+1 yılBen yaşından önce evliliğin ve sorumluluğa bakış açına bak derim ebeveynlik tek başına üstlenilmemesi gereken bir süreç eşin de baba olmaya hazırsa sen kendini anne olarak görmek istiyorsan ideal bir yaş artık 29 30 yaşında insanlar bile tüp bebek ile ebeveyn olabiliyor maalesef ki o yüzden hazırsanız başlayın çalışmalara
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba Normalde Her konuya Öyle Paldır küldür Sazan ve Orkinos balığı gibi dalan bir insan değilimdir ama Sormuş olduğunuz soru Benim için Çok ama çok önemli olduğu için yüksek müsadeniz olursa tabi bendeniz de nacizane düşüncemi söylemek belirtmek isterim. Annelik Dünya'da İnsan oğlu varolduğundan beri Var olan ve özellikle ve özellikle Geleceğin %80'nin Bir Annelerin Aile yuvasını ve yapısını Şekkilendirme ile Belli olan Çok ama Çok meşakatli ve bir O kadar da emek ve çaba isteyen bir durumdur. Dinimiz Kutsal İslam'da Annelik için ne gibi Güzellikler ve benzetmelerin yapıldığını söylemiyorum bile Nitekim PEYGAMBER EFENDİM H. Z MUHAMMED ( S. A. V ) "Bile Cennet Annelerin Ayakları altındadır." gibi Bir benzetme yaparak Annelere ( EVLATLARINA VE EŞİNE KARŞI VİCDAN VE MERHAMET'Lİ AHLAK VE NAMUS SAHİBİ ) Olan Annelerimize Layık görmüştür. Ki Bu güzel ve kutsal söz ile son derece Annelik görevinin ne denli Kutsal ve mühim bir görev olduğunu belirtmişlerdir. Hanımefendi Annelik Mesleği Kimileri için bir gecelik Beraberliğin Tatlı ve veya Tatsız meyvesi kimileri için de Ömrü hayatları sahip olunmayacak kadar değerli ve kendilerine bahşedilmiş en güzel Hediyedir. Fakat bazı kimselerde vardır ki Anneliği ve babalığı Dünyaya getirdikleri evlatlarına geçim kapısı gözü ile baktıkları bir ticaret kapısı. burada Ki en önemli mesele Sizin anneliği neden ve ne için istediğinizdir. İlk önce Bu soru üzerinde Yoğunlaşmanızı Evlat sahibi olduğunuz zaman Sahip olurken bununla gelebilecek artıları da eksileri de düşünerek en mantıklı cevebı bulduğunuz zaman. Bu cevap doğrultusunda Hareket etmenizdir. Nitekim Anne olmanın çocuk ve 18 yaşından büyük Ve toplum kurallarına ve Toplum ahlakına aykırı hareket edilmediği sürece Süresi de zamanı da yoktur. En önemli olan O evlat dünyaya geldiği zaman Nasıl bir hayat ve nasıl bir aile kendisini bekliyor. burada Beklenmesi, Sorulması ve cevaplanması gereken en mantıklı sorular bunlardır. Dediğim gibi Enine boyuna mantıklı düşünülüp net bir fikir sahibi olduktan Sonra 26 yaş'da Anne olmak için mantıklı, ideal ve sağlıklı bir yaştır... Şimdiden size ve eşinize Sonsuz saadet ve mutluluk Dolu bir ömür diliyorum...🙏🙏🙏
68 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙂
- +1 yıl
Rica ederim efendim...🙏
- +1 yıl
Beyefendi önemli olan anne olmak değil. Müslüman olarak Müslüman çocuklar yetiştirmektir dinde. Cennet annelerin ayağının altında diye de hadis olsa Müslüman olmayanlar anne baba olsa da olmasa da cehenneme gidecektir. Çocuktan önce namaz vardır. Tekasür süresi ﴾1-2﴿ Çoklukla övünme yarışı sizi kabirlere varıncaya kadar oyaladı. ( tekasür kelimesi : yüksek bir amaç gütmeden, neden niçin demeden mal, evlât, yardımcı ve hizmetçi gibi her devrin telakkisine göre çokluğuyla övünülen şeyleri büyük bir tutkuyla durmadan çoğaltma yarışına girişmek).
