Ben 19-20 yaşındayken hamile kalmıştım. Ve kızımı doğurdum şimdi kızım 3 yaşında. Babasıyla aram kötü beni sevmiyor zaten babası evlendi şu anda 1 yaşında oğlu var. Babası bizim eve haftada 1 saat uğruyor. Kızım kardeşiyle görüşmüyor çünkü babasının eşi istemiyor. Kızımın babasının ailesi yani nenesi, dedesi, halalari, amcaları kızımı sevmiyorlar benim yüzümden. Gayrimeşru çocuğu diyorlar. Bir yandan ıleride kızım beni suçlamasın diye onlarla arayı düzeltmek için çabalamak istiyorum. Bir yandan ben çok kırgınım onlara karşı. Çünkü kızımın babası hamilelikten itibaren bebeği dusurmemi istedi. Kolumdan tuttu götürmeye çalıştı hastaneye. Ben istemedim. Ona insanlar binlerce para ödüyor muayene olup çocuk yapmak için ya Allah bize göndermiş o bir can diye düşürmek istemedim. Her şeyi göze aldım. Ailem beni evlatlıktan Red mi ediyor, rezil mi oluyorum umurumda bile değildi. Ama O beni yarı yolda bıraktı. Her şeyi geçtim ben onu çok seviyordum ona çok bağlıydim. Daha 8 aylık hamileyken gitti nişanlandı aşırı canım yandı. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailesiyle arani iyi tutmaya çalışma. Bence gerek yok zaten iyi tutsan da çocuk büyüyünce sana karşı doldururlar sen yine kötü olursun.
Ama ileride kızım beni suclarsa. Sen cabalamadin, sen uğraşmadin derse
Sanki evliler çok görüşüyor kocasının ailesiyle. Uzak olsun boş ver napcan yakın olup kızının babasınin karısı sen bide kaynana beraber mi takilacaksiniz
Hayır ben onlarla asla görusmem zaten yeteri kadar hakaretlerine maruz kaldım. Oğullarının suçu yokmuş gibi sanki oğullarının kafasına ben silah dayadım da çocuk yap dedim. Ama belki kızımla araları iyi olur. Kızım onların evine gider. Çünkü gerçekten bilemezsin. Şu anda hiç kimsemiz yok. Ben işe giderken bile bırakacak kimse olmadığı için işe götürüyorum kızı. Tek Bir kişi bile yok. Zaten olsaydı fikir danisacagim insanları burada aramazdim
Üzüldüm. Hiç merak etmiyolar mi torunlarını? Görüyorlar mi ya da hiç gördüler mi? Babası üstüne düşeni yapıyor mu? Ailen red mi etti seni
Kimse görmüyor benimle. Sadece çocuğu dogurunca aradım onu açmadı çünkü biliyor çocuğu dogurdugumu bu yüzden cesaret edemedi açmaya. Abisini aradım. Abisi biraz olgun biri eğer bizimle oyun oynuyorsan çocuk bizim değilse biz asiretiz bizden kork dedi. Geldiler hastaneye kızımın babası adı gibi emin çocuğun ondan olduğuna ona rağmen DNA testi yaptırdılar. Çocuk onların çıktı. Hiç kimildamadilar bile. Demediler bir şeye ihtiyacın var mı diye. O zamanlar zaten ailem ıraktayfi ben üniversite okuyordum arkadaşımda kaldım. Arkadaşım bana baktı. Hala da öyle okulu bıraktım. İngilizcem var diye tercümanlık ofisinde çalışıyorum. Ailemle aram limonu nadiren telefonumu acarlar. Kızım babasıyla zaten aram kötü benimlr konuşmuyor hiç. Sadece haftada en fazla 1 saat uğrar gider
Hayatım karardı anlayacağın. Önceden evin kirasınin yarısını ailem öder şimdi onlar ödemiyor kendim çalışmak zorunda kaldım.
En azından işin iyimiş. Madem aşiretler önce kendi cocuklarina sahip ciksalarmis. Ne sala k insanlar var. O adam nasıl bunu yaptı sana çok korkakmis
Ya bilmiyorum ama çok şaşırdım beklemiyordum. Ben hep aramızdaki büyük bir aşk sanardim. Hatta hamileyken hiç ihtimal bile vermedik bana yüzünü cevirecegine. Ya sanki suçlu benmişim gibi 3 buçuk senedir benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor.
Erkek milleti işte. Ama sen cesur olmuş dogurmussun aferin. Maddi yardım yapıyor mu kızını seviyor mu?
