Bugün dinleneyim diye bebeğimi annem alıp evine götürdü, sabaha kadar onda kalacak. Sürekli aklımda miniğim. Evdeyken bıkıyorum, gidince arayıp duruyorum. Niye böyle oldu ki ya 😭?
Annem, dinleneyim diye bebeğimi evine götürdü ama aklım hep onda. Niye böyle oldu ki ya 😭?
Kıyamam ya annesin enne deliii tabiki özleyecen ama şöyle düşün kötü bir yerde değil anneannesinde ve yarın gelecek ki şimdi gelmiştir soruyu geç gördüğüm için 🤭
Rabbim sana bağışlasın inşallah 🧿
Şey bidee ayak topuğunu benim için öper misin çok seviyorum ya bebeklerini😻
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Annelik duygusu olduğu için maalesef 1 saatte olsa yine böyle düşünürdünüz ömür boyu devam eden bir duygu olur annem her zaman markete gitsem arardı artık ülke ülke gezerken bile dakika başı arıyor annelik duygusu ömür boyu her yaşta devam eder
4 yaşından küçük bir çocuğun sabaha kadar anneden ayrı kalması doğru değildir, o bir gece bile aradaki güven bağını zedeler. Çocuğumla sadece babam vefat ettiğinde mecburiyetten bir kaç gün ayrıldık. Çocuğunuzla ayrilmamanizi tavsiye ederim 🙏
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yakında işe döneceğim için bu söylediğiniz mümkün değil.
Ufff tam isirmalik pofuduk ayaklar, bebek ayak parmaklarina bakinca nedense 6 taneymis gibi goren birtek benmiyim? Annesel ic gudu olarak sanirim boylr hisleniyosun
Annelik duygusu ya benimde ablamin bebisi var. ablam aşırı uykusuz kaldığı için dinlensin diye bebisi aldık ama ablam dayanamadi 4 saat ayrı kalmaya gece yarısı geri göturdük bebisi 😅
Valla el kadar bebeği bırakırsanız öyle olur zaten
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
6 aylık. Bıraktığım kişi de kendi annem, beni büyüten insan. Sizin beyin hücrelerinizle alakalı probleminiz ya da ahlaki değerlerinizde bir çöküş varsa bu beni ilgilendirmiyor.
6 aylık bebek benim için gayet küçük. Annenizin yanınızda olması yardım etmesi ayrıdır çocuğunuzu alıp götürmesi ayrıdır. Ben de anneme güveniyorum belli bir yaştan sonra bırakırım da çocuğumla ama 6 Aylık bir bebeği annenizle eve göndermenizi kabul edilebilir bulmuyorum.
Merhaba benimde bebeğim var canımdan bir parça neler çektim doğurana kadar o yüzden sizinde merak etmeniz gayet normal canınızdan bir parça çünkü ama endişelenmeyin büyükannesinde bir gece kalsın sizde eşinizle vakit geçirin yarın alırsınız
O sizin canınızdan bir parça çok seviyorsunuz ayrı kalmak istemiyorsunuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Analık böyle bir şey işte. Üzülüp durmayı bırak uzun zamandır bebekten dolayı kendine vakit ayırmadığını düşün, yapmak isteyip yapamadıklarını yap. Yat, uyu, uyan, tv izle, film izle