- +1 yıl
Kimseee2873 Sen ne anlattın abicim ya yorumunuz Hayatım boyunca Görüp görebileceğim en gerici Ve Bilmemişliği Bilmişliğe Çok Bilmiş aman Allahım Şu arkadaş Hangi ünv.'nin İllahiyat fakültelerinden mezun olmuş acaba diye merak edip Sonra konuştuklarınızı dinleyince Ya boş ver bu adam Kaldırım mühendisliğinde TERK DİYE farkına varılan Sırf Konuşmak için Cahilliğinizi Bile bilmişlilikle birleştirip Beyin Cerahlılığı yapan birisisiniz. BEN NE DİYORUM KİMSE EFENDİ NE DİYOR. CENNET SACECE MÜSLÜMANLARA AİT BİR MEKÂN OLMADIĞI GİBİ CEHENNEM DE SADECE FARKI DİNLERE MENSUP İNSANLARA AİT OLMAYACAKTIR. MİSLÜMAN DİYORSUNUZ DA HER KİMLİĞİNİN ÜZERİNDE DİNİ İSLAM KELİMESİ YAZILANA İTİBAR EDİLİRSE HER TAKKE TAKIP ÇARŞIDA ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GEZEN DONDURMACIYI DA BİZ İMAM ZANNEDELİM TÖVNE HAŞA TÖVBE Bİ GİT ABİ YA SEN ANLAM VE YÜKLEM KAZALARINA KARIŞMAYA DEVAM ET...
- +1 yıl
Doğruyu söyledim yorumuma tek laf bile edememiş bana ait olmayan kimlikler üzerinden yorum yapmak zorunda kalmışsınız. Çünkü doğruları çarpıtamazsınız elbet. Dini girmeyi biliyorsan bunlar gerçekler. Zoruna giden girmesin ayetlerle yazdım
- +1 yıl
@Kimseee2873 Bu yorumunuzun arkadaşımızın yazısıyla alakası nedir acaba? Bu arada arkadaşımızın demek istediğini tek cümlede demek gerekirse " Dünyada en kutsal meslek anneliktir." demek istemiştir. Bende bu yorumuna ek olarak hangi dine mensup olursan ol annelik kadar zor 1 meslek yoktur. İslamda annelik apayrı 1 yere konulmuştur. Bunla ilgili 1 sürü ayette mevcuttur Kur'anda... Peki siz ne demek istiyorsunuz acaba bu yorumunuzun konumuzla ne alakası var acaba? Yorumunuzun başı bile başlı başına hatalı. Annelik nasıl önemli olamaz. Her şey anne karnında başlıyor. 1 insanın kişiliği bebek fetus döneminde başlıyor. Doğduktan sonra ve öteki dönemlerde kişiliği gün yüzüne çıkıyor. 1 insanın doğru yola gelmesini sağlayan en büyük etken anne varlığıdır. Cennet ya da cehenneme gitmesinde yavrusuna rehberlik edecek kişi yine annedir. Her şey anne bilincindedir... Anneden anneye hep bu döngüde her şey gerçekleşir. Burada demek istediğim ise Kız, Kadın ayrı Annelik ayrıdır. Anne demek dini önder gibidir. Kız ya da kadın ise bireydir.
- +1 yıl
@Krypto61 anneliği kutsal yapan çöp zihinler.
- +1 yıl
Dinmi hdyarsljıdjjo
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTıp diyorken ne kadar erken o kadar iyi vücut ne kadar genç ve sağlıklı ise bebek o kadar sağlıklı olur ve ilerleyen yaşlara etkisi daha sağlıklı yansır mümkün se 18 değilse 19 değilse 20 yani erken kalkan yol alır
00 Yorumla
+1 yıl18 de üni ilk senemde evlendim. Ve 2 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. Zorlu bir süreçti. Ancak çok güzeldi. Yeteri kadar yeterli anne olabildiğimi hissedemedim. Çocukluğumu yaşamak istersen, anne olduğumu ve çocuğumu büyütmek zorunda olduğumu anladigim an bir çöküşe girdim.
