Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim ve doğuma da az kaldı şu an hem devlete hem bindebir de özele gidiyorum doğum için sizce eşimi özel hastane için nasıl ikna edebilirim? O istediği devlette doğum yap diyor iyide devlet hastanesi de pek iyi değil diyorlar napicam? Lütfen bana yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu maddiyatla alakalı. En ucuz bir özel hastanede bile 10 bin liranın altında doğum yapamazsınız. Bunu karşılayacak imkânı olanlar zaten devlet hastanesine gitmiyor. Normal doğum yaptım ben, nasılsa kendim doğuracağım ebeler eşlik edecek sadece diye devlet hastanesinde doğum yapabilmeyi bizzat kendim çok istedim neden vereyim ki o parayı çocuğuma harcarım diye düşündüm ama kontrol için devlet hastanesine gittiğim hemen her muayenede ağlayarak çıktım. Hiç unutmam bir gün nts ye bağlayacaklar sedyede ne örtü değiştirdi ne bir şey hemşire bana ayakkabını çıkar dedi ya karnım burnumda benim o ayakkabıyı çıkarmam değil senin o örtüyü değiştirmen gerekiyor dedim. Eşim çok kızdı bi daha devlet hastanesine gitmeme bile müsade etmedi. Çocuğumu özel hastanede doğurdum iyi ki öyle yapmışım. Kesinlikle ilgileri devlet hastanesi ile asla bir değil. Çok yakın bir arkadaşım kadın doğum hemşiresi onun yalancısıyım normal doğumlarda kolay olsun işleri bitsin diye çok fazla doğum kesisi atıyorlar 20 dikiş attığımız hastalar oldu demişti. Bana da dikiş atıldı ama sadece 3 dikişim vardı.
Ama dediğim gibi biz sizin bütçenizi bilemeyiz ama karşılayacak gücünüz varsa özele gidin derim deneyimlemiş bir anne olarak. Sevgiler 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana şöyle söyliyim. Ben ilk doğumumu devlet hastanesinde yapmıştım sezaryen olarak. Aradan 4 sene sonra 2. Doğumumu özelde yaptım doktorum ilk devlet hastanesindeki doktor çıkmıştı yine. Anlıycağın özelde devlet de aynı. Sadece acil durumlar olduğunda beklememek için özele giderim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Sgk anlaşmalı özel hastaneler var oraya giderseniz bir kısmını devlet karşılar siz fark ödersiniz AMA ücretleri yüksek olduğu için pek avantaj sağlamaz.
2. Özel sağlık sigortası var ise istediğin hastaneye gidebilirsin kadın hastalıkları limitin kadar karşılar farkını ödersin.
3. Sadece sgk niz var ise devlet hastanesi dışında alternatifiniz kalmıyor maalesef00 Yorumla
Devlette aynı özel de aynı. Bazen özel hastaneye gidiyorum. Bazı tetkikleri devlet hastanesinde yaptırıyoruz. Çünkü özel hastanelerde bazı cihazlar ya olmuyor ya da çok pahalı oluyor.
O yüzden genelde üniversite hastanelerinden randevu almaya çalışıyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılBende üniversite hastanesine gidiyorum işte hatta doktor da prof ama hiç muayeneye girmedi hep asistanları giriyor
Soran+1 yılNe anladım. ben bu işten giderim özele işte bende buna sinir oluyorum prof neymiş sadece doğuma giricek miş
- +1 yıl
Üniversitede hastaneleri özelden daha iyi. Neden dersen üniverstesi hastanesi her zaman kendini geliştirme üzerine odaklanır.
Özeller ise her zaman para odaklı çalılır.
Üniversitede doktoru kendini geliştirir Özel yerinde sayar.
Gideceksen ilk tercih olarak üniversite hastenesi olsun.
