Bu dönemde çocuk sahibi olmayı ertelemek mantıklı bir karar mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bu dönemde çocuk sahibi olmayı ertelemek mantıklı bir karar mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bu dönemde çocuk sahibi olmayı ertelemek hem mantıklı hem mantıksız bence kendine güvenen çocuğa bakabileceğine inanan çocuk sahibi olabilir. Yeni nesil çocuklar gerçekten çok zeki ve davranışları ile büyüklerini şaşırtıyor
Yasın 32 mı ole yazıyor bnce cok gec olmadan anne ol tanıdıgım 34 yasında ve çocugu olmuyor once düşünseydm keike diyor inşallah sende ole olmaz
Dur kız bismillah 🙃
Sende adım at bence
Hayırlı diyelim
Olursun senin gibi ponçik bebeklerin olur
Eder niye etmesin ki
Belki hemen olmayacak tedavi olman gerekecek bence ertelenmeye gelmez hiçbir şey
Evet bence oldukça mantıklı bir karar yani aslında hem ekonomik nedenler ile hem de çoğu kişinin aile olmak hakkında bilgi olmamasındır dolayı ben mantıklı bulmuyorum tabi ki yine de herkesin kendi kararıdır.
Cevap
3Cevap
merhaba bunun dönemle alakası yok maddi imkanlar varsa bu sorumluluğu taşıyacak kadar olgunsak çocuk her zaman yapılır
Dönem hep kötü hepte öyle olacak maalesef durum varsa yaşta gelmişse çocuk yapılabilir neden olmasın..
Eğer herşeyin iyi olması beklenirse bu beyhude bir bekleyiş olur. Dünya var oldu olalı sanmıyorum ki herşeyin güzel olduğu bir zaman dilimi olsun. İllaki eksikler ve sıkıntılar olacaktır. O yüzden en doğru zaman şuandır.
Dönem hep kötüydü hep kötü olacak.
Bu bir bahane...
Hayat kısa gercekten iyi bir anne baba olacaksa insan ertelememeli hiçbir şeyi.
İnsanlar çocuk sahibi olmak için canla parayla uğraşıyorlar.
Yani bilemiyorum bence çocuk sahibi olmayı ertelemek olmamalı Yani ben beş parasızda olsam çocuğumu ertelemem umarım ne dediğimi anlarsın
Hayat pahalı diye erteledim diyelim ne fark edecek 5 sene sonra her şey 20 kat pahalanacak. Fırsat varken yapılmalı bence
Çok mantıklı zaten bu dünyaya çocuk getirmek o çocuğa yapılan en büyük kötülük
cocuga yazık gelecek cocuga vallaha boyle bı dunyaa getırme melısın
Dünya genelinde yaş ortalaması giderek azalıyor bu konuda
Doğru diyorsun
Bence bunun dönemle alakası yok, bu sorumluluğu alabilecek maddi, manevi imkan varsa yapılabilir..
Aslında bu dünyaya çocuk getirmek yanlış bir şey bence
Ben bile bu dünyaya geldiğim pişman iken kendi cocuguma ya da ondan olacak çocuklara bunu yaşatma lüksüm yok. baska ülke olsa kesinlikle düşünmem boy boy yapardım
Kesinlikle mantıklı. Sağlam bir maddi durumun yoksa sıkıntı yaşayabilirsin
Ertelenmemeli. Geleceğin iyi olacağının garantisi yok.
Türkiye için konuşuyorsak mantıklı.
Ertelenen hiç bir şey mantıklı değildir
Kesinlikle evet
Yap gitsin nolcak yaşın geçiyor
Bence hiç çocuk yapılmamalı
Cocuk yapmayı mı düşünüyorsun
Bu dönemde çocuk yapmak zengin işi oldu artık
Kesinlikle bundan eminim
Son derece mantıklı bir karardır
aşırı mantıklı bence.
Doğru adamı bulsam ertelemeyi ona göre düşünürdüm
Yok olsun da istemem.