Güncellemeler
+1 yıl
Oraların biraz üstkısmında var bende patlayınca öyle bişey olur mu korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya da önde enfeksiyon yapar mı iltihaplı iltihapsız patlamış olması fark eder mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İrinli sivilceyi patlatmamak en iyisi. Üzerine pudra sür kurutur onu. Mikrop kapmazsın ama büyük bir sivilceyse eğer yara büyüyebilir. Boyutuna bağlı canım
Çok teşekkür ederim bu iltihaplı yarayı ben peçete ile sildikten sonra elimden ıslaklık damladı gibi geldi taytıma ama taytı çıkarsam da eşofmana da geçti gibi geliyor bu iltihaplı su karışımı değildir de şüphe benimki işte onunla durmak peki saatlerce mesela benm haberim olmadan durmak enfeksiyon yapar mı? Yani yukarda olunca kontrollü patlatıp siliyorduma ama böyle olunca aşağılara da yayılacak gibi geliyor hani idrar yolu girişine deyirmemeye çalışıyorum ama böyle damlayuınca taytı çıkardım sadece dona geçti mi bilmiyorum onu giydim geçtim idrar girişine ve vajinaya de yer ise azıcık enfeksiyon varsa bununla dursam ben uzun süre sorun olur mu sence
Vajina kendini temizleyen ve korumak için özel salgısı olan bir organ, kolay kolay enfeksiyon kapmazsın korkma
Çok saol benm floram bozuktu yeni yeni düzeliyor ondan korktu m
Enfeksiyona açık hissediyorum yni
Yapmaz düzenli temizle ama
Çok teşekkür ederim ben şimdi iç çamaşırına patlayınca değiştirmek yerine o bölgeye yara bandı yapıştırıyorum (klodun üstüne nereye patladı ise) işte hep böyle üst üste bantlar yapuştırdım . En alttaki kan mıydı iltihaplı mı hatırlamıyorum arkasına geçirse görürdüm heralde ama geçirmemiş sanırım. İltihaplı olmasından da korkuyorum hatırlamıyorum. Sorum da şu bende biraz paranoyaklık var bide bu genital enfeksiyonlar konusunda çok çektim çok antibiyotik kullandım. Elim o klodun arksından tutarken o bantların olduğu kısmın altına geldi gibi oldu ama gelmedi gibi de. Böyle olunca klod enfeksiyon geçirdi ise kurudu ise ondan arkaya geçtigini görmüyor isem diye düşünüyorum. Aynı elimle klodu ıslattıgım peçete ile sildim. Elimden klodun arkada bantlı kısımdan aldığım iltihabı klodun her yerine yaydım gibi hissediyorum. Değiştir sen de deme yardım eder misin
Hey
HAYır yapmaz
İltihaplı bişey oraya sıvaşırsa iltihabı oraya geçmez mi çok hassas bölgeler ağız olsa düşünmem mesela
Tam neresi
Dudak var ya onun bitişinin hemen üstü kasığa yakın
Olabilir aslında sulanma oluyor mu
Yapmaz idrar yolu içerden gelen bişey
İltihaplı bişey dıştan sıvaşırsa oraya yapmaz mı iltihaplı bişeye maruz kalıyor sonuçta
Hayır
Olsa orasıda iltihaplanır
Çok teşekkür ederim ben şimdi iç çamaşırına patlayınca değiştirmek yerine o bölgeye yara bandı yapıştırıyorum (klodun üstüne nereye patladı ise) işte hep böyle üst üste bantlar yapuştırdım. En alttaki kan mıydı iltihaplı mı hatırlamıyorum arkasına geçirse görürdüm heralde ama geçirmemiş sanırım. İltihaplı olmasından da korkuyorum hatırlamıyorum. Sorum da şu bende biraz paranoyaklık var bide bu genital enfeksiyonlar konusunda çok çektim çok antibiyotik kullandım. Elim o klodun arksından tutarken o bantların olduğu kısmın altına geldi gibi oldu ama gelmedi gibi de. Böyle olunca klod enfeksiyon geçirdi ise kurudu ise ondan arkaya geçtigini görmüyor isem diye düşünüyorum. Aynı elimle klodu ıslattıgım peçete ile sildim. Elimden klodun arkada bantlı kısımdan aldığım iltihabı klodun her yerine yaydım gibi hissediyorum. Değiştir sen de deme yardım eder misin
Gizliden çıktım