Siz çocukken bayramlarınız nasıl geçti?

Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar.. Onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; Canımı yakardılar acıtırdılar..
Siz çocukken bayramlarınız nasıl geçti?

Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar.. Onlar da senin gibi çok tatlıydılar ama; Canımı yakardılar acıtırdılar..
.. BU YORUMU OKUYAN HERKES OKUSUN..
Çocuk iken **AİLEM** alıyordu bayramlıklarımı kimi zaman bayramlıklarım alınamıyordu bütün arkadaşlarım yeni yeni bayramlıklarını alıp arife gününden ertesi günü giyip sevine sevine bana hava atarak gösteriyorlardı çünkü **AİLEMİN ALACAK DURUMU ZAMANLARI OLMUYORDU** üzülüyordum ama yaş aldıkça ilerledikçe alamadığım zamanların acısını çıkararak maddi gücüm yettikçe giyiniyordum sonra bakıyorum ki arkadaşlarım eskisi gibi şeker toplamaya gitmiyor üstlerin de giyecek bile kıyafetleri yoktu bende boşuna üzülüyor muşum değmez miş hırs yapmaya sonra **EN DEĞERLİ VARLIĞIM OLAN AİLEMİ KAYBETTİM** sevdiklerimin yanımda olması önemli ne giyim kuşam ne şeker ne para bunlar bile tad vermiyor artık çünkü eskisi gibi bayramın tadı tuzu yok ve kalmadı..
Evet alınmıştı zaten bayram olduğu zaman ben eskiden içimde mutluluk hissederdim yani akrabaları görmek ziyaret etmek ya da kuzenlerimi görmek o zamanlar çok güzeldi sabah erken kalkardık kıyafetleri önceden giyerdik sonra da tüm gün gezerdik. ama şu an bugünler de bu kalmadı pek insanlar sıradan bir şeymiş gibi davranıyor ya da birbirlerini görmek istemiyorlar. ama neyse ki bu çoşkuyu yaşadım ben :)
Iyi yetişebilmişsin 😌🍭
Ben senin o, annenin o, çocukla oynama dediği çocuklardanım.:)
Benim annem hiç o çocukla oynama demedi 😌
Hiç rast gelmedin yani?:)
her şey alınırdı eti pufa gelince yok 😄
Tatlı dişlerini çürütür 😂
Cevap
8Cevap
Evett alınmıştı ne kadar ufak şeylerle mutlu oluyorduk
En son bir bayramda mickey fareli böyle kırmızı puantiyeli bir babet görmüştük annemle beraber o kadar güzeldi ki aşık olmuştum resmen. Ama sonra kendi numaramın kalmadığını öğrenmiştik. Ben de ağlaya ağlaya anneme bir küçük numarasını aldırmıştım şpwqşğpşğw. Bayram boyunca ayaklarım ağrıdan ölene kadar giymiştim ama çok güzeldi ve buna değdi. Seçimimden pişman da değilim. Sonuçta beauty hurts baby💅🤷
Ahh aşko kuşko kızlar 😂
evet her bayram alındı çok şükür
çocukluğumda eksikliğini hissettiğim hiç bir şey yoktur sevgi de dahil..
Benim için de öyleydi ❤🙏
şanslıyız elhamdulillah 🤲🏻 inşaAllah bizim çocuklarımız da öyle olur
Benim ki de şanslı sayılabilir 🙈😌🥰
ne mutlu 🤩😌
Alındı. Alınmadı desem yalan söylerim. Allah tüm anne babalardan razı olsun.
Başınızdan eksik olmasınlar 🙏
Amin hepimizin 😇🤲🏾
Sanırım her istediğiim alınmış içimde kalan bir şey hatırlamıyorum :) ya sen?
Benim de alındı 🙏
Ne güzel :)
Evet kanki ne heyecanlı zamanlardı bayrama 2 3 gün kala
Aynen pokemon
Evet hatta kırmızı ayakkabılarım vardı buna benzer 😅✨
Benim de vardı 😂🥰
En çok mutlu olduğum hediye bisikletti. o kadar mutlu olduğum bir zaman hatırlamıyorum😅😅.
Yaa ne şanslısın 😌❤
Hatırlamıyorum çocukluğumu siliyorum son iki senedir
Üzücü
Alındı , düşündüm de cok cok iyi cocukluk donemım olmuş
Ne güzel 😌
Hayır alınmazdı. Ama ben bu bayram çocuklarıma en güzellerini aldım 😊
Yaa harikasın 😌
Onların mutluluğu benim de mutluluğum olduğu için eksik yanlarımı onlarla birlikte tamamlıyorum, iyileşiyorum 😊
Çocuklar her şeyi iyileştiriyor 😌❤
Evet şu hayattaki tek iyi ki onlar
iyi ki 🥰
Evet. Heyecanla bayram olmasını beklerdim giymek için
Aynen 😌
Valla ya çok hızlı oldu 😂
Çat diye 30 oldum sjsn
30 dan sesleniyorum sakın gelme 😂
Aldı rahmetlik babam çok şükür nurlar içinde yatsın inşallah
Benim de 🙏
Kötü anılar geçti gitti en azından
Geçtiyse ne mutlu 😌