kurban olayım ya :(
Depremin 71. saatinde enkazın altından kurtarılan Ahmet Eren'in ilk sözleri "Yarın okulum var" oldu. #deprem pic.twitter.com/xdkg8pKlMZ
— Onedio (@onediocom) February 9, 2023

kurban olayım ya :(
Depremin 71. saatinde enkazın altından kurtarılan Ahmet Eren'in ilk sözleri "Yarın okulum var" oldu. #deprem pic.twitter.com/xdkg8pKlMZ
— Onedio (@onediocom) February 9, 2023

Ben Kayseri'deyim. Ben bile her sarsıntıda fırlıyorum hala. Kardeşim daha çok korktu. Oradaki enkaz altında kalan herhangi bir çocuğun veya büyüğün psikolojisini hayal dahi edemiyorum. Şimdiki kaos bir gün inşallah geçse bile onların içindeki kaos nasıl geçecek?
Maalesef çok kötü bir psikoloji. ama yardım alarak bugünleri da atlatırlar umarım. çünkü insan zihni kolay düzelmiyor maalesef bazı yaşananların kalıcı etkisi olabiliyor.
Cevap
17Cevap
Maalesef çok kötü bir psikoloji. ama yardım alarak bugünleri da atlatırlar umarım. çünkü insan zihni kolay düzelmiyor maalesef bazı yaşananların kalıcı etkisi olabiliyor.
kolay kolay atlatacaklarını sanmıyorum ama umarım atlatabilirler.. Herkese çok geçmiş olsun...
Bende ödev yetiştirirken deprem olduğunda ödeve devam etmiştim normal bir eğitim sistemimiz yok.
Ya ailesini kaybeden çocuklar, yaralanan çocuklar...
Kim bunun hesabını verebilir onlara, kim ailelerinin yokluğunu giderebilir, kim bu olanaları unutturabilir?
Okul mu? Güzel kardeşim benim tozla duman oldu yazık gerçekten be 😥 olan masumlara da oldu Rabbim büyük inşallah son bulacak
Evetok kötü psikoloji çocuklar okula severek değil görev emri gibi gidiyorlar eğitimi sevdirmeden eğitim verilmez
Cocuklari maf ettiler. 2 gün öncede bir cocuk göcükten cikti. Ne istiyorsun dediler. Uni hazirlik kitabi dedi
Tek çocuklar değil kimsenin kolay kolay atlataağını zannetmiyorum. Ülkede o kadar psikolog var hükümetin el atması gerekiyor.
Ah ah çocuklara bu psikolojiyi yaşatanlar neyse bir şey demiyorum
Sadece çocuklar değil depremden etkilenen herkesin psikolojisi mahvolmuş durumda
Neden hep biz bunları yaşıyoruz rabbim güç ve kuvvet allahdan sabır diliyorum
Canım benim evet izledim ne kadar masum çocuklar
Birisi kumbarasıyla çıktı.😐
En çok onlara üzülüyorum...
Allah kimseye yaşatmasın
Çok zor travma psikolojik etkilenme vb
Kıyamam yaa🥺 dün de bir kız çocuğu "benim kardeşim minik, ölebilir" demişti ah be
okul evet iyi bir sey ama cocuklara bu derce baski yapilmasi hic dogru degil ya 3 4 gun mahsur kalmis okulum var demesi insani dusunduruyor
Duygulanmamak elde değil ağlıyom bazen destek şart bu çocuklara
Kurban olsunlar tosunuma. Okulunun da a.. q
Vay yavrım yav kurban olurum yav
Maşallah ne çalışkan çocuk
biz atlatamiyoruz onlar nasıl atlatsin
Yazık yavrucağıza ne denir ki
Çok ağladım onda ben yavrum benim yaa kıyamam😢
Atlatılmaz ki alışılır sadece:(
Unutamazlar kolay kolay
Allah yardımcımız olsun!
Biz bile mahvolduk onlar ne yapsın kuzum ya
canım benim :(