Kimseyle uğraşmak istemiyorum uzun yıllar birini çekemem çocuk da istiyorum çocuk için evlenmek saçmalık mı yoksa evlilik dışı çocuk mu yapmalı
2 ay
Sırf çocuk için evlenmek saçma mı?

Kimseyle uğraşmak istemiyorum uzun yıllar birini çekemem çocuk da istiyorum çocuk için evlenmek saçmalık mı yoksa evlilik dışı çocuk mu yapmalı
Evlilik çocuktan oluşurken nasıl saçma oluyor evlenmeen çocuk yapmak saçma olur bunun yapacaksın o zaman evlen düzgün bir insan ol önce ondan sonra düzgün bir insan bul evlen ben düzgün değilim ama karşıma düzgün birisi çıkmıyor o d ama çıkmıyor işte sen düzgün müsün hayır o zaman niye karşına düzgün birisi çıksın ki kendin düzgün değilken olacak çocuk nasıl düzgün olacak o da ayrı sorun
Evlilik saçmalık, namus ve bekaret derdin yoksa evlenmeden sahip ol. Değilse illa evlilik olacaktır ama ayrılık ayrı dert, evlilik ayrı, en iyisi hiç o topa girme, her gördüğün çocuğu sev işte bitti. Doğurmak büyütmek daha büyük dert bunu da düşün
Evlilik dışı zina olur. Evlilik sorumluluğunu alamam diyorsanız çocuğun sorumluluğunu hiç alamazsınız. Her dayim yanında olmanız gereken bir varlık olacak bir de babasını soracak ne diyeceksiniz? Harama bulaşmadan kafa dengi birini bulun evlenin.
Evet. Evlendiğin kişiye asla kocam, eşim demez sadece çocuklarımın babası olarak bakarsan o evlilik ne çocuğa ne de sana tat verir. İnsanlardan soğumuş olabilirsin ama bir gün senin de kalbini ısıtan biri gelecek ¢
Cevap
42Cevap
Kimseyle uğraşmak istemiyosan nasıl çocuk istiyosun? Sorumluluk almak istemeyip en büyük sorumluluğu almak...
Saçmalık aşık olmadığım bir kadından çocuğum olsun istemezdim
Evlilik herşeyiyle bir bütündür, sadece seks için, sadece düzenli hayat için ya da sadece çocuk için evlilik olmaz
Bencilliğin lüzumu yok. Çocuk eksik büyüyecek ve onu da geçim, sevmediğin/tanımadığın birinden çocuk yapacak kadar midesiz değilsindir.
Çocuğa haksızlık. Evlenmeyi düşündüğün insandan hoşlanman gerekir en azından. Karakteri düzgün olmalı ki belki ileride seversin. Ama bu da kumar oynamak olur.
Saçma tabiki. İnsan sevdiği ile evlenin hep onunla olmak için.
Oh ne güzel dünya 😃😂
O çile çekilecek kusura bakma 😂😂🤣
O kadar çok istiyorsan, yetimhaneden evlat edin. Doğurmakla anne olunmuyor
Çocuk için evleneceksende düzgün sevecen biri ile evlen bazıları hanzo seçiyor
Sevmediğin biriyle evlenirsen çocuğun sağlıksız bir ortamda büyür
Çocuk yapmak sorun değil sorun onu yetiştirmek. Bunu da sadece kendinle yapamazsın
Zinaya girer o, Cocukta òlene kadar pi ç olarak nitelendirilir
Anlaştığın uyumlu iyi biriyle evlen illa aşık olmayı bekleme sevgi saygı sadakat olunca aşk gelir zamanla
Çocuk için evlenilir. Çocuk olmazsa insanlar neden birbirlerini çeksinler herkes dost hayatı yaşar gider.
Sırf çocuk için evlenmek ne kadar saçmaysa, evlilik dışı çocuk yapmak da bi o kadar saçma. Çocuk dediğin mutlu bir aile ortamında büyür. Bunu sağlayamayacaksanız çocuk sahibi olma isteğinizi de tekrardan gözden geçirmelisiniz.
Çocuk için evlenmek saçma olur evlilik dışı çocuk yapmakta kötü bir şey bence.
Evlilik dışı olmasındansa evlen öyle olsun. Hem bakarsın belki anlaşırsınız ve ayrılmak istemezsin. Çocuğun da aile ortamında büyüme fırsatı olabilir.
Çocuğa hem anne hem baba lazım tek başına eksik olur o yüzden bence kafan uyuşan hoslandigin biriyle evlen ve çocuk yap hem babası iyi biri olsun hemde güzel yetişsin önemli olan yetiştirmek zaten
Polise gidicem veri soygunu yaparsınız babana gidicem kaşarlar
Avrupa’da cok yaygin bir sey bu! Bir gece barda sarhos olsan olur bu is! Ama iyi düsün, ilerde nasil Ozah edeceginden cok nasil tek basina basa cikabilecegini iyi düsün…
En İyi Cevap