Maddi yardımda hic bulunmuyor. Çalıştığımi bile bilmiyor. Sormuyor zaten nasıl yaşıyorsunuz diye. Geliyor 30 dakika çay yapıyorum. Kızı kucağına alıp gidiyor. Seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Zaten kızın adını koyarken ben ona sordum ne koymak istersin diye sen koy ben koymam dedim. Gittim kızın ismini ben koydum. O kızının ismini 1 ay sonra öğrendi. Bilmiyorum gerçekten. Eşi çok kötü bir insan. Çok dolduruyor bize karşı. Bize karşı yumusarda bana geri döner diye korkuyor ama benim asıl niyetim. Sadece kızını sevmesi. Beni sevip sevmemesi zaten umurumda bile değil. Yeteri kadar üzdü zaten ben bir daha onunla beraber olmak istemem zaten
Ama ben gerçekten böyle olacağını bilmiyordum. Ben hiç olmazsa aşiret diye. Millet içinde bu benim dini nikahlı karım gizlice evlendik falan demesini beklerdim. Böyle deseydi ne onun ailesi tepki verirdi ne benim ailem tepki verirdi. Ondan bunu bekliyorum ama tek bir beklentim bile gerceklesmedi
Ee senle konuşmuyor, maddi yardımi yok , kızıyla ilgilenmiyor. Ne diye geliyor? Diğer eşinden çocuğu var mi?
Evet 1 yaşında oğlu var
Ismi mirza
Bilmiyorum ki ne diye geldiğini ama geri ceviremiyorum ne zaman gelse acıyorum kapıyı gece 3te de gelse açarım. Çünkü zaten haftada 1 saat uğruyor. O 1 saatten de kızımı mahrum bırakmak istemiyorum
Yazık valla. Umarım düzelir. İçten içe seviyodur bence. Ama en azından ne ihtiyacınız var diye sorsun dili mi yok
Inşallah seviyordur. Aslında o kötü biri değil ya. Ama eşi çok etkiliyor onu. Özellikle bana çok iftira attı. Işte onun yaşadığı evden çıkan bir erkek gördüm. Geceleyin balkonda biriyle telefonda konuşuyor gibi şeyler söylüyor ona. Ve bizden çok soğuyor. Sorgusuz sualsiz karısı ne derse ona inanıyor
Ya maddi beklentim çok yok. Sadece kızı sevsin yani babası varken babasızligi yaşamasın.
Sen nerden biliyosun öyle dediğini
Onunla birkaç kere kavga ettik. Arkadaşı telefonda söyledi. Kızımın babası da onların yanındaydı. O da duysun diye söylediler. Ben onlara ahlaksizdiniz dedim. Kızın arkadaşı da dediki bana ahlaksız diyene bak. Kac defa gorduk bir adamı arkadaşın evde yokken senin evinden çıkiyordu tarzı bir şey söyledi.
Yani şöyle ben adamın eşiyle kavga ettim. Sonra eşi telefonu arkadaşına verdi. Arkadaşı da adam duysun diye söyledi bunlari. Bu lafların benzerini eşi de bana çok kere söyledi yani. Ben kaç defa inanma dedim kendimi açıklamaya çalıştım dinlemedi bile. Sorgusuz sualsiz ona inandı. Kanıt göster bile demedi
Barışma sonuçta torunları sahip çıksınlar , senin suçun yok bunu düşünmen bile senin iyi niyetli birisi olduğunu gösterir
Ya asiri çaresiz hissediyorum kendimi. Bebek k doğduğunda aşırı gururum ayaklar altına alındı. Dna testidir şudur budur. Bir daha gururumu ayaklar altına alamam ya. Yemin ederim bilmiyorum ne yapacağımı.
Hafta bi saat geliyor dedin evli olduğu eşi biliyor mu bunu yani herşeyden haberi var mı
Ya çocuğumuz olduğunu biliyor ama bizim eve uğradığını kimse bilmiyor çünkü ailesi buna çok karşı ve o eşini aşırı sevdiği için ondan saklıyor. Çünkü kıskançlık yapar sıkıntı çıkarır. Kimse bilmiyor bildiğim kadariyla
Nasıl bi Karaktersiz bi adam ya sinirden ölüyorum şu an
Napalim düzeltmek istiyorum çünkü çok yoruldum. Biri bana destek olsun istiyorum. Keşke o destek olsa. Onun desteği dünyaya bedel ama eşi onun aklıyla oynuyor hep. Onu bizden soğutuyor. Ben arkadaşımla yaşıyorum. Arkadaşım ailesinin evine birkaç haftalığına gidince. Ben evde yalnız kaldım. O yalnız kaldığım zamanlar kızımın babasının eşi onun evinden çıkan bir erkek gördüm. Evde bir tek o var. Arkadaş şehir dışında diye iftira atıp bizden soğutmaya çalışıyor onu. O da karısı ne derse inanıyor. Hiç sorgulamıyor bile
Bana ya zz sana
Neden ki bir şey mi soracaksın
Evet
Istek attim
Düzeltme ya kb sın kimse madem öyle kb sen git yat sonra böyle yap o zaman düşünücekti
Seni bir erkekle aynı evde gormedjyse neden gayri meşru çocuk diyoki
Gayrimeşru çocuk nikahsız ilişkiden doğan çocuk. Kendi çocuğuna gayrimeşru çocuğu demiyor ama ailesi surekli söylüyor. Mesela annesi diyor ki bu çocuk gayrimeşru bir çocuk ben bakmam, tanımam diyor. Oysa çocuk onun torunu canından çok sevmesi gerekiyor. DNA testi de yaptılar
Trol
Ya soruma adam akıllı cevap ver ya da hiç cevap verme tamam mı zaten sinirim tepemde bir de seninle uğraşmak istemiyorum
Bu kadar uydurabilir mi
@Dejavulu evet kanka tek isleri bu