Çok zormuş. 6 ayda soldum bittim tükendim. Hamileliği ayrı, doğumu ayrı, gazı kakası dişi... Kabus gibi geçiyor günlerim. Gerçekten annelerin hakkı ödenmezmiş. Benim gibi hevesle çocuk sahibi olmak isteyenler bir değil bin kere düşünsün bu mevzuyu. Hayatınız doğumdan itibaren ellerinizden kayıp gidiyor. Soru soracak olursam da çocuk sahibi olmayı düşünen var mı aranızda?
😂😂😂 kendimi gördüm vallahi. Bebeğim 5.5 aylık ama sosyal hayatım 0. Komşuya bile gidemiyorum. Her şeyi ayrı dert. güzel mi güzel ancak gerçekten hasır olmak lazımmış. Ben çok ağır şeyler yaşayıp beklemediğimiz bir anda hamile kaldım. Hamilelik tamam iyiydi ama doğumdan sonra mevsim döndü. şu an bile ayağımda sallıyorum sürekli uyanıyor bırakınca. Sıcak çay içtiğim nadir zaman var. Kahvaltımı doğru düzgün yapamıyorum, yemek yerken hep ağlıyor masada olmak istiyor, her şeye elini atıyor. Tam yemek saati uyanıp mızmızlanıyor, çoğu zaman aç kalıyorum. Yemek yerken bir yandan emziriyorum. Yani bakmak çok çok zor. Hastalığı da saymadım daha. Hasta olduğunda üzüntüden sütüm azaldı, çocuk uyumadı bende uykusuzu kaldım
En İyi Cevap