+1 yılBence isimlerin kendisinden önce anlamlarına daha çok dikkat edin, mesela Umut, Barış ve ya Alpay (yiğit, mert demek) gibi isimler olabilir, yani güzel olumlu şeyler çağrıştırmalı ve kısmen de olsa onun kendi karakterine de, hayattakı duruşuna da yansır.. illa bu söylediğim isimler daha güzel demiyorum, örnek verdim sadece. Ve Umut ismi güzel bana göre:) Allah sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin, yolu bahtı açık olsun her zmn🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun
En İyi Cevaplar
Belli bir isimden ziyade şöyle bir önerim var çocuğunuzun geleceği açısından yurt dışında küfüre/kötü söze dönüşecek bir şey olmasın, birde ğ, ı, c, z gibi harflerinden uzak durursanız iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki düşüneceğim ☺️
Ali, Ateş ya da Murat gibi isimleri güzel.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah var , iyi bir babayim 3 yaşımda bir kızım var ona olan bağlılığım sevgim tarif edilemez.
+1 yılHocam Ertuğrul Mirza koy, bir yorumda kürt oldugunuzu duydum. Bu ismi beğenirsiniz bence😊
15 Yorumla- +1 yıl
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Soran+1 yılAmin abe Allah razı olsun. Mirza benim yeğenimin ismi ama ☺️
- +1 yıl
Maşallah😊 o zaman baska bakalım, 🙃
- +1 yıl
Yorumuma 1 kişi katılmamış aykırı bişey mi söyleidm acaba, insanlar bi değişik... dostum eig için teşekkür edeirm. Hayırlı evlatların olsun 😊
Soran+1 yılEyvallah abi herhalde Kürt dedin diye zorlarina gitti. Bence ondandır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12,1b cevap paylaştı.
u +1 yılmert ismi
10 Yorumla
+1 yılOğlumun ismi Ömer Asaf.
Bir oğlum daha olsa ismini Cahit Arif koyarım. Arif çok güzel bir isim. Cahit babamın ismi ❤🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah bağışlasın
İbrani bir isim olucak diyorsanız: Daniel,
Arap ismi olucak diyorsanız: Zeyd
Türk ismi olucak diyorsanız: Oğuz
Ben bu isimleri çok seviyorum.
34 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur hepside anlamlı güzel isimler teşekkür ederim. Aslında benim kafamda bir tane var ama eşim kabul etmiyor. Barış olmasını istiyorum
Soran+1 yılİnşallah Allah nasip eder
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılOğlumun ismi Fırat Yılmaz, ben oğluma Şehit ismi verdim bir oğlum daha olursa ismi Mustafa Kemal olacak. GökTürk , Cengizhan , Emir , Timur , Metehan öneririm.
55 Yorumla
Soran+1 yılBen kürdüm bizde öyle isimler olmaz.
- +1 yıl
kürt olan Şehit 'lerimizde var bahsettiğin ben solcuyum demek olacaktı galiba Barış, Deniz, Yusuf olabilir
Soran+1 yılElbette vardır. Yusuf kuzenimin ismi denizde kız erkek karışık isim ben barış koymak istiyorum. Ama kabul etmedi eşim. Kızımın ismini eşim koydu bu defa ben koymak istiyorum. Teşekkür ederim görüşün için.
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinizin ve sizin isimleriniz neydi abi ve kızınızın ona uygun koyun veya isminin barış olmasını istiyormuşsunuz siz Barış koyun abla da bir isim olsun iki isimli olsun hem senin istediğin Barış olsun hemde Annesinin istediği bir isimle iki ismi olsun
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBerat da olabilir Barış Berat vb
Cevap sahibi+1 yılEymen
Cevap sahibi+1 yılTuğra
Soran+1 yılKızım var aslında söylediğin mantıklı eşim diyor ki bir hocanın yanına götürelim o koysun ismini bende diyorum ki buna gerek yok bizim çocuğumuz biz koyalım
Cevap sahibi+1 yılSiz koyun tabi ki. Ya da kızında uygun uydurun veya. Siz Barış diyin oda mesela Ahmet desin Barış Ahmet olsun vb örnek veriyorum hem snrin hem de ablanın dediği olsun
Soran+1 yılVerdiğin örnekler hepsi mantıklı eşim bir gelsin onunla konusacam Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNe demek Abi hepimiz kardeşiz
Soran+1 yılAynen öyleyiz beni tanıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılHayır abi tanımıyorum sizi neden sordunuz
Soran+1 yılÖylesine sordum merak ettim ilginiz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılYok gerçekten tanışmıyoruz. Ama çocukları aşırı aşır seviyorum. Bebiş deyince akan sular durur. Öğrencilerden bazılarının ismiydi. Ama tanışmak isterdim sizle de şöyle 3 4 yaşında olana kadar aşırı tatlı oluyorlar. Sen işe Ablada boş vakitlerinde çağırır bebekle bahçemizde oynardım. O yüzden ilgiliydim Abi. Oğlunuzuda benim için. Ablama da iyi bakın sevgiler 💐
Cevap sahibi+1 yılSevin olacak
Soran+1 yılRica etsem bana istek Atar mısın yanlış anlamayın lütfen sizi rahatsız etmem.