Soran+1 yılMesela şu nst işi halen beni cagirmadılar çocuk olmuş 31 haftalık sen kontrole gel diyorlar devlette haftaya 32 haftalık olucak ve ben kontrole gidicem millet 30. Haftasında giriyor nst ye bunu anlamadım
Soran+1 yılPeki
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
18Cevap
Özele ikna et. Özel de bebeğe özel aşı yapiolar devlet hastanesi yapmıyor bu aşı bebeği hastalıklardan koruyor devlet hastanesi maliyeti yüksek die yapmıyor bunu ve bn özelde doğum yaptm oğluma hem dogdugnda hemd 6 aylıkken iki defa özel aşı yaptrdm sadece burun akintisiyla gecio hasta olmuyor onunla doğan ve devlette olanlar hepsi zatürre bronşit vs oldu esine sole bunları
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki yarısını devlet karşılıyor mu özel hastanede fiyatı ben öyle duymuştum da
Soran+1 yılFiyatta devlet yarısını karşılıyor diye duydum özel hastane de
+1 yılDevlet hastanesi iyi degiller diyen kişilere kulaktan duyma laflara akdırıs etmeyin gözünüzle görmediniz şeylere özelde olunca ne oluyo makasları bıcaklatı altınmı acıtmıyomu ordada aynı işlem yapılı ordada anlam veremiyorum işte cevremizdeki insanların özendirdikleri durum gösteriş için yapılan durumlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiyedeki bu özel ve devlet ayrımını anlamıyorum. Almanyada bu yok. Ne okullarda nede hastanelerde. Ne doktor cocuğunu özel okula yolluyor nede cöpcünün coğuğu bizim sınıfta diyor.
Hastaneler zaten şu an burada burada cat pat almanca konuşan yabancı doktor dolu, o yüzden herkes Allaha emanet. Parayla doğurunca cocuk dahamı kaliteli gelyior anlamadim gitti türkiyedeki şu özel konusunu222 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya'da her şey uygun tabi sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılGercektenmi aaaa cok saol beni aydınlatdığın icin.
Acabağ biz burada karı koca calışıyor olabilirmiyiz. Kadınlar bille erkeklerle aynı ağırlıkta calışıyor olabilirmi. Veya bu instagram evlerine özenmiyor olabilirmiyiz. Belki cok minimalist yaşıyoruzdur.
Mesela siz türkiyede Restaurant ları doldururken biz burada ayda bir bile gitmiyoruzdur.
Türkiyedeki tüketim cılgınlığı bizde yoktur.
her şey uygun değildirde, biz rahat yaşaya bilmek icin belki iki işte calışıyoruzdur.
Soran+1 yılYa hiç kimsenin durumunu bilmeden konuşma gereksiz
Soran+1 yılBende çalışıyorum eşimle ama para yetmiyor biz her gün restoranta gitmiyoruz kendi gereksiz düşünceni kendine sakla
- +1 yıl
Hay yasa bizim memleketimizde var bu gösteriş durumu neymiş özel igne yapılıyomus zature geciriyolarmıs felan fişman sacma sapan işler demek idrak edemiyolar igneyi devlette yapıyo biz akıllanmayız
Cevap sahibi+1 yılIşte maalesef bu kafa oldukca. Evde oturduğumuz yerden cok istekte bulunuruz. O parayı kendi kazanınca. Düşüncesizce harcayamıyorsun. Kocanı dinle git devletde doğur. Devletde doğuranların ne eksiği var. Ama özelde doğurmazsanız birilerinden eksik kalırsınız. Aaaaa özelde doğuramadımı derler.
Cevap sahibi+1 yılIkinizde calışıyorsanız ve yetmiyorsa birazcık harcamaları kısıcan.
