Eşim benden 2. Çocuk istemiyor. Kendim gizlice donasyonla gebe kalmalı mıyım? Zaten doğurganlığım da yok gibi. Eşim neden istemiyor bunu neden? Maddiyat sorunumuz yok, para kaynaklı değil. Bağlama büyüleri de yaptım tutmuyor, delirmek üzereyim. Sizce nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Biz evliyiz sizce bir erkek kendi eşinden neden çocuk istemez?
Direkt ona sor neden istemediğini. Büyü falan böyle şeylere de bulaşma
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başka birini istiyormuş artık, kim olduğunu bilmiyorum :S açık açık arkadaşına da söylemiş başka birinden çocuk istediğini. Büyü konularına bulaştım bile. Köpeğe yedirdim köpek gibi bağlasın diye.
Büyü sandığın gibi bir şey değil tutmamış demişsin nasıl tuttu ayrıca büyü kafir cinlerin işi sen büyü yaparak onlara iş çıkarıyorsun onlar sana hizmet etmez veya dermanına derman olmaz habire rüyalarına girerler karabasan gibi musallat olurlar seni öldürmeye çalışırlar YouTube de İlkay alpgiray a bak cinlere musallat olmuş insanlar neler neler çekmişler hep anlatıyorlar sakın yapma bidaha
Yarıyor bazen beraber oluyor benimle ve para da benim elimde, sesini çıkarmıyor malla ilgili filan. Sosyal medya hesaplarına da istediğim gibi girebiliyorum şifresi bende
Ben kaybetmek istemiyorum kendisini, başkasından istediğini duyunca hırs yaptım. Donasyonla düşünüyorum araştırma yapıyorum. Para kaybına uğramak istemiyorum, malı mülkü bölüşmem, para benim için çokk önemli,
Konu istememesi ve zaten doğurganlığım da pek yok, olsun ya da olmasın benle ilişkiden de kaçıyor. Bağlama büyüsü ile yedirip içirdiğimde anca yanaşıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bir kişi var soru sormuş az önce cocuk aldırmak istio siz aranızda halledin bu işi hhklkhkghh
Olursa aldırayım mı? Asla aldırmam
bağlama büyüsü ile hamile kalındığında çocuk bağlama ustasımı oluyor ilerde? bunu anlayamadım pek.
olumlu yorumla. seni kaybetmek istemiyordur. hayatından memnundur. gelceğin yorucu olduğundan korkuyor olabilir.
Beni kaybetmek istemeyen adam neden başkasından çocuk istesin
sorduğun soruda da bu yazmıyordu. nasıl atlayabildin böyle bir detayı ona şaşırdım.
Güncellenmiş olarak var
Allah senin gibileri bizden uzak tutsun amin...
çocukla kendine bağlamaya çalışma güzelim bu ilerde çocuğada yansır ve eşin daha çok uzaklaşır üçünüzede yazık olur yapma yani çocuk gereği var mı
Direkt ona sor neden istemediğini. Büyü falan böyle şeylere de bulaşma
Başka birini istiyormuş artık, kim olduğunu bilmiyorum :S açık açık arkadaşına da söylemiş başka birinden çocuk istediğini. Büyü konularına bulaştım bile. Köpeğe yedirdim köpek gibi bağlasın diye.
Bazı merkezlerde eş imzası gerekiyor ama
Yine de istemiyor :/ her şey -mış gibi
Bizim merkezde istenmiyor birazda doktorun insiyatifi
Neden istemiyor aranızda bir sorunmu var sana karşı davranışları nasıl ikinizinde ilk evliliğimi
O büyü tutsaydi cinler belalın olurdu
Tutuyor ki beraber oluyor
Ne gibi bela olurlardı anlamadım?
