Yeğenim kreşten geldi bana anne yemek anne yemek diyor 😅ne göstersem olmaz diyor. En sonunda pilav yaptım bunu istiyorum dedi yemek masasına oturdu önüne koydum yemicem dedi. İçimden zıkkım ye lan demek geldi de yeğenim diye diyemedim.

Yeğenim kreşten geldi bana anne yemek anne yemek diyor 😅ne göstersem olmaz diyor. En sonunda pilav yaptım bunu istiyorum dedi yemek masasına oturdu önüne koydum yemicem dedi. İçimden zıkkım ye lan demek geldi de yeğenim diye diyemedim.

Evet. Çocukları ve hayvanları çok severim. Konuşmadan bile anlaşabildiğim tek canlı onlar sanırım. Zaten oldum olası büyümek istemedim bu sayede içimdeki çocuk hep yaşadı. Halen de yaşıyor. Ama harbiden bazen dellendiriyorlar. Ben olsam madem beğenmiyorsun kendin yap derdim. Hem erken yaştan mutfağı öğrensin ¢
Çocukları çok severim. Saniyesinde onların yaşına inebilirim. Sanırım biraz sakin bir havam olduğu için bebekler ya da çocuklar bana çok çabuk ısınabiliyorlar. Bu konuda kendime güveniyorum.
Cevap
8Cevap
Evet anlıyorum
Bir cocugun dilinden en iyi annesi anlar oyuzden sizin bunu anlamamaniz çok normal bence ama sürekli bakarsanız yegeninize dilini de anlamaya başlarsınız
Çoğu zaman bir çocukla anlaşmak, büyüklerle anlaşmaktan daha kolay.
Hahaha süpersiniz, ufaklıklarla aramda özel bir bağ var anlaşabiliyorum. Küçük çocuklar genelde beni sever
Ben sevmiyorum cocuk vs cidden tahammül sınırlarımla oynuyorlar tamam ufaklar anlamazlar vs ama yani.
Ya kıyamam, sana naz yapmayı seviyor işte :) ısır onu yanaklarından
Hiç anlamam. Çocuklarla iletişime geçmekte büyük sıkıntı yaşıyorum
Genellikle kendi çocuğunun dilinden anne anlar. Fazla anlamasam da, anlıyorum bazılarını.
Sabahtan akşama kadar çocuklarla birlikte olan biri olarak elbette diyorum
Hiç anlamam. Sevmem de çocukları çok boş yapıyolar minik canavarlar gibiler ayhhh
Söylediğin o laftan dolayı sana kırgınım. İyi ediyor sana.
Evet aslında o kadar kolay ki onlarla anlaşmak 😍 çok severim çocukları
Evet çok iyi anlarım :)
Hayır anlamam sabırlı biri değilim
Yemeyi güzelleştirerek verin yer inşallah
Anlarım🙂 çocuk gelişimi bölümüm 😊
Kaba insan
Anlıyorum tabi
Anlarım
Hem de fazlasıyla
Evet :)
Anlarım
Anlamam