Çocuk & Ebeveyn Adete bir gecikmeyle Hamılelık testinde silik çizgi hamilelik var mı? Hasanhalıme Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cevaplarınızı beklıyorum Adete bir gecikmeyle Hamılelık testinde silik çizgi hamilelik var mı? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Elif1030 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Ya hamilelik çok çok yeni ya da adet olmana ramak kalmış demek o 0 10 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Anlamadım Yorumla Elif1030 +1 yıl İkinci çizgi silik ise hamilelik çok yeni ya da adet oluncan adet olmaya yakınken de silik çıkar çizgi benimde öyle olurdu Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Bir GUN gecıkmeyle Yorumla Elif1030 +1 yıl Belli olmaz o iş git kan testi ver Garanti olsun Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Adet gunler gecsın cuma gunu gıdıcem Yorumla Elif1030 +1 yıl Aynen öyle yap 1 hafta bekle bakalım 1 gün gecikme sayılmaz çok erken daha Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Oyle yapıcam Yorumla Elif1030 +1 yıl Hayırlısı olsun inşallah hakkında Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Tskur ederim Yorumla Elif1030 +1 yıl Rica ederim Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bi tane mi test aldın. Sabah ilk idrarınla test yap daha net bi sonuç alırsın 0 1 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Oyle yaptım zten Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Allah anali babali buyutsun, kocana ailene mujdeli haberi verirsin artik kutlayin bi guzel... 0 6 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Endişeliyim esıme soyle sem sonradan olmasa uzulur Cevap sahibi +1 yıl Olsun sen yinede bu testi gosterebilirsin var gibi diyebilirsin daha sonra bi tane daha yaparsin.. Hasanhalıme +1 yıl 3 GUN daha gecsın tam neylessın Cevap sahibi +1 yıl sen bilirsin.. Hasanhalıme +1 yıl Tskur ederim Cevap sahibi +1 yıl rica ederim...
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl kaleden dönmüş resmen😅 0 1 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Anlamadım Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Hayır yok. 2 çizgi olunca hamile oluyorsun 0 1 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Silik tlfon da beli olmuyor Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Var gibi duruyor 0 1 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl İnsallah Yorumla
Leoman1 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Hamilesin 0 3 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Cidenmi Yorumla Leoman1 +1 yıl Adım gibi eminim :) Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Silik diye şupeliyim Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 830 cevap paylaştı. Var evet 0 2 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl İnşallah Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Hayırlısı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hamilesn 0 5 Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Silik diye şüpeliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Net hamilesn Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Nerden anladın bu kadar eminsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gormuyor musun sen Yorumla Hasanhalıme +1 yıl Silik ama net dıyıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya hamilelik çok çok yeni ya da adet olmana ramak kalmış demek o
Anlamadım
İkinci çizgi silik ise hamilelik çok yeni ya da adet oluncan adet olmaya yakınken de silik çıkar çizgi benimde öyle olurdu
Bir GUN gecıkmeyle
Belli olmaz o iş git kan testi ver Garanti olsun
Adet gunler gecsın cuma gunu gıdıcem
Aynen öyle yap 1 hafta bekle bakalım 1 gün gecikme sayılmaz çok erken daha
Oyle yapıcam
Hayırlısı olsun inşallah hakkında
Tskur ederim
Rica ederim
Bi tane mi test aldın. Sabah ilk idrarınla test yap daha net bi sonuç alırsın
Oyle yaptım zten
Allah anali babali buyutsun, kocana ailene mujdeli haberi verirsin artik kutlayin bi guzel...
Endişeliyim esıme soyle sem sonradan olmasa uzulur
Olsun sen yinede bu testi gosterebilirsin var gibi diyebilirsin daha sonra bi tane daha yaparsin..
3 GUN daha gecsın tam neylessın
sen bilirsin..
Tskur ederim
rica ederim...
kaleden dönmüş resmen😅
Anlamadım
Hayır yok. 2 çizgi olunca hamile oluyorsun
Silik tlfon da beli olmuyor
Var gibi duruyor
İnsallah
Yok kanka maalesef
Hamilesin