Güncellemeler
+1 yıl
Bi de ekşiye aşırı hassasım ekşiyi çok sevmeme rağmen ekşiyi fazla ekşi olarak algılıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar böyle bişey yok, sabah canım bişiler çekti yiyim dedim sağolsun annem yaptı, yemek bulantılarımdan dolayı zaten yapamıyorum. :(( neyse yedim iki dakika sonra kustum. Bu bebek nasıl vitamin alcak bilmiyorum :((( perişanımmm. Önerisi olan var mı serum falan iyi geliyo dediler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende aynıydım. Ekşiyi severim ama o ilk zamanlar resmen tiksindim. Salata yiyemez oldum. Merak etme bebek senden besleniyor şuanda o yüzden vitamin alıyor. Sabahları aşırı bulantın oluyorsa tuzlu hafif şeyler ye
Ya kraker ye sabahları uyanınca dediler krakeri kustum 😂😂😂 ama açım da bi yandan bi yandan da kusuyorum 😢
Bu arada kaçıncı ayda düzeldiniz
Ben 4. Aya doğru düzeldim az az yemeye başladım. Kuruyemiş bile yiyemez olmuştum çok kötüydü. Ne yap biliyor musun gece uyanıyorsundur büyük ihtimalle o zaman az az atıştır. Açlıktan oluyor. Ben yemeği geç yediğim zamanda aynı mide bulantısı oluyordu ve küsüyordum
Evet gece uyanıyorum çok huzursuzluktan, tamam deneyeyim onu belki azalır ben Şu an kuruyemiş vs yiyemiyorum tek yiyebildiğim meyve. O da çilek, canım çekti geçen elli sekiz liraya ağlayarak aldığım erik bi de :D inşallah biter bi ay kaldı benim o zaman
Her insanda değişiyor valla 😂 babamın kuzeni ve kızı doğuma kadar kusuyordu. Az az ama sık ye. Birden yiyinceye mide bulantısı oluyor. Meyve iyidir bebeğe kilo yapar. Benim bebeğim öyle kilo aldı😂 bu arada bulantın bitince her gün mutlaka süt tüket yoksa dişin çürür benim gibi 😔 her sabah kahvaltıda peynir zeytin salata domates yeşillik mesela maydanoz roka dereotu ve yumurtanın. Gün içinde kuruyemiş ama çiğ yemiş ye. Kuru meyvelerin hem sana hem bebeğe çok faydası var. Ben çok çok as abur cubur yedim o yüzden ödemim olmadı çok şükür. Arkadaşım hiç bırakmadı şekeri ve abur cuburu hem fazla kilomaldı hem o kadar ödem oldu ki 7. ayından itibaren kolları bacakları uyuşuyordu aşırı ödemden dolayı. O yüzden abur cubur yeme. Greyfurt düşüğe sebep oluyor onu yeme. Bol bol sebze, rt, tavuk, meyve ye. işlenmiş gıda salam sosis sucuk falan yeme. Çiğ hayvan etine çıplak elle dokunma dokunursan çok iyi yıka ellerini. Kedi dışkısından ve kedilerden uzak dur.
Kedim var evdeee son yazıyı okuyunca fenalık geçiriyodum 😱 verdiği bilgileri internette bulamam bı arada ya da bakmaya üşenirim. Cansın, canın bol olsun. Rabbim ailenle güzel uzun bi ömür versin inşallah ❤️
Bu arada kuzen gibi kusmam inşallah ah hep ya
Amin çok sağol canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah😘 laboratuvarda çakışıyorum kedi dışkısında bulunan bakteri yasa parazit var o hamile kadına bulaşınca düşüğe sebep oluyor. Ayrıca pastörize olmayan süt ve süt ürünlerinden de uzak dur
Diskisina hiccc dokunmuyorum, tamam teşekkür ederim 🥰
Aminn inşallah ❤️
Allah saglıklı dogurmayı nasıp etsın knk
Amin amin inşallah :/
amin binkere amin knk. nasıl durumun nasıl gecıyor sıkıntı yok ınsallah
sevındım la cevabına amın
Kusma dışında yok :( ama kusma bütün hayatımı bitirdi işim bilgisayarla ve bilgisayara bile bakamıyorum :((
Allah yardımcın olsun knk. benımde ısım bılgısayarla :) mımarım senın meslegın ne