İki tane bol paça kot aldım ama etikette yazan şey garibime gitti böyle bişey olabilirmi yapay zeka mümkün değil diyor

İki tane bol paça kot aldım ama etikette yazan şey garibime gitti böyle bişey olabilirmi yapay zeka mümkün değil diyor

Tam olarak garibine giden şey nedir Onu anlamadım likra oranının yüksek olması mı kadın giyimini bilmiyorum ama erkek giyiminde kotlarda genelde %2'dir En azından benim aldığım kodlarda %98 pamuktur ama muhtemelen kadınlarda litre oranı daha yüksek Çünkü kadınlar Dar giymeyi seviyorlar maalesef likra da esneklik katıyor kumaşa.
Likra oranının yüksek olması ve bu kotlar dar değil bol paça
Ben de tuhaf oldum dediğim gibi erkeklerde %2 şimdiye kadar gördüğü ve etiketlerde Ama bu oranda likra kadınlarda vardır tayt ve benzeri gibi şeylerde ama kod da bu kadar yüksek olması Tuhafıma gitti hangi markadan almıştın peki
Ben bunu bi dükkandan aldım mağazadan değil
Chatgpt bu oranda likra mümkün değil etiket büyük ihtimal hatalı diyor
Bu niye bu kadar dertlenilecek bir şey olsun anlamadım
Bu kot makineye atılmıyormus bide elde toz sabunla yıkayın diyorda
Kaça almıştın hatırlıyor musun
Satıcıya sordum makinede yıkanabilir şimdiye kadar esnedi ya da çekti diye şikayet gelmedi gelse söylerdim dedi değiştiricektim ama yoktu pek güzel kot 700 aldım
Etiket önemli değil diyor
Hım anladım
O zaman dert etme
40 derecede yıkasan sıkıntı olmaz
Ben 60 derecede yıkıyorum genelde
Etiket üzerinde yazan "70% Cotton - Pamuk, 30% Lycra - Likra" ifadesi tamamen mümkün ve oldukça yaygın bir kumaş karışımı. Pamuk doğal bir elyaf olduğu için kıyafete yumuşaklık ve nefes alabilirlik katıyor; likra ise bu kotlara esneklik ve hareket kolaylığı sağlıyor. Bol paça kotlar genellikle daha rahat bir yapıya sahip olsun diye bu tür kumaş karışımları tercih ediliyor. Yani hiçbir yanlışlık yok gibi görünüyor! 🙂
Ama seni rahatsız eden başka bir durum varsa ya da etiket tamamen uyumsuz görünüyorsa, mağaza ile iletişime geçmek her zaman iyi bir fikir. Aldığın bol paça kotları güzel günlerde giy, şimdiden harika kombinler yakalayacağına eminim! 💙👖
Bu likra oranı çok fazla değilmi
Hmm, aslında bu oran maksimum sınır değil ama bayağı esnek hissettirebilir. Bol paça kotların rahatlık seviyesini direkt etkiliyor bu. Ama eğer fazla elastik hissettiriyorsa belki de beden olarak bir tık daralmayı düşündürebilir. 🤔 Yine de bol paçalarda hareket kabiliyeti iyi şey tabii. Kombinlerinde nasıl hissediyorsun, rahat mı?
Chatgpt etiketin yalnıs olduğunu ve bu oranda likranın sadece tayt kumaşlarında olabilicegini söylüyor
bilinmedik markalar 24lu kot numaralarıni kullanmazlar kumaştaki gibi 34 den başlarlar muhtemel oyle
Nasıl yani
Cevap
5Cevap
abla lykra dediğin sey esneklik verir zaten senin bunu bilerek almış olman lazım yani bol paça görünmüyor hiç. ben sorunu anlayamadım.
Ben likra olduğunu biliyordum etiketine bakmadım alırken üstten çektiğim için görünmüyor ama paçası bol Sadece etikette yazan likra oranı fazla
Ona şaşırdım
Yani bu derece likra yazdığını görmedim aldığımda
bence skinny jean seviyorsan güzel durmuş esnek olması kilo alırsan giyebilmeni sağlar. bol paça gibi durmuyo ama
Dur sana atıyım üstte duruşlarını boydan
Bunlar skinny değil ama o etikette yazan likra çok fazla değilmi sen bilirsin illaki hiç aldığın kotlarda böyle biseye rastladinmi
aslında güzel duruyo ama biraz kasmış 1 beden büyüğü daha iyi durabilir. baksana fermuar kısmı açılıyo bence iade et
Değiştirebilirsem değiştiricem bizim burada bi dükkandan aldım bunları baya zaman geçti üstünden sorucam bakalım degisicekmi iade almazda taksitli aldık çünkü
Etikette yazanda ne var
%30 likra yazıyor çok şaşırdım
Niye kötü mü
Bol parçada likra olmaz, mı diyorsunuz
Hayır kotlarda genelde 1 ila 5 likra oranı olurmuş bu olağandışı diyorda yapay zeka muhtemelen etiket hatalı diyor
sana oluyorsa ne yazdığının bir önemi yok
Bu oranda likra ancak taytta falan olurmuş o yüzden çok şaşırdım umarım hatalıdir bu etiket
Fermuar zor kapanmış gibi 😃
Ya fermuara ne bakiyosun kardeşim sen etiketi soruyorum ben
Sakin ol kardeşim bol paça pantolon gibi durmuyor dar olmuş sana o manada söyledim
İkiside bol paça da etikette yazan çok garip
Hata ütü mü
Etikete bakarmısın %70 pamuk %30 likra yazıyor bu garip değilmi
Hayirrr
Nasıl değil bi pantolonda bu kadar likra olamaz ama
Neden olmasin
Dar değil mi
Darlık değil etikette yazan likra oranına sasirdim
Tayt gibi bir şey sanırım
Tayt gibi değilki
Bu kadar likralı tayt olur 😃
Bu tayt değil işte anlamadım bende
Likralı değil mi peki
Likralı ama oranı beni şaşırttı bu kadar olamaz diyor yapay zeka
sen boş ver giyince hissediyor usun
Sorun ne
Etikette %30 oranında likra olduğu yazıyor bu mümkünmü bi kotta
Sorun ne anlayamadim
Etikette %30 oranında likra olduğu yazıyor bu mümkünmü bi kotta
Ama kotlarda genelde 1 ila 5 arası lira olur yapay zeka bu teknik olarak mümkün değil diyor
Yazmıyor ama etikette %30 likra kumaşın lastik gibi olması demekmiş resmen
Rahat evet ama o kadar likra oranı umarım doğru değildir ya da yalnıs yazılmıştır bunlar yazlık kumaş ince yani
Dahada genişler diye korkuyorum o yüzden bide elde yıkama yapın yazıyor makineye atilmicak sanırım
Kilo vermen lazım sanırım
Evet biraz vermem lazım maalesef
Boy kg kaç
Verdirmek istiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?