Sürekli farklı insanlarla konuşma gereği duyuyorum ilgi vs kötü bir şey mi?

Benim ebeveyinlerim çok katı insanlar normalde dışarıya bile çıkamam, okuldan eve evden okula 5 dk geç kalsam nerdeydin diye soruyorlar ya da kesin erkeklerle gezdin diyorlar (çoğunlukla annem)

Bu güne kadar sadece 8. Sınıfta üç kız arkadaşımı evime davet ettim ondan sonrada annem birdaha eve arkadaş filan getiremezsin dedi. Onun dışında hiç bir arkadaşımla daha önce bulusamasim 12. Sınıf öğrencisiyim bu arada.

Kız arkadaşlarım buluşup Instagram dan hikaye atıyorlar, bende mal mal üzülüyorum. Annem 11. Sınıf 2. Döneme kadar beni okula getirip götürdu bütün okula rezil etti zaten şu an 12. Sınıfım okula çok gitmiyorum sadece sınavlar olunca gidiyorum. Bana hep psikolojik şiddet uyguladı, 6. Sınıfta erkek ve kız arkadaşlarımla ayrı ayrı oturduğumda bile bana iftiralar ve küfürler atmıştı. Beni 5. Sınıftayken zorla kapattılar. Bende sosyal medyaya açık fotoğraflarımi atıp diğer insanlarla etkileşim kurmaya başladım kötü bir şey yapmadım. Saçlarıma olan fotoları atmam günah biliyorum ama Allah'a inancım azaldı beni Arap ülkelerindeki kadınlar gibi giyinmeye zorluyor kökeni Araplara dayanıyor zaten. Okul için kimse destek vermiyor sadece maddi olarak kitap defter parasını filan veriyorlardi. Annem okulunu oku diploma al ama çalışma git evlen diyor. ben çok korkuyorum depresyon, daydream ve gelecek kaygım var arada bir panik atak geçiriyorum herşeyin farkında ama bir şey yapmıyor ona geçmişte bana söylediği hakaretleri soyleyincede ben öyle bir şey hatırlamıyorum kızım sen iyimisin diye soruyor. Beni daha da delirtmeye çalışıyor psikologa gidelim dedim sen istemezsen kimse seni duzeltemez kendin duzelmelisin diyor. Bende dediğim gibi sanal alemde insanlarla konuşuyorum. Flört edoyorum arkadaş ediniyorum kapalı olduğum halde açık fotoğraflar paylasiyorum sadece saçım görünüyor bu arada o kadar açık değil. Buraya kadar kimsenin okumiyacagini biliyorum zaten birinden cevap almiycam en azından içimi döktum buraya kadar okuyan olduysada lütfen hakaret etmesin yaşadığım şeyler kolay değil tamamen istemediğim bir hayat yaşıyorum. Yazmak rahatlamami saglmadi ama biraz daha iyi hissettirdi gibi.

Güncellemeler
+1 yıl
Kimsenin okumayacagini dusunup yazmistim. Görüşleriniz için tesekur ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sürekli farklı insanlarla konuşma gereği duyuyorum ilgi vs kötü bir şey mi?