Soran+1 yılYa kardeşim devlette doktorun asistanı bakıyor inanki hiç bir bilgi bir şey Yok
Soran+1 yılHani şöyle çocuk hakkında bilgi vermiyor lar belki bende sıkıntı var bunu söylemiyorlar
- +1 yıl
Ya bırak gurban oluyum asıstan bakıyomus
Cevap sahibi+1 yılValla anlamıyorum bizde burada doğuruyoruz ne süslü odalarimz var ne fistolu geceliklerimiz var ne hoşgeldinbebek partilerimiz var ne refakatcilerimiz var. Sezeryan oldum geldiler bebeği yanima biraktilar. Ziyaretcide yasak. Esim günde 2 saat gele biliyordu. Ağla ağla canım cıktı hem bebek baktım hem kendime. Biz burada doğurunca öyle prensesler gibi yatamiyoruz.
Soran+1 yıl@Kalpdoktoru___ doktor prof olduğu için asistanları var araştırma hastanesi bu
Cevap sahibi+1 yılBak burada direkt ebe doğurtuyor. Doktor dikiş gerekiyorsa geliyor veya riskliyse. Cocuk doktorunu bi doğurunca görüyorsun birde hastaneden cıkarken. Bebeğine kendin bakmak zorundasin. Doğuruyorsun ve gelip yanina birakiyorlar. Sadece bi altini almaya gelyiorlar okadar. Hemşireler gelip ilgileniyor 3 gün hastanede kaliyorsun doktoru 30 dakika görmüyorsun. Ben zile bastım ameliyatliyim WC gitmem lazim dedim. Kendin kalkmayi öğrenmen lazim dediler.
Soran+1 yılDoğrudur hani zaten bende ilk hamileliğim bu mesela diyorum ya hani devlet bişey demiyor falan diye gerçekten hani belki benim bı hastalığım var bunu hiç söylemiyorlar
Soran+1 yılSıkıntı bu işte mesela ben soruyorum işte kilosu ne kadar falan inanki 1 sefer mi ne söylediler cinsiyet öğrenmeye gitmiştim cinsiyet ne alaka diyorlar açıkça ilgi yok kö... Gibi ilgi var
Cevap sahibi+1 yılAh canım burasıda öyle. Acile gidiyorsun oda sıkıyorsa ateşi var diye cocuğun acile git. Bi küfür etmedikleri kalıyor. Cocuk doktoru denilen bir şey var diyorlar. Acılde kırık kolla 4 saat bekleyeni biliyorum. Eşimi atak gecirirken yüksek tansiyonla hastaneye kaldirdilar bizi kapisindan sokmadilar. Hastaneye bile giremedik. 5 saat bekledik haber alabilmek icin öldümü kaldimi ses yok. Her yerin zorluğu var. Ama özelde işi ticarete dökmüş.
Soran+1 yılAynen işte doğru dediğin ne bileyim ya ne yapacağımızi bilmiyoruz bizde
- +1 yıl
Türkiye ile Almanyayı karşılaştırmakda ne biliyim
- +1 yıl
adamlar işini düzgün yapıyor sende burada rastgele hayatta kalıyorsun
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa aynen öyle
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa bende bunu diyorum işte arkadaşlara gerçekten her yer aynı değil teşekkür ederim valla bana destek olan biri. Çıktı
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar ben almanyada doğdum büyüdüm. Heryerin iyiside var kötüsüde. Almanyada mükemmel deģil merak etmeyin. Bizim burası yabancı doktor kaynıyor. Kimse derdini anlatamiyor.
Devlet hastanesini araştırın. Memnun kalan varsa oraya gidin. Bazı özel hastaneler devletten daha beter olabiliyor. Aksine bazı devlet hastaneleri de özel hastane gibi ilgilenebiliyor.
Memnun kalmazsanız, içinize sinmiyorsa anlatın.10 Yorumla
+1 yılAllah bağışlasın canım🥰🥰
Hayırlı evlatlar olsun. Hamilelik ayrıcalıklarını kullan duygu sömürüsü yap vicdansız değilse senin dediğini dinliycektir.
