İlişki üzerinden 3 ay geçti. Bu 3 ay içinde 2 kere normal şekilde regl oldum. 3. reglim ise 2 gün gecikti ve 2 gün normal miktarda 3 ve 4. Günlerde ise ( afedersiniz ) sadece lavaboda peçeteye az ve pembe miktarda geldi. Pembe gelince üstüne görme olasılığı olabilir diye korkup doktora gittim.
Bhcg bakıldı 0.200 negatif jinekolojik ultrasonla (alttan) bakıldı ufak bir kist dışında görülmedi. Fakat karnımda bir büyüme ve kıpırtı söz konusu. Şuanda da regl olamıyorum. Geç döllenme olsa çoktan çıkardı değil mi bu kadar kontrole rağmen. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Boşanıcağım insandan çocuk istemiyorum. Bu yüzden lütfen acımasız yorumlarınızı kendinize saklayın. Testleri tekrar etmeme gerek var mı yoksa artık kesin sonuç mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Regli gecikmesi iliki düzeninden dolayı da değişiyor ona aldırış etmeyin bence bisey yoktur olsa çıkardı testlerden
Normalde hiç şaşmazdı endişem ondan kaynaklı aslında 1 gün bile oynamıyordu
Kac yıllık evlisiniz
Sadece ona bakmayin stresten falan da değişiyor
2 senelik evliyim
Özel olacak ama neden çocuk istemiyorsunuz çocuk eve neşe getirir
Konuşmak isterseniz dm de yazabilirsiniz
Boşanıyorum çünkü aldatıldığımı öğrendim çok istiyorduk ama bunu öğrenince direk evleri ayırdım zaten. O yüzden son ilişkim 3 ay önce ve korunmasız gerçekleşti.
Hadi yaa üzüldüm bak keske olmasaydı 3 ay önce olmuşsa daha korkmaniza gerek yok 2 ayda belli oluyor zaten çocuk olup olmadigi
Yazın biraz Dertleşelim isterseniz rahatlarsiniz
Rahatladım biraz teşekkür ederim :)
Rica ederim yazabilirsiniz sohbet etmek isterseniz iyi gelir bence
Kusura bakmayın rahatsız ettim gene içinizde kıpırdamaz var yazmisiniz onu yeni gördüm ona doktor bisey demedi mi yeni mi olmaya basladi
Sanırım bağırsak hareketlerim 3 aylık bir gebelikte bile bebek hareketleri kolay kolay hissedilmezmiş normalde
Evet 5 6 ay gibi. hissediliyor tekme atmaya da başlıyorlar ozamn
şu an daha iyisiniz dimi moreliniz falan nasil
Biraz daha iyiyim teşekkürler
İyi bari daha iyi olursunuz inşallah bi sikintiniz olursa her zaman yazabilirsiniz. dinlerim
Eğer sperm yumurtayı dölleyemezse en fazla 2 gün yaşar
Döllerse bu döllenme süreci ve rahme yerleşimi na kadar sürer bilginiz var mı?
2 haftaya yakın olması lazım
O zaman hcg nin negatif çıkmasının imkanı olamazdı sanırım yine 1.5-2 aylık hamile olurdum şimdiye
Olamaz sperm kadın vücuduna girdikten sonra sadece 24 saat canlı kalio ondan sonra ölüo
Yumurtaya girerse bir süre kalabiliyor diye biliyorum ama
Şöyle olma ihtimali var. Sperm tutmuştur hamilesindir lekelenme die bsi var o olmuştur adet kanaması gbi oluyor bazı insanlarda oledir onun dışında geç döllenme die bsi yk. Bu kadr zaman hayatta kalmasi mümkün değil sperm in
benimde içime bi korku düstü Şu an
Sende mi aynı şeyleri yaşadın
benimde 4 ay oluyor 6 gün reglm gecikmişti ama regl oldum. son zamanlarda ruyamda hamile oldugumu falan goruyorum tırsıyorum test yapmaya da cesaretim yok.
Ben yaptım 3 idrar 1 kan testi yaptırdım hepsi negatif çıktı. Ama hala bir şüphem var
Şüpheniz sonuç buldu mu acaba on durum nedir
geç olurda o kadar olmaz
Yani bana da mantıksız geldi ama şüpheye düşürdüler ilk 2 ay kanama yaşanabilir diye vs ama 3 ay geçti ve ben 3. Ayda kan testi verdim o da negatif tekrarlasam mı bilemedim
sperm, kadın vücudunda 4 ya da 5 gün kadar canlı kalabilir o yuzden negatiftir o
Evet 3-4 gün fakat yumurtaya girdikten sonra bir döllenme süreci başlıyor rahme yerleşmesi vs bazen 2 haftayı bulabiliyormuş. İşte böyle bilgiler beni ikileme soktu
ama 3 ay geçmiş yoktur kesin
Olursa tarihe geçerim artık bence de yoktur
evli değilmisin hem bişe olmaz :)
Boşanıyorum o yüzden istemiyorum zaten
üzüldüm haklısın
Ben üzülmedim mutluyum yanlış seçimmiş bir yanlış seçim daha istemiyorum sadece üzülme sende :)
:) hamileysen çocukda benim gibi olur o yüzden
İhtimaller sıfıra yakın belki de stresten bilemiyorum işte ultrasonda yok kanda yok idrarda çıkmıyor. Ki kaç ay olmuş yoktur inşallah
yoktur rahat ol
Kesinlikle
Hangisi kesinlikle?
Geç döllenme yok
Teşekkür ederim aklım çok karıştı bu aralar
Yardıma ihtiyacınız okursa burdayım iyi geceler
Sağlıkçı felan mısınız acaba? ( Bilgili duruyorsunuz bu konularda merak ettim ) Teşekkür ediyorum anlayışınız için iyi geceler dilerim
Burdan konuşmasak
Takip attım yeniyim mesaj atamıyorum
Attim