Büyü sandığın gibi bir şey değil tutmamış demişsin nasıl tuttu ayrıca büyü kafir cinlerin işi sen büyü yaparak onlara iş çıkarıyorsun onlar sana hizmet etmez veya dermanına derman olmaz habire rüyalarına girerler karabasan gibi musallat olurlar seni öldürmeye çalışırlar YouTube de İlkay alpgiray a bak cinlere musallat olmuş insanlar neler neler çekmişler hep anlatıyorlar sakın yapma bidaha
*çekirtirmişler
Bana musallat olmuyorlar, ayrıca yapmadan duramıyorum büyü rutin alışkanlığım oldu :/
Korunuyorsun o zaman onu geçtim büyü yapanı Allah ki lanetler işe yarıyor mu bari büyülerin
Yarıyor bazen beraber oluyor benimle ve para da benim elimde, sesini çıkarmıyor malla ilgili filan. Sosyal medya hesaplarına da istediğim gibi girebiliyorum şifresi bende
Büyüler sağolsun diyorum ;)
Büyücü müsün beraber oluyor derken cinsel olarak mı ne tepkiler veriyor büyü tutunca
Aynen evden gitmişti, büyülerle geri döndürdüm
Yaptırıyorum büyüleri
Ne oluyor tepkisi dönünce
Nasıl davranıyor sana neler yapıyorsunuz
?
Anlık fantezi
Cozmeyi dene bir kere de.
O ne demek?
Baglama buyusuyle ugrasacagina adami cozmeye calis.
Çözemiyorum
Hobi edin, biraz uzaklas rahat birak adami. Arada ilgi goster. Sevgili gibi davran yani.
İyi fikir
Rica ederim, yine bekleriz
Eşine sebebini sorunca ne diyor?
Başkasından çocuk istiyormuş:/ ama kim olduğunu söylemiyor bilmiyorum bende
Sen ciddi misin? Neden ayrılmıyorsun
Mal paylaşımı konusunda diretiyorum, hepsini alırsam anca ayrılırım
Kanks troll gibi geldi dediklerin
Hayır, gerçek. Ruh halim iyi değil.
Konuşmaya ihtiyacın var mı?
Etrafta bilen biliyor ve bu beni daha da delirtiyor.
Özele gelsene sen
Başkasından hamile kal
Olmaz
Neden istemiyorsa eşin
Demek ki her an her şey olabilir
valla ben çözdürürm sitersen
Başka kadından çocuk istediğini sordun mu
başkasından mı yapıyor diyorsun
Bu gidişle yapacak
senin neyin eksik
Bilmiyorum hep büyü yapıyorum acaba bu mu ters tepiyor :/
bi de büyü diyor ya.
Sen niye istşyosun
Ben kaybetmek istemiyorum kendisini, başkasından istediğini duyunca hırs yaptım. Donasyonla düşünüyorum araştırma yapıyorum. Para kaybına uğramak istemiyorum, malı mülkü bölüşmem, para benim için çokk önemli,
Zaman-ı gelince ister
Ölünce mi
Yaşınızı bilmediğim için bisey diyemem
Ama senin elinde sonucta
Kendisine sor
Başkasından istiyormuş
Sen de başkasından yap o zaman
benim sizofrenlik seviyesi
Yapma? Zorunda mısn
Başka biri olma ihtimali var mı
Hayatında olma ihtimali sıfır, casus yazılım yükledim devamlı takipteyim fakat aklında biri olabilir, kim olduğunu bilmiyorum
2. telefon olamaz mı
Olabilirr
Takip edebilir misin
Hyr
Trooll
Yaşın kaç eşin korunuyomu
Korunmuyoruz, yaşım 42
Tm işte o zm hamile olursun
Sen eşin başkasından çocuk istuyi sende eve bağlansin diyemi çocuk yapmsk istuyon
Benden yapsın diye, başkasından olmasın diye. Hırs 😥
Hım olur kuzum içine boşalma oluyomu
Korunmuyosa hamile kalırsın
Ben kadınım
Evet kadınsın
Bebde diyomki eşin korunmuyosa çocuğunuz olur
Konu istememesi ve zaten doğurganlığım da pek yok, olsun ya da olmasın benle ilişkiden de kaçıyor. Bağlama büyüsü ile yedirip içirdiğimde anca yanaşıyor
Yuh seks yapmiyomi
Büyülerle duruyor, cins anca büyü tutunca oluyor, bana pek meyilli değil, anlamıyorum işte
Hım kötü ya tesettürlü musunuz
Hayır
Abks Cidden zor umarım çocuğun olur korunmuyosan olur zaten
Ben sana çocuk verebilirim istersen
Yasin 42 ablam gel benden yap
Ben hamile birakabilirim seni
Ben hamile bırakırım eşine ondan olduğunu söylersin aramızda sır olarak kalır