Hem o mu doğuruyor canından can gidiyor haddini bildir ona😡00 YorumlaDoğum ve Bebek servisleri tüm dünyada aynı koşullarda. Özel hastanede sadece odanın kapısına erkekse mavi kız olursa pembe kurdele bağlıyorlar. Sanırım o kurdele şimdilerde 25 bin liranın altında degil
00 Yorumlaİki çocugumuda devlette doğum yaptım gayette iyiydi doğum sonrası komplikasyon yaşadım eğer özelde olmuş olsaydım asla altından kalkamazdım kronik genetik bi hastalığın varsa bunları göz ardı etme
00 Yorumla
+1 yılmaddi imkanınız el veriyorsa ikna etmeniz daha kolay ama durumunuz bunu karşılamazsa sıkıntıya girmeyin derim çünkü bunun sonrası da var bebek için yapılacak masraf bitmeyecek çünkü
00 YorumlaBence özelde yap devletde sdama i.. t gibi davrsniyorlar zsten sizin cocugunuz degilmi özelde yaptirsin ne var bunds özelde ilhi alaka daha fazla
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle dediğin gibi bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte canım
Soran+1 yılBenim annemler den yana sıkıntı yok onlar da istiyor özeli 😂
Soran+1 yıl,😂
+1 yılÖzelde şu an doğum 10 binden başlıyor sanırım..
Eğer buna bütçeniz varsa devlette doğurmak istemiyorum dersin.08 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an duyduğuma göre sigortalı çalışıyor eşim yarısını devlet karşılamıyor mu
- +1 yıl
Maalesef yarısını devlet karşılamıyor.. Özel hastanede ya özel sağlık sigortanın olması lazım ya da paranın olması lazım.
Soran+1 yılNormal sigorta li olanın kini karşılıyor diye biliyordum ama
- +1 yıl
Hayır öyle bir şey yok. Dilersen hastaneyi arayıp öğrene bilirsin.
Daha sonra zor durumda kalmayın.
Soran+1 yılGidecek olduğum da sorayım olmadı
- +1 yıl
Bence önceden sor bilgin olsun ona göre plan yap.
Özel hastaneler gerçekten çok pahalı.
DOğum sonrada ek ücretler talep edebiliyorlar.
Soran+1 yılÖyle mis ama hepsi aynı değil diyorlar
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsun?
+1 yılKardeş doğur gitsin işte ya yavrucak sağsalim gelsin de
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya güzel moral verdin 😂😂
+1 yılNeden ikna etmeye çalışıyorsun ki bunun kararını o veremez doğum yapıcak olan sensin. Özelde doğum yapıcam diyeceksin sadece sorman hata
00 Yorumla
+1 yılİyi düşünemiyorum desene. Özelde acil müdahale olsa ne yapacak? Devlette herkese yapılan yapılır. Kardeşin 4 bebe doğurdu sorunsuz devlette
00 Yorumla
+1 yılBence konus cok makul fiyatli ozel hastanelerde var sizin cocugunuz sonucta
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle fiyatlar değişiyor zaten
- +1 yıl
Nerede yasiyorsun?
Soran+1 yılBoluda
- +1 yıl
Sen arastir bak fiyatlarini soyle illaki kabul eder ya umursamaz birisimi esin deger veren birimi
Soran+1 yılDeger verir ama işte inşallah fiyatta anlaşırız
- +1 yıl
Butceniz ne kadar ki?
+1 yılDevlet hastanesi imkanları hiçbir özel hastanede bulunmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sadece doğum yapacaksın özelde. yapinca ne farkı oluyor ki anlamadığım
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte gelse anlat
Cevap sahibi+1 yılYani diyorum ki devlette olsa ne olur özelde olsa ne olur mesela hamilelik döneminde şeker tansiyon riskli bir gebelik yasamamssnz gereksiz bence çünkü iki yerde de çocuk cikicak her türlü ben devlet Hastanesi'nde doğum yaptım yattigim odada bile tek kişiydik özel kadar rahtti zaten çocuk Soğucak ve ton masraf yani gerek yok bence bunu söylemeye calsitm
Soran+1 yılYa işte benim duyduğum devlet Hastanesi'nde4 gün mü ne kalınıyor Muş zaten çocuk hakkında bişey de söylemiyorlar ki zaten asistanı bakıyor doktorun doktor doğuma giricek çok saçma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizede aynısını diyorlardı. devlet hastanesi özelden daha iyi çıktı. bulunduğunuz ilin şehir hastanesi varsa ona gidin.
