Merhaba internetten çocuk kıyafeti satıyorum 4-5 yaş istendi 3-4 yaş bulunuyor arasında çok az fark var sizce yaş kısmı görünmesin diye makasla öı kessem ipini mi çeksem nasıl yapsam destek olurdanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzerine başka bir etiket yapıştırma daha makul olur gadası
Yok gerek yok bence koparmana ya alıcıya 3-4yas var kalıbı büyük olur de o alır bnce beğendiyse. Etiketi koparirsan daha kötü olur anlar
Destek olduğun için teşekkürler Trendyol olduğu için satıcı ile iletişime geçemiyorum
Ozaman nap biliyomusun 3-4 yaş ürünlerin kalıbını üst üste koy illaki biri bir iki parmak fazla çıkar o ürünü alıcıya gönder gitsin
Aynen öyle yaptın
👍👍
Bu dolandırıcılık yalnız. Bunun neyine yardımcı olalım. Etik değil bir kere.
Ne alaka iade hakları var olmaz ise
Ne fark eder bu dolandırıcılık sen 3-4 yaş çocuk kıyafetini 4-5 yaşa veremezsin etik değil.
İş ahlakı diye bir şey var ve bu çok gerekli bir şey bana kalırsa. Ben aldığım ürünün etiketini de markasını da görmek isterim o nedenle para veriyorum. Etiketsiz ürün istesem pazardan alırım.
E ticaret yapmadigin için bu durumu anlayamazsın ehveni şerr
E ticaret yapsam da bunu yapmam pembeli bacı bu benim ahlak anlayışıma ters.
Anlayamazssın işte
Ki dikkat ettin mi bilmem orada müşteri perspektifinden yorum yaptım ben. Etiketsiz ürünü yollarım boşuna para vermiyorum ben.
Etiketsiz ürün olmaz zaten ben soruyu soranada söyledim öyle ürünü kimse kabul etmez
Aynen kanki anlayamam borsa işi yapıyorsunuz çünkü doğru tahsilini yapmak lazım anlamak için.
E tamam o zaman sorun yok neyi tartışıyoruz
Etiketsiz ürün veremeyeceğine göre konu kapanmıştır
Yoo ben tartismiyorum 😂
Ayrıca satış anlayışını senin daha çok beğendim dürüst bir iletişim şekli müşteri ile konuş elimde bu var kalıbı büyük demek bence doğru bir yaklaşım. Ama onunki değil. Sen çok doğru bir noktadayken yanlışı savunman çok ilginç.
Tartışmayı sinirli bir biçimde rest zannediyorsan sadece eğer hayır az önceki diyaloğumuz da bir tartışma türüydü.
Satıcının gözüyle bakıyorum olaylara bende e ticaret yapıyorum cnku tek amacımız para kazanmak o yüzden hem alıcının gönlü olsun hem bizim
Bak para kazanmak isteği çok normal bir şey ama bunu senin gibi dürüst yapmak var etiket sökmeyi düşünmek var benim eleştirdiğim bu. Yanlış bir yoldan savunuyorsun yanlış bir noktayı.
Demek istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum
Hayat dürüst insanlara acımıyor maalesef
Ben de bu hayattayım ya arkadaşım ben de yaşıyorum sizin gibi.
Bazı işlerde dürüst olursan şans yüzüne gülmüyor maalesef
Ben de bu ekonominin vatandaşıyım paralel evrenden iletişmiyoruz. İnsanın iş yaparken dürüstlüğüne ve iş ahlakına bakarım ben. Bunu yapıp da kazanmayanını görmedim.
Yalan ciddimsn
Hala doğru bir anlayışla iş yaparken saçma bir biçimde yanlışı savunuyorsun nedenini anlamıyorum kendine ne kanıtlamaya çalışıyorsun bilmiyorum ama saçma
Kafaya almak zeka gerektiren bir olay yalnız canısı denemelerin etkileyici değil sinir bozucu bu da amaca hizmet etmiyor
😂😂
Ablam vallahi komik değil ya olsa çok severim kaliteli trol ben de katılırım bir süre sonra ama cidden değil
Off çok ciddisin
Senin için söylüyorum bunu çok samimiyim bu arada insanlar seni g. rizekalı sanarlar yapma aşkım yapma bebeğim😘
Komik bir şey olsa gülcem komik değilsin kiiii
Odun gibi yaşıyosun şu haline bak akıl hocasımısın sen senin yaşın kaç
Bir şey diyeceğim kalitesiz ve yetersiz eğlence anlayışın beni tatmin etmedi diye girdiğin trip bir kere aşırı gereksiz. Odun gibi yaşayıp yaşamadığımı asla anlayamayacak bir pozisyondasın buna rağmen farzet ki odun gibi yaşıyorum seni ilgilendiren ya da rahatsız eden yanı ne? Ortak bir yaşamımı mı paylaşıyoruz yorumuma gelen sensin seni memnun etmek gibi bir zorunluluğum yok gidebilirsin bu bence ikimizi de memnun eder 👋👋
Ahahha😂😂😂
Bu da şey atağı diyecek bir şeyim yok dur güleyim de tiye aldım sansın g. t olduğum belli olmasınn😂😂 bak bu komikti işte buna gülerim 😂😂😂
Ahahahhaa Ha HA 😂😂😂
Başta kötü mizah sanmıştım bu bildiğin zeka geriliği 😂
Ha nın birini de büyük yazmış😂😂😂😂
Etkisi artsın mı istedin ne istedin 😂😂😂
Ay Allah'ım ya😂😂 🤦🏻♀️
İyi kelime dağarcığında kelime bitti sandım bir an biraz daha varmış 😂😂
Sen insanları hep ezermisin böyle birde dürüstüm diye geçiniyor cici kız 😂
Cici mi kız 😂😂😂😂 yok ezmem doğruyu söyleyince inciniyorlar😂
Yalnız samimi diyorum laf sokma biçimin mizah anlayışın fazla varoş 😂