Cevap sahibi+1 yılTamam abi sorun yok
ALİ hep ALİ hep başka bir şey düşünemiyorum ALİ en azından oğluma bu ismi diyebilmeliyim. Seviyorum çok seviyorum ALİ demeyi sana olmasa da oğluma en seveceğim varlığa kucağıma alıp öpüp koklayacağım çocuğa ALİ demeliyim adını en sevdiğimde kullanabilmem lazım. En sevdiğimsin ALİ
23 Yorumla- +1 yıl
Benim oğlumun adı Ali
- +1 yıl
10 ya şında
Kaan Alp oglumun adı. Bana kalsa Emir ismini verirdim çok beğeniyorum bu ismi emre falan da olabilr. Emre ismini taşıyan çirkin erkek de yk yani hc denk gelmedim 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılBizde emrede var emirde. Allah sizin oğlunuzuda bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah.
+1 yılBenim adımı koy Ali anlamı yüce ve güvenilir kişi çok şükür Rabbime Hz Ali nın ismini layıkı ile taşıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana dostum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence iki isim koymayın derim çocuğun kafası karışıyor ben şu muyum ben bu muyum diye üstelik kullanılmayan isimler konulmasın ya ben şahsen iki üç isme karşıyım ama siz bilirsiniz tabi benimkisi sadece bir öneri ben oğlum olursa Cenk ismini koymak isterdim kulağa çok hoş geliyor anlamına bakmadım hiç
10 YorumlaKaran - sözünün eri , yiğit , masum , temiz , yürekli. Bence bu isim öyle herkesin koyduğu bir isim değil hem de güzel bir isim öneririm
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Bora❤️nasip olur da oğlum olursa koyacağım ilk isim.. ama mesela yağız da çok güzel kulağa hoş geliyor. Ya da Miran... Çok güzel isim
13 Yorumla
Soran+1 yılEşimle bu isimlerinin hepsini düşüneceğiz teşekkür ederim görüşün için
Soran+1 yılİnşallah
Mert , Barış veya Poyraz güzel isimler Allah analı , babalı büyütsün.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin abi Allah razı olsun
+1 yılYiğit nasıl? Ay valla üç dkdır düşünüyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldir Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Koymayacaksın değil mi? 😅 Yenge izin vermez
Soran+1 yılYa o diyor bir hocanın yanına götürelim o koysun ismini , bende diyorum ne gerek var. Zaten kızımın ismini ben vermedim, bu defa vermek istiyorum ama kabul etmiyor işte. Yiğit güzel isim
- +1 yıl
Ben bunu görev edindim çok güzel bir isim bulacağım söz veriyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim
+1 yıl- Oğuz
- Çağrı
- Barış
- Aydoğdu
- Tutuş
- Miran
- Ali
- Cenk
- Mert
- Önder
20 Yorumla
+1 yılAlparslan, Kürşad, Metehan, Atilla, Aybars, Timur...
30 Yorumla
+1 yılOğlum olursa adı Ömer olsun istiyorum sizede tavsiye ederim
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. renas, doruk, furkan, görkem, murat bu isimlerden birini koyabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılDoruk, Aras, Ege, can, güney, miraç ben bu isimleri seviyorum güzel gibi
10 YorumlaOğuz , oğuzhan, batuhan , bedirhan, cihangir, ertuğrul bunlar fav isimlerim
10 YorumlaAli, Abbas, Rahman bunlar geliyor aklıma çok seviyorum bu isimleri
10 Yorumla
+1 yılAh hem tatli hemde zorlayici bi dönem. Bende cok zorlandim onca isimleri eleye eleye SENCER koydum cok mutluyum cok severek koydum onerebilicegim tek isim oglumun adi olur ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇağkan
Gökhan
Ali Osman
Cengiz
Cem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsaf güzel isim bence yegenıme de bu ismi koyduk. Ya da Kürtçe Azad biliyorsunuzdur zaten Türkçesş de olabilir bence Özgür
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet azatta güzel isim ama işte bizde var asafta var 😃 ya barış koymak istiyorum ama eşim kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılBence değişik ileriye dönükte düşünmek lazım Allah saglıkla kucagınjza aldırsın inşallah. Mirza da fikir olabılır belki size
Soran+1 yılVallahi mirzada yeğenimin ismi ben batmanliyim sende Batmanlı mısın? Tanıdık çıkmayasın
Cevap sahibi+1 yılSjsjsjsj yok değilim
Soran+1 yılTamam
+1 yılÇetin, Ömer, Osman isimleri hoşuma gidiyor
22 Yorumla- +1 yıl
Yaa Allah analı babalı büyütsün çok güzel bir isim ☺️
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
+1 yılMert güzel bence veya Kıvanç.