00 YorumlaÇocukta bir risk olduğunu ve özelde doğurmak istediğini söyleyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadın kısmı ne meraklı erkeklere para harcatmaya
031 Yorumla- +1 yıl
çocuk yapmayın o zaman çocuk başlı başına masraf
- +1 yıl
yaparken iyi masrafa gelince döneklik başlıyor
Cevap sahibi+1 yılSen nişanlı değil miydin sürekli sizlanip duruyorsun
- +1 yıl
ayrıldım ondan daha fazla uğraşamıycam
Cevap sahibi+1 yılSeninle kolay kolay kimse geçinemez zaten çok huysuzsun
- +1 yıl
kim nasıl bi tavrı hak ediyorsa öyle davranırım
- +1 yıl
herkese aynı davranılmaz
Cevap sahibi+1 yılHer gün burada erkek düşmanlığı yapıyorsun adamın ömrünü çürütürsün
- +1 yıl
aynını erkeklerde yapıyor bende onlara yapıyorum
- +1 yıl
neyi hak ettiğine bağlı bu
Cevap sahibi+1 yılEleman alacağını almıştır senden zaten bu saatten sonra ayrilsan ne olur
- +1 yıl
herkes sen değil ama
- +1 yıl
senin gibi karaktere sahiplerle kimse olmuyor parasını yiyip atıyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yaşına veriyorum
- +1 yıl
bende yaşlılığına veriyorum
Cevap sahibi+1 yılBiz ona tecrübe diyoruz
- +1 yıl
her yaşlı tecrübeli olsaydı ohooo
- +1 yıl
akıl yaşta değil baştadır
Cevap sahibi+1 yılAkıl ile tecrübenin ilgisi yok canım
- +1 yıl
kimisi hata yaparak kimisi başkalarının hatasına bakarak ders alır işte o hatalarda tecrübedir
Cevap sahibi+1 yılYaş aldıkça tecrübe artar ama
- +1 yıl
hiç alakası yok
Cevap sahibi+1 yılGayet de var biz buna hayat tecrübesi diyoruz. Sen daha düne kadar bebeklerinle oynuyordun
- +1 yıl
kendinle karıştırma
- +1 yıl
senin yaşamadığını kaç yaşındakiler yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaşamış olabilirsin ki daha 19 yaşında
Cevap sahibi+1 yılÜye adını ve yazılış şekli bile yaşını ele veriyor
- +1 yıl
dedi korkak gizli üye
- +1 yıl
sen benim ne yaşadığımı bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam ne olacak
Cevap sahibi+1 yılNe yaşadın bebeğin mi kayboldu 😀
+1 yılBune acele bir son ayına gir ondan sonra siz bir yolunu bulursunuz
016 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylık oldu çocuk erken de doğabilir birşeyi bilipde konuşun lütfen
Soran+1 yılErken doğunca mi kafadan uydurma hastaneye gidicez
- +1 yıl
Deki ozaman kocana devlet hastaları çok riskli korkuyorum de özel istiyorum de
Soran+1 yılDiyorum zaten inşallah oda zamanla anlayacak
- +1 yıl
Devlet hastaneleri bırak sıkıntılı özel bir tık daha iyi
Soran+1 yılEvet işte benimde anlatmak istediğim bu herkeze
- +1 yıl
Ama belkide eşin seni özele gorurebilcek para yoktu belkide oda senden anlayış bekliyordur ne dersin tatlım
Soran+1 yılŞimdi benim. haftaya kontrolüm var bakalım bı gifelim. de karar veririz ya oda beni anlasın
- +1 yıl
Sıkmayın canızi her şey olacağına varır ilk çocukmu
Soran+1 yılEvet ilk çocuğum inşallah hayırlısı bakalım
