şu an tam olarak bunu yaşıyorum. Tedaviyle bile sadece bir ihtimal çocuk sahibi olabileceğimi öğrendim bu yüzden evli kalmak istemiyorum çocuksuz aile mi olur diyorum ama eşim zamana bırakıyor
siz olsanız napardınız?
şu an tam olarak bunu yaşıyorum. Tedaviyle bile sadece bir ihtimal çocuk sahibi olabileceğimi öğrendim bu yüzden evli kalmak istemiyorum çocuksuz aile mi olur diyorum ama eşim zamana bırakıyor
siz olsanız napardınız?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Allahın takdiri derdim eşimden vazgeçmezdim oda böyle olsun istemezdi biz iyi günde kötü günde diyorsak arkasında durmaliyiz çocuk olmuyorsa dünyanın Sonu değil ya vardir ondada bi hayr vardır Rabbimin bir bildiği 😊 olmazlari olduran o değil mi.
Benim icin cocuk sart degil. ben cok sevinirdim acikcasi ama esim cocuk cok istiyorsa uzulurdum bende. bu arada hastalik falanda olsa esime askim bitsede bosanmayi dusunmem.
O yüzden evlenmeden önce sperm testi yapmak şart, diğelim dediğin şey oldu o zaman ya evlatlık alırsın ya da ille kendi çocugum olsun diyorsanda boşanırsın
Bu durumu evlenmeden önce niye söylemedi? Zamanında eski sevgilim böyle bir durumu olduğunu söylemişti ben kabul etmiştim. Sevgi her şeyin ilacı
Daha önce çocuk sahibi olmayacağını bilmiyor muydu yani bu konuları evlenmeden önce konusmadiniz mi
Ben çocuk istemiyorum mutlu olurdum korunmak zorunda kalmazdık
Boşanmam aksine daha fazla sahip çıkarım eşime çünkü iyi günde kötü günde diye boşuna söz vermedik
Zor gerçekten ama çabalamaya değer kırmayın umudunuzu
zor bir durum ama ondan vazgeçmezdim kesinlikle.
Evliliğime devam ederdim ne yapacağım çok çocuk istersek sahipleniriz
Keşke öylesi denk gelse
Neden zor bir durum yaşamadan anlayamazsın
Çocuk istemiyorum çünkü
Tatsız olurdu boşanma sebebi gibi
Tedavi düşünülmeli öncelikle
İnşallah çünkü çocuk sevmiyorum.
Zor bi karar. Seviyorsan ayrılmayabilirsin
yurttan evlatlık almak seçenegide mevcut
Hiç bişey taktir
Geçmiş olsun niye çocuğun olmuyor muş
Önemsemem