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Bu arada benim ismim olduğu için önermedim ama Yiğit de koyabilirsiniz.
Soran+1 yılYiğit güzel isim bakalım dusunecem. Altta bir tane daha yiğit önerdi.
- +1 yıl
Aynen oradan görüp yazdım :).
+1 yılMustafa Kemal veya Tuğkan olabilir ben oğluma bu isimleri koymak isterdim. Allah yolunu bahtını açık etsin.
10 Yorumla
+1 yılAlparslan, Tuğrul, Buğra
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürkçe isim koyun bence. Ve böyle dedenin dedesinin dedesinin adını koymayın
11 Yorumla
Soran+1 yılNasip.
+1 yılKıvanç, anlamı çok güzel. Adı gibi ömrü olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler abla
+1 yılAllah bağışlasın yani ne istediginize gore degisir bari kategori secin modern klasik mitolojik
00 YorumlaGöktuğ
Timuçin
Hakan
Oğuz
Allah analı babalı büyütsün inşallah. 😇10 Yorumla
+1 yılBen eğer oğlum olursa Miraç Eren veya dedemin ismini koyardım
10 Yorumla
+1 yılGökdeniz Timur bence süper bir isim
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl(Ali) koyabilirsin güzel isim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç beklemiyordum Allah'a analı babalı büyütsün
Soran+1 yılAmin kardeşim teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz Sıradışı olsun Koray nasıl
11 Yorumla
Soran+1 yılGayet güzel teşekkürler
+1 yılRüzgar, çınar.
10 YorumlaAnlamı güzel isimlere bakabilirsiniz
10 YorumlaEmir, Melih, Ömer, Faruk, Timur..
10 Yorumla
+1 yılEbubekir Sıddık
10 Yorumla
+1 yılKemal, murat, yılmaz, Atakan, Turabi
10 Yorumla
+1 yılKerem Şah , Yağız alp , Ali Asaf , Göktuğ ,
10 Yorumla
+1 yılzanyar guzel bence ya da eftal
10 Yorumla
+1 yılAlparslan , ertuğrul
10 YorumlaAtlas ve Uzay bu ikisi favvv
10 Yorumla
+1 yılÇağrı, Çağatay, Erdem
10 Yorumla
+1 yılÖzTürkçe kökenli olsun lütfen
10 YorumlaDaniel...🤭
25 Yorumla
Soran+1 yılGüzel.
u +1 yıl@Luckheart aynı anlarda aynı düşünce olmuş, güseldi ki...
+1 yılAdı Emir Çağan olsun😻
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAykut.
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel isim
- +1 yıl
Ama koymam diyorsun 😃
Soran+1 yılDüşüneceğim ☺️
+1 yılMiran
15 Yorumla- +1 yıl
Allah’ın alevileri
Soran+1 yılKürdüm Alevi değilim. Alevi olsamda ne farkeder ki neden bu kadar ön yargılısın?
- +1 yıl
Yani koyduğun isim sade geldi o yüzden
Soran+1 yılBizim bu bölgede Ali ismi çok sen nerelisin
- +1 yıl
Ankara
+1 yılensar, harun gibi dini isimler koymalisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım nasip.
Türkseniz arap ismi koymayın da
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeniz , Sandal , poyraz , ateş ve barut
20 YorumlaÖmer ismini çok severim
10 YorumlaArapça koymayın da amann
10 Yorumla
+1 yılFatih veya Fırat isimlerini çok beğeniyorum ben
00 Yorumla
+1 yılKayra arslan elyesa
00 YorumlaKeskin, Atalay, Aras, Baybars
00 Yorumla
+1 yılOğuzhan
213 Yorumla- +1 yıl
güzel isim
- +1 yıl
Evet oguzhan benim için anlamı derin olan bir isim
- +1 yıl
Neden peki özel değilse
- +1 yıl
Özlediğim özlemeye devam edeceğim ve asla kavuşamayacagim birisi oguzhan bu yeterli mi
- +1 yıl
Yeterli evet.
- +1 yıl
💔😪
- +1 yıl
Nerede kendisi
- +1 yıl
Sakarya
- +1 yıl
Neden olmuyor peki
- +1 yıl
Evlenecek