Selamm💚
bazı ailelerin oldukça karşı olduğu bir durum hayvanların hastalık bulaştırdığını tüylerinin zarar verdiğini düşünerek evde kedi veya köpek veya başka bir hayvan beslemezler peki sizce Bebek olan evde hayvan beslenir mi?

Selamm💚
bazı ailelerin oldukça karşı olduğu bir durum hayvanların hastalık bulaştırdığını tüylerinin zarar verdiğini düşünerek evde kedi veya köpek veya başka bir hayvan beslemezler peki sizce Bebek olan evde hayvan beslenir mi?

Evimde 3 kedi bir bebek var. Şimdi 3 yaşında oğlum. Bağışıklığı güçlü ve alerjik bünyesi yok. Çünkü hayvanla büyüyen çocuk sağlıklı olur. Aşılarını yaptırdığınız sürece tüy kıl sorun olmaz. Hastalığı yapan kıl değil. Asisiz hayvanların tuylerindeki protozoalar. Saygılar.
Bebeğin bağışıklık sisteminin güçlenmesinde çok önemli rolü var evcil hayvanların. Özellikle alerji sendromlarını en başından güçlendiren bir durum bu. Fakat bebek direkt alerjik bir bünye ile dünyaya geldiyse ya da astım geliştiyse o zaman evcil bir hayvanla aynı evde büyümesi sağlık problemlerine ciddi anlamda yol açar
Teşekkür ederim🤍
Rİca ederim 💚
Hayvan evde kaldığı sürece ve aşıları tam olduğu sürece istediği kadar tüy döksün asla zararı olmaz. Ben her çocuk hayvanlarla büyümesi lazım. Gerçekten çok fazla pozitif enerjileri var.
Kesinlikle hayır. Eğer hayvanın bir kalıcı hastalığı yok ise, bebeklerin gelişiminde çok yardımcı oluyor. Özellikle kediler bebelere bağışıklık sistemini güçlendirmesinde yardımcı oluyor
Cevap
19Cevap
Eğer bakımı ve temizliği doğru yapılıyorsa aşısı varsa ve eğitimli bir hayvansa tabi ki beslenebilir bebekler ile. youtube da kaplan besleyen bile var
Ben bebeğim olursa mutlaka eve hayvanda alırım birlikte vakit geçirmeleri için en iyi iki dost olabilirler tabiki bunun yanı sıra gözüm ikisininde üzerinde olur hayvanın aşıları tam olmadan çocuğuma yaklaştırmam. Hem çocuğum büyüdükçe kendiside onu sahiplenmiş gibi davranır ayrıca hayvanlar sahiplenme ve koruma konusunda baya iyiler. Kocamda kabul ederse alırdım.
Evde beslediğimiz canlının mamasından aşısına tuvaletinden suyuna kadar her ayrıntısına özenle ve bilinçli şekilde ilgilenirsek sorunsuz şekilde 2 evlatta büyütülür. Hatta daha güzel büyütülür.
Genelde evdeki canlılarla bir süre sonra düzgün ilgilenilmez maması ve suyu verilir uzun aralıklarla yaşadıgı ortam temizlenir falan bu sebeple yeni dogan bebeklere zararı olabilir.
Aşısı, bakımı yapılıyorsa bir sakıncası olmaz fakat yine de dikkat etmek gerekiyor.
Evde kuş bakılıyorsa, bebekle aynı odada kalmamalı diye düşünüyorum.
Bence sakıncalı değildir çünkü bütün Avrupalilar ya da Amerika da bebek ve hayvanla beraber büyüyorlar bence güzel bir şey istiyorum
Evet, tüylerinden dolayı tavsiye etmiyorlar faka tabi yandan hayvan sevgisini aşılamak adına alınabilir..
Yeni dogdug zamanlar sakıncalı olabilir belk ama 3-4 ayından sonra sakıncalı olacagni sanmiyrm
Aksine çocuğa erkenden hayvan sevgisini aşılamak bence çok faydalı
Hayvan çocuğun yanına bırakılmamalı bence geçen burada bir kadın attı kedi bebeğin yüzünü parçalamıştı zar zor kurtulmuştu çocuk.
Besleyenler besliyor. Hayvanlarda akıllı ama yine de bilemiyorum. Bebek vurur ise hayvan da içgüdüsel olarak bir şeyler yapabilir.
Bakımları tamsa bir sakinca olacağını sanmıyorum. Aksine bebeğe o yaşta hayvan sevgisini aşılamış olursun
evde hayvan beslenmesine tamamen karşıyım bahçe en uygun yerdir
Bakımı temizliği ve aşısı düzenli yapıldığı sürece bir sorun çıkmaz
hayvanları severim. bebek olan bir evde kesinlikle beslemem
bebek zaten hayvan sevgisiyle pozitif büyümeli. sakıncalı falan değil
Beslenir tabi li hayvanın temizliğine dikkat ederseniz ne olursa olsun onlara da bakmak lazım aşı temizlik vs
Sevimli olabilir ama tüyleri dökülür ya bence hastalık
Aksine daha da güvenli. Çocukların bağışıklığı daha bir güçlü oluyor.
Bebek olmasa bile beslemem sonuçta I un tüyü kılı falan sıkıntı ve bahçede falan daha rahat olur
Hayır bence yani bazı şeylere dikkat edilmeli elbette
Sakıncalı olabilir tüyden dolayı. Ama çok tatlııııı 🥹 ben bebeğimin kedimle büyümesini isterimmm
Zamanında hayvanlar yüzünden kardeşim 5 ay hastanede yattı. Neredeyse kemikleri görünüyordu. O yüzden kendi evime hayvan almam. Çocuğumla birlikte sokakta besleriz yeti geldiğinde severiz ama eve almam
kesinlikle sakincali agzindan burnundan tuy girer cocugun arkadasim vefat etti bu sebebten
Hayvanın aşıları tam ve herhangi bir hastalığı yoksa bence sakıncalı bir durum olmaz
Eğer aşıları, temizliği ve bakımıtamsa sakıncalı değil
Dogru bulmuyorum igrenc
Bebek olmayan evde bile beslemem
Doğru bulmuyorum
evet sakıncalı. hiç tavsiye etmem.
Köpek hayır ama kedi beslenebilir, bence
Değil bence
Dişi sokulmaz eve
Ben istemiyorum :)
yoo değil
Kedi evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?