı vb kavramların çocuklarda yer edebilmesi için sosyalleşmeleri gerektiğine inanan biriyim ve çocuklarla zaman geçirmek gerçekten çok güzel onlar bizim geleceğimiz ve biz onları iyi yetiştirmeliyiz.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumun icin cok teşekkürler kesinlikle katılıyorm sana cok haklısın