AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk olursa
Ecem , Kerem gibi isimler olabilir çağırdığımda benim bir parçam gibi hisedeyim 😃😃
Niye türk olursa dedin la yabancıylada evlensen o yarıdan fazla türktür benden solenesi bizim kanımız bi deişik kritik anlarda tak diye belli ediyo kendini
Ben azeriyim yani tamamen Türk olursa öyle koyarım)
Melez olursa artık bilemem şu an onu gözlem yapmak lazım bunun için
Kardaşım azerilerde türk la neyse senin çocuğun türk olur türk olmasa bile bu isimleri versen çocuğa takılmış gurur nişanı olur
Tabiki türküm sen anlamadın beni
Eşim de Türk olursa o çocuk Türk olur diyorum olmazsa melez oluyor
Diğerinde haklısın benim gibi hisetmeliyim o bebişi
Hee ya ben bu aralar biraz anlayışsızlaştım bu 3 oldu bi azeriyle konuşurken yanlış anlıom nwkekwkr pardon (っ'-')╮=͟͟͞͞💌
Sorun değil♡
Olabilir Ali Kemal'ın torunu Boris Johnson 7 çocuk yapmış
@MarcusAntonyus hmm yani?
Sana demedim bu yoruma dedim"Niye türk olursa dedin la yabancıylada evlensen o yarıdan fazla türktür benden solenesi bizim kanımız bi deişik kritik anlarda tak diye belli ediyo kendini"
Yalnıza dedesinin babası Türk ama sıcak kanlılığı,7 çocuk yapması zenrexz'nın dediğini doğruluyor
@MarcusAntonyus çocuk sayısıyla ne alakası var babam 6 kardeşler resmen aşiretler annem tek çocuk ama genleri güçlü hepimiz annemize çekmişiz onun genini daha çok taşıyoruz
İngilizler çocuk yapmıyorlarmış artık, bu adam da 7 çocuk yapınca ve sıcak kanlı olunca, ingilizleri biliyorsun soğuk
@MarcusAntonyus aga zaten genelde büyük benzerlikler olur ama tamamen türk olamıyolsr içten içe daha insani oluyolar tabi buda kaçıncı nesilden olduna bağlı bence baba dan oğla oğuldan toruna azalabilir tabi onlar türklerle evlenmezlerse zaten şu an tamamen aynı kalmış bir türk kanından bahsetmiyorum yoksa şu an bizde çekik gözlü falandık zamanla fiziksel değişim görsekte her şey özüne döner melez olsa bile daha merhametli bi yapısı olur bi çok insan kan olayına mantıksız bakmakta ama gen olayı kesinleşmiş bir inanıştır duyguyu fiziki yapıyı karakteri pek çok şeyde etkisi olur türklerin kanı biraz daha baskın oluyor ama gizli baskınlık denebilir üstüne herhangibir türk devletinde yetişse ayırt edemezsn
Osman ismini çok severim ya evleneceğim kişi Osman adında biri olsun isterdim ya da o ismi koyardım çocuğa
Osman dedinde aklıma beyimiz osman bey geldi osman ismş çok güzel bir isim ama fazla koyan kalmadı bence
Evet az maalesef
Oğlum var adı Kaan Alp
Kızım olursa adını ya Almila ya da Elisa Deren düşünüyorum.
Emir ismi çok güzel erkeğe
Evet çocupun karakterini bile etkilio o ism twnıdığım emirlerin hepsi baya baya emir gibi sanarsın herif hepimizin yöneticisi madlaldkowdkow
Ahahah hc emir die tanidgm yk ama erkeğe yakistiriyorm
Mustafa Kemal
Kürşad
Timur
Mehmet
Atilla
Kıza da
Asena koyardım net
Erkeğe Ateş kıza Su ( çok uyumlu bence)
Lan ateş ve su oyun olan aklıma geldi direk
Şşş çaktırma benimde ilk yazdığımda o geldi slkdlskd
Çocuklarınızın yerine de düşünün isim koymadan önce
Neden öyle dedin?
Ozaman atalarımızın bi kısmı gibi hiç koymayalım yaptığı ilk kahramanlığı anlamlandırıp verelim
Somer
Sonya
@seyda028 Emir olmaz çok Emir var artık