Ben cok baskı gördüm giyim olsun, konuşma tarzı olsun çevredeki herkes parmakla gösterirdi beni, kızlarına örnektim ama ailem beni beğenmezdi hiç.
Bir kızım olursa onu daima prenses gibi hissettirecegim, istediklerini mâkul ölçüde yapacağım, herkesin içinde onu elestirmeyecegim, arkadas gibi olacağım bana içini acabilsin tek başına yorganın altında ağlamasın diye, onu el üstünde tutacak elestirmeyecek asagilamayacak bir baba secicem ki yanlış iliskilerde yanlış insanlarla bogulmasin
Gerçek sevgi ne demek bilsin. ❤ daha azına razı olmasın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok güzel düşünmüşsün ama anlamadığım sorunun neden bu kadar arka planda kaldığı. Her neyse bir önemi yok. Açıklaman çok hoş ama eğer bir prenses gibi yetiştirir ve ona bütün dünyayı sunarsan o zaman da şımarık bir çocuk olur. Büyüdüğünde insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilemez ve çoğunlukla haddini aşabilir, herkes benim istediklerimi yapmak zorunda gibi bir algıya kapılarak.
Serbest bırakmamak lazım bu yüzden çok fazla. Ve bir çocuğa en güzeli dini anlatarak yetiştirebiliriz. Ama belli bir yaşa kadar dinin d'sinden bile bahsetmeyip 18'e basınca zorla tesettüre sokmak değil bahsettiğim. Doğduğu andan itibaren dinden bahsedip sohbetler açarak onun da ilgisini çekerek yapmalıyız. Çünkü ideal bir insan, dinine bağlı ve dinine uygun yaşayan bir insandır bana göre. Allah kalbine göre bir eş ve çocuk nasip etsin sana ¢
Öncelikle çocuğum ile arkadaş olamamışsam kendime baba demem. Öte yandan onun her şeyine karışmak yerine yapacağı hatalarda yanında olmak tercihim olur. Kendi öğrenmesi benim ona dikte etmemden her zaman daha iyidir. Kendi hayalleri ve yaşam tarzını belirlemesinde her zaman yanında olurum asla yönlendirmek istemem. Sadece fikir veririm kendi kararlarını kendi verir. Ona tecrübelerimi aktarırım fakat hatalarımdan da bahaederim ki bilsin. Kısaca baba olmaktan ziyade kahraman bir arkadaş olmak diyebiliriz.