Gayrimeşru çocuğu diye diye kızımla dalga geçen kızımın babasının ailesiyle kızım için arayı düzeltmeli miyim?

Ben 19-20 yaşındayken hamile kalmıştım. Ve kızımı doğurdum şimdi kızım 3 yaşında. Babasıyla aram kötü beni sevmiyor zaten babası evlendi şu anda 1 yaşında oğlu var. Babası bizim eve haftada 1 saat uğruyor. Kızım kardeşiyle görüşmüyor çünkü babasının eşi istemiyor. Kızımın babasının ailesi yani nenesi, dedesi, halalari, amcaları kızımı sevmiyorlar benim yüzümden. Gayrimeşru çocuğu diyorlar. Bir yandan ıleride kızım beni suçlamasın diye onlarla arayı düzeltmek için çabalamak istiyorum. Bir yandan ben çok kırgınım onlara karşı. Çünkü kızımın babası hamilelikten itibaren bebeği dusurmemi istedi. Kolumdan tuttu götürmeye çalıştı hastaneye. Ben istemedim. Ona insanlar binlerce para ödüyor muayene olup çocuk yapmak için ya Allah bize göndermiş o bir can diye düşürmek istemedim. Her şeyi göze aldım. Ailem beni evlatlıktan Red mi ediyor, rezil mi oluyorum umurumda bile değildi. Ama O beni yarı yolda bıraktı. Her şeyi geçtim ben onu çok seviyordum ona çok bağlıydim. Daha 8 aylık hamileyken gitti nişanlandı aşırı canım yandı. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.

Gayrimeşru çocuğu diye diye kızımla dalga geçen kızımın babasının ailesiyle kızım için arayı düzeltmeli miyim?