Herşeye rağmen ona değdi.
Anne olmak çok güzel. Yaş değil 3 kuralı okeylersen ebeveyn olmaya hazirsin demektir.
Beyin; benim çocuğum olduğunda ona yeteri kadar doğru eğitimi verebilecek miyim? El (para); Ona bakabilecek durumda miyim? Onu eksik düşürmemek için yeterli miyim? Ve KALP; Onu seçebilecek, onu koruyabilecek ve onu benimseyip kabullenebilecek miyim?
3 kuraldan 1 tanesi hayır ise 40 yaşında olsan da ebeveyn olmamalısın.
Eğer bu 3 kural sana uyuyorsa 20 ya da 30 fark etmez..310 Yorumla- +1 yıl
Naslim 18 yasina yeni girdi 7 ay sonra dugunumuz olcak tam 19 yasina girdiginde 3 aylik falan hamile olur
- +1 yıl
@Gizlikalsın25012023 19 da doğum yapmıştım bende. Doğum ve gebelik konusunda dediğim gibi 3 kuralı yapabilecekseniz beklemeyin.
- +1 yıl
21 yaşındayım anne olmak istiyorum ama hazır hissetmiyorum bir yandan ertelesem yaşım geçer sonra hamile kalamam diye korkuyorum
- +1 yıl
O 3 kuralı yaparız biz haziriz
1. kural veririz 18 yasinda ama yasina gore cok olgun davranilari cocuk annesinden babasından ne gorusrse cocukta oyle olur bi egitim le lafla bitmez davranislarimizda etkiler
2. si para madiyat paradan yana sıkıntımız yok evimiz kira degil kendi evimuz caltigim is kendi isim aylik 20_25arasi para mafiyat da da sikinti yok
3. su ikimizde cocugu severiz kendi cocugumuzlan canımizdan kanımızdan sahip cikmak ne demek tabiki sahip cikcam benimseycen benim zaten
- +1 yıl
Benim yasim 21 nisanlim 18.2 yasinda
- +1 yıl
Dediginiz gibi 3 kurala kendini haxir hissetmeli
- +1 yıl
Hayırlı olsun diyelim bizde o zaman
- +1 yıl
Sağolun
- +1 yıl
@Gizlikalsın25012023 2 3 yıl sonra boşanırsınız net söylüyorum.
- +1 yıl
Sebep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence tam zamanı tam zamanı hatta 24 ile 26 arası
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok erken bir yaş bence. yani aslında bu sizin bakış açınıza göre değişir kimisi daha erken oluyor kimisi daha geç ama zaten benim sevgilim bile olmadı bu yaşıma kadar. bazıları için ideal yaş denebilir aslında. ama burada yaştan önce kendinizde o sorumluluğu görebiliyor musunuz bu daha önemlidir bence.