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsunuz eşiniz ne işle uraşıyor
- +1 yıl
Hamilelik Nasıl Gidiyor
Soran+1 yılBir sıkıntı yok. cok şükür Şu an
- +1 yıl
Iyi istersen seninle arkadaş olup muhabbet edebiliriz yanlış anlama sadece muhabbet
Soran+1 yılHayır teşekkürler
- +1 yıl
Çocuģun erkek olursa ismi düşündünüzmü duşumadizse ismi yılmaz güney olsun
Ne kadar özele gitmeye meraklısınız eşiniz doğru kararı vermiş özel resmen para tuzağı
010 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesinde ilgileneni gördün mü hiç
Soran+1 yılÇocuk hakkında bir şey söylemiyorlar
Soran+1 yıl31 haftalık hamileyim cinsiyeti belli çocuğun sadece doğum icin
Soran+1 yılOnu bilmiyordum
Soran+1 yılİşte
Soran+1 yılEvet normal doğum en sağlıklı olani
Devlet Hastanesi'nde bir tanıdık bul torpilin olsun seni sürekli kontrol etsin daha yararlı bence
00 Yorumla
+1 yılDurumu var mı kocanin
02 Yorumla
Soran+1 yılAskeri ücret
- +1 yıl
Devlet hastaneleri kötü değil ki artık çok konforlu hastaneller
+1 yılÖzel hastanede doğunca çocuk özel olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez herkesin çocuğu herkesin çocuğu kendisine özeldir özel hastanesi daha başka
- +1 yıl
Timim
+1 yılEkonomik durumu nasıl eşinin
03 Yorumla
Soran+1 yılAskeri ücret alıyor sigortalı devlet yarısına yardım ediyor diye duymuştum
- +1 yıl
Devlette ol ne olacak adama masraf çıkarma
Soran+1 yıl😂😂 iyide devlet hastanesine güvenmiyorum ki ben çocuk hakkında hiç bişey söylemiyorlar
+1 yılkontrollerini yapan doktor yapar doğumunu
011 Yorumla
Soran+1 yılDevlet hastanesinde doktorun asistanları bakıyor tam bir rezillik yani yaşadığım Şu an
- +1 yıl
onu daha önce ayarlasaydınz keşke
Soran+1 yılİnanki ilk çocuğu görmeye özele gittik sonradan maddi durumlar yüzünden devlete gittik
- +1 yıl
dediğim gibi genelde kontrollerini yapmadıkları gebenin doğumunu yapmak istemez doktorlar
Soran+1 yılBizim doktor prof olduğu için tüm hastalarına böyle yapıyor Muş asistandan bilgisini alarak doğuma giriyormuş
- +1 yıl
aynen işte. bundan sonra özele gidelim doğumu orada yapayım dersen özeldeki doktor almayabilir
Soran+1 yılPara verdin mi çok güzel alır onlar 😂😂
- +1 yıl
bak o olabilir. bu arada devlettekiler de el altından para istiyor genelde
Soran+1 yılHadi be😂onu duymadım hic
- +1 yıl
neler oluyor neler sen bi bilsen :D
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılDevlet hastaneleri daha kaliteli
00 Yorumlanaz yap biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanki yapmadığım saçmalık naz kalmadı bakalım napicam😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogurma o zaman
00 YorumlaNe fark ediyor
00 Yorumla
+1 yılParanız var mı
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 31 haftalık hamileyim. Eşim devlet hastanesinde doğum yapmamı istiyor. Özele gitmeye nasıl ikna ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler