Merhaba arkadaslar ben 10 ocakta surtunme ile iliskiye girdim 20 şubatta regl oldum 20 şubatta kan testi yaptım negatif. 10 dan fazla idrar testi yaptım negatif. Yarim saat önce falan bu testi yaptım bu çıktı. Sizce bu jeden olur çok fazla idrar damlatirsam bu olur mu? İlk baktığımda yoktu qma Şu an çıkmış lütfen yardımcı olun?
Tekrar test yapmanızı öneririm. İdrarı fazla damlatmışsınız. Daha emin olmak istiyorsanız gidip kan testi olun. Ve bir daha da korunmadan sakın ilişkiye girmeyin. Güvendiğiniz sevgiliniz olsa bile bu kişi…
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Korundum fakat rn sonda patladığını gördük bosalma olmadi. Zevk suyundan korkuyorum iliskiden 40 gün sonra kan testi verdim negatif
Testin sorunun olduğunu düşünüyorum kan testi zaten çok daha net sonuç verir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Regli görmüşsün o yüzden hamilelik gibi bir şey sürtünme yoluyla olabileceğini sanmıyorum ki kanda beta da batırıp sonucu negatif görmüşsün hala neden rahatlayamıyorsun
Değerlerini tam bilmiyorum gebelikte kullanılan bir madde var rahim duvarı kalinlasinca hamilelikte artıyor miktarı diye biliyorum beta hcg ydi yanlış hatırlamıyorsam sen kan testi yap negatif çıkarsa emin olursun zateb