80 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılEvet erken. Her ne kadar yok ben hazır hissediyorum desede birey, çocuk sosyal hayatı etkiler sorumluluk oluşur önceliklerin olmak zorundadır. Erkekler değil ama kadınlar inkar etseler bile hep bir kıyas peşinde oluyor. O onu yapmış bu bunu yapmış ben niye yapamıyorum kafasına giriyor sonra al sana kavga😂 Maddi durumu iyi kötü hangi çifti gördüysem hep kıyas peşinde. O yüzden doya doya yaşamalı tüketmeli, içinde kalmamalı hiçbir şey. Sonra çocuğu suçluyorsunuz "çocuğum var yapamıyorum/edemiyorum" diye. Üni 22 de bitiyo 26 ya kadar ne yaşayacaksın ki🤔
10 Yorumla
+1 yılMerhaba sadece kendi fikrimi söylüyorum o yüzden lütfen eleştirmesin kimse 26’ya hiçbir şekilde erken değil hatta bana kalırsa geç bile çünkü kadının doğurganlık hormonları olsun vücudunun doğurganlık için müsaitlik durumu olsun zaten belirli bir yaşa kadar yani 26 yaşından sonra kendine ne kadar faydan var ki çocuğuna olsun bence 22 ile 25 yaş arası ideal hatta 20 bile ideal o yüzden 26’nın fazla geç olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi bu benim kendi şahsi fikrim kimse lütfen üstüne alınıp eleştiri yapmasın
20 Yorumla
+1 yılKendini hazır hisseden sorumluluğu alabilen anne olabilir.. her ağızdan bir şey çıkıyor.. evlenme yaşını çıkardılar 35 40 yaşa.. o yaştan sonra çocuk ergenliğini mi yaşasın 50 60 yaşında ailesiylemi uğraşsın.. sor 28 yaşındaym ne yapıyorsun okuyorum mezun oldun ne oldu hıç bir şey faprikada amele iplikçi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe erkeni geç bile yani tam geç demeyeyim de geçe yakın. Bende 26 yaşındayım daha hayatımda biri bile yok. Oysa ki daha erken anne olmak istemiştim ve hastalığım var ne kadar erken anne olsam o kadar iyiydi bu gidişle ancak 29 30a en erken anne olcam şaka gibi.
30 YorumlaTakma sen kimseyi çok ideal bir yaş ne kadar geç olursa bence çocuğunun arasında o kadar mesafe olur eğer hazır hissediyorsan kendini çok iyi bence bana göre çok geç yaştan sonrada yapılsa çocuk 20 li yaşlarına gelse sen yaşlı durcan genç anne baba herzaman iyidir benceeee fikrimi söyledim tabi herşeye tamsa okul hayatı iş hayatına vs :)
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet ideal bir yaş, ben misal 25 yaşında annelik duygusunu tattım şu an enerjim yüksek, ruhum kıpır kıpır bir çocukla baş edebilecek ideal enerjideyim. Ancak yaş geçtikçe insanın enerjisi eskisi gibi olmuyor, tahammül sınırı git gide daha da azalıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel bir yorum
+1 yılmeraba
eğer özel durumlar yoksa bence geç kalımmış bir yaş düşünesen sen 35 yasındasın yeni çocugu oluyor sen 50 olacaksın o 15 ama dusun 25 yasında anne olsan sen 50 yasında boyun kadar çpcugun var ne guzel bşr şey elimde olsaydı maddi durumum el verseydş 20 yasında evlenşrdiö
10 YorumlaBenim çocuk istemekteki görüşüm:
Bazı anne çocuk veya baba çocuk görüyorum kanka gibiler bu nasıl bunun annesi bu nasıl bunun babası resmen yaş farkı yok gibi. Ben şahsen ileride çocuğum ergenlikten çıktığında bile yaşlı bir dede gibi görünmek istemem. Dolayısıyla erken yaşta çocuk sahibi olmak biraz iyidir. Evlilik yaşı bence 25 çocuk sahibi olmanın yaşı ortalama 27-28 olmalıdır tamamen şahsi düşüncemdir. Yaşım 23 evli bile değilim ama isteklerim bu yönde umarim nasibimde bu yöndedir.00 YorumlaBence anne olmayı yaş ile sınırlandırmamak gerekir. İnsan ne zaman kendini hazır hissederse o zaman anne olmalı bazıları kendini 25 de hazır hisseder bazıları 28,29 da hazır hisseder. Benim fikrimce insanlar ne yapmak istiyorsa onu yapsınlar gezmek mi istiyor yeni yerler mi keşfetmek istiyor gezssin ve tamam şimdi oldu herşeyi hallettim dedikten sonra anne olsun. İçinde ukte kalan ebeveyn asla mutlu olmaz ve çocuğu suçlar
10 YorumlaNe erken ne geç tarifi sanırım 25-35 yaş arası tanımı sanırım olgunlaşmanın, eğitimin, iş hayatının, ekonomik telaşın, ve olaylara bakış açının oturduğu yaşlar için ideal sanırım kendini ne zaman hazır hissediyorsan karar ver.
10 Yorumla
+1 yılAnnem beni dogurdugunda 19 yaşındaymış. Fakat günümüzde okuma işleri olduğu için ve biraz da para kazanma işleri derken zaten kafadan yapıyor 25 kesin. O yüzden yaşınız gayet normal. Fakat meslek sahibi değilseniz bence öyle beklemenin gereği yok
10 Yorumla
+1 yılBence çok da erken değil. Ben 30 yaşında anne oldum ve biraz geç kaldığımı düşünüyorum.
Yaş geçtikçe çocuk bakma işi zorlaşıyor.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa basit düşünmek istemiyorum ama 20 ortalama yaş benim için çünkü dogurdun 21 oluyosun cocugun 10 yaşındayken sen 31 yasında oluyosun çocuğun 17 yasında bi ergen oldugunda 38 yasinda oluyosun tam olması gereken yaş bana göre takip etmen gerekiyor seninle sağlıklı anne çocuk ilişkisi olması için kafan uyuşması gerekiyo 17 yasında biri 50 yaşindaki annesine ne anlatabilir ki
10 Yorumla
+1 yılYaş çoğu zaman olgunluğun tam karsılığı olmuyor 22 yaşında çok iyi bir anne baba olabilecek insanlar varken 35 yaşında yine bi halta yaramayacak insanlar var
10 Yorumla
u +1 yıl23 yaşımda anne oldum. iyi ki erken yaşta anne oldum oğlumu sevgilim sanıyorlar 🤣🤣
25 yas anne olmak için ideal bir yaş erken değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl25 yaşında hamile kalman lazım. 26 erken bir yaş. 30–33 yaş arası idealdir. Zaten 2 çocuktan fazlası bu ekonomi de çocuğa zulümdür acun Ilıcalı değilseniz
314 Yorumla- +1 yıl
Hamile kalmak şart dimi çocuk için
Cevap sahibi+1 yılSence :d
- +1 yıl
Yani evet ama illa içeri boşalmak mi gerekiyor yoksa vajina ağzına boşalmak yeterli mi
Cevap sahibi+1 yılS*g
- +1 yıl
Lan adam akıllı cevap versen s. g ne ergen misin nesin
Cevap sahibi+1 yılUtanmaz arsız buradan bakınca nereye b*larak çocuk yapıldığını anlatıyora mi benziyorum bu soruda
- +1 yıl
Adam akıllı konuş benimle karşında çocuk yok
- +1 yıl
Sana zorla cevap yaz diyen yok bide gizli cevaplamış
Cevap sahibi+1 yılKarşımda çocuk olsaydı keşke. Gelip de burada normal cevap yazdığım soruya böyle soru sormaya cesaret etmezdi. Gizli cevaplarım cevaplamam sizi alakadar etmez
- +1 yıl
Sende bana Laf edemezsin isteyen istediğinin altına yorum atar ya da yazar rahatsız mı oldun cevap vermezsin olur biter
Cevap sahibi+1 yılBenim görüşümü alakadar eden bir konu hakkında görüşünüzü yazabilirsiniz ama bana fazladan soru soramazsınız haddinizi bilin.
- +1 yıl
Sana soru soran yok bir şey yazıyorum gülüyorsun sonra ters cevap yazıyorsun madem gülecen yorum Atacan ne diye yazıyorsun neyse ugrasamicam seninle bı ton işim gücüm var
Cevap sahibi+1 yılNerede gülmüşüm? Yalan bari söylemeyin :d bu gülmek değil şaşırmaktır
- +1 yıl
Neyse
27-28 anne olmak istediğim yaşlar. Hem belirli bi olgunluğa ulaşılmış oluyor hem de cocukla aranızdaki nesil farkı çok fazla olmuyor. Tabii 40 yaşına gelse bile olgunluğa erisememiş insanlar var o ayrı...
10 Yorumla
+1 yılErken değil annelik için normal bir yaş. Kadının anne olmak için biyolojik yaş sınırı var ve birden fazla çocuk sahibi olmak istiyorsa çokta 30'lu yaşlara kalmaması gerekiyor çünkü 35 sonrası gebelik riskleri yarı yarıya artıyor maalesf
10 YorumlaBenim için ne erken ne de geç olarak görüyorum. Eğer evlilik yeniyse belki biraz daha beklenebilir.
10 Yorumla
+1 yılNormal normal
Millete soru sorarsan gereksiz cevaplar alirsin
Erken diyenler 40 yasinda mi doğuruyorlarmiş10 Yorumla
+1 yılBu soru çok basit bir soru. En ideal yaş 24-35 arasıdır tahminimce.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ideal çünkü bir akrabam 31 yaşında doğum yaptı ve çok sıkıntı yaşadı doktoru da 30 yaşından sonra yapılan doğumlarda bu kadar çok baş ağrısı sancı vs. Normal bu kadar geç kalınmamalı demişti
20 Yorumla
+1 yıl25-30 yas aralıgı ıdealdır yas arttıkca sorunlarda artıyo rıskte erken yasta da olunca bu sefer genclıgı yasayamadık dıye depresyona gırenler oluyo maddı manevı hazırsa kısı ıdealdır
20 Yorumla
+1 yılGünümüz koşullarında evet, ideal yaş bence 28-32 arası
10 YorumlaBence ideal bi zaman 30 dan sonra biraz geç kalınmış gibi geliyor bana
10 Yorumlaİdeal yaşlardan biri kesinlikle 25 26 27 kadın için çok ideal yaşlardır...
10 Yorumla25 en erken evlenme yaşı bana göre 27 de en erken çocuk sahibi olma yaşı bana göre. Kısaca herkesin ne zaman evlendiğine kendini hazır hisssettiğine göre değişir. En büyük hata evlenir evlenmez çocuk yapma saçmalığı.
20 YorumlaÇocuk yapmanın yaşı yok kuzum inanıyorsan kendine ve karşındaki adama yapın... Bir yerde okumuştum Araştırmalara göre 16-18 yaş en kolay doğum yapabilme yaşıymış, ama 18 den sonra evlenildiği için yasal olarak bekleniyor ve bu yaş çocuk sayılıyor... Yap gitsin bekleye bekleye yaşlanıyoruz, çocuga sabır da kalmıyor...
00 Yorumla
+1 yılDuruma gore degisir ben 25’im evli degilim ama sunlari biliyorum 30’dan once yapilan dogumlar daha rahat ve kolay fiziki ve hormonel olarak tabi duygusal olarak sorarsan bi cok konuda olan durumlara hala ne tepki verecegimi bilemiyorum fakat cocukla ogrenmeyi seven var.30 sonrasi tam bir yetiskin olunca daha bilincli buyutulebilir e tabi fiziken zor olabilir tavsiyem spor ama hayatinizin her alanina katarsaniz faydasi olur hem kafa hem fiziki rahatlik sunar tamamen senin tercihine kalmis 🙂
00 YorumlaYaşın ilk etken olduğunu düşünmüyorum.
İmkânlar yeterliyse
Anne/baba olmaya hazır hissediliyorsa
Herhangi bir problem yoksa
22 yaşında bile olunabilir.00 YorumlaBana göre 20 den sonrasının karakteri kişiliğine göre değişen bir kategori annelik
Mesela bu iş hakkında ne kadar bilgilisin doğum acısına dayanabilirmisin 30 33 den sonra ilk doğum bence kolaydır ama 40 tan sonra doğum aşırı zor olur mesela doğurmadn çok önce başlıyo bunların acısı ve hem ben pek bilmesemde çok garipbir duygu ve sorumlulukta olur üstünde lan çok garip bi histir hem korku hem sevgi hem acı hem sevinç hem hemde hem hem00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaş eskiden olsa büyük bı yaş ama şimdi ergenler , 34 yaşına kadar suruyo ergenlik birazda yapıyla alakalı ama bence erken
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşında anne oldum iyi ki oldum.26 yaş uygun bir yaş mıdır mesele yaş değil mental sağlık bence.
10 Yorumla
+1 yılBende yirmi beş yaşındayım evlenesiye ohoo çocukta olasiya ohoo hemen yapmam çocuk biraz zaman geccek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 40yasinda oldugumda cocugum 18 olacak, yani hala party Mum olmaya devam edecegim😍😎 40 yas yasli degil ki gez toz hayatin tadini cikar
10 Yorumla20 sonrası kişinin kendi bileceği, içinde hissettiği her yaş doğrudur
10 Yorumla
+1 yılOlması en ideal yaş 26 bence. Çocuğuyla arkadaş gibi olan anneleri görüyorum da imrendiğim zamanlar oluyor
00 Yorumla
+1 yıl30dan sonra kadınların doğurganlık oranı azalıyor. Yumurtalık sorunları varsa bu oran daha çok düşüyor. O nedenle sana bunun yanıtını bedenin verir.
00 Yorumla
+1 yılBu size bağlı bir şey yani maddi durumunuz piskolojik durumunuz eşinizle aranız bunları göz önünde bulundurarak karar verilmesi gereken bir şey
00 YorumlaEğer ki maddi ve manevi olarak kendini anne olmaya hazır hissediyorsa 26 yaş, anne olmak için güzel bir yaş aralığıdır.
012 Yorumla- +1 yıl
Abla bu manyak yaa bana da mesaj atmış sanırsam erkooo
Gizli Üye(25-29)+1 yılesinden emin ol ablamin iki cocugu var Şu an esinden dolayi pişmann
10 Yorumla
+1 yılBence ne kadar erken o kadar iyi tabi anne olmak için uygun hissediyor ve uygunsanız anne olmak istiyorsanız erken anne olmak iyidir Rabb'im neyi hayırlı kılmışsa o olsun sizin için inşallah
10 YorumlaHayır çok güzel bir yaş cocugunla aranda az fark olacağı için fikir ayrılıkları da olmaz bende bu yaşlarda anne olmak istiyorum ki 30 yaşından önce doğurup emzirmek meme kanseri riskini de azaltıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken ama sen istiyorsan olur çoçuğunla birlikte büyürsünüz eğlenceli olur
10 Yorumla
+1 yılDoğru kişi olduğuna emin olduğunda yaş sadece rakamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç istemiyorum çok çok büyük sorumluluk ne kadar geç olursa o kadar iyi şu an 23 um 31 yaşında falan olmasını istiyorum o bile erken, hiç olmasa işime gelir
00 Yorumlakısmen. erken demek yanlıs olur. ama 28 felan olsa daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılErken bence dünya nüfusu artık üremesin hatta mümkünse.
00 YorumlaÇok iyi yaş bence, 30+ geçince, durum riske girer. 2-3 tane yaparsın biter.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bir yaş
00 YorumlaTam ideal bence 23, 24 sonrası her yaş biraz daha geç kalmaktır diye düşünüyorum
00 YorumlaYooo erken değil, geç de değil.. 😅
00 YorumlaNezaman hazır hissedersen ozaman anne olursun 26 yaş güzel bir yaş uygun
00 Yorumla
+1 yılKadın doğurmak için vardır Yaşı zamanı olmaz ateşle 😄
03 Yorumla- +1 yıl
İşte şu zihniyet bi bitmedi
- +1 yıl
Sen doğrmucende benmi doğrcem alınacak ne var bunda
- +1 yıl
Belliki erkeğin pasif şimdiye dağı kaldırması gerekti ben olsaydım öyle yapardım
bence erken değil ben de 25 yaşındaıyyım anne olmayı düşünoyorum
30 Yorumla
+1 yılKendini hazır hissediyorsan erken değil "sorumluluk kaldırabiliyor muyum" sorusunu kendine olumlu bir şekilde cevaplıyorsan seni durduran yok
10 YorumlaYaşı var mı ki anne olmanın? 🤗
12 Yorumla
Soran+1 yılVar tabi
+1 yılKissine göre değişiyor benim eski eşim senin yaşındayken ikitane oğlumuz vardı
10 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat