Büyük burnumdan dolayı estetik olmak istiyorum ama ailem büyük değil diyor (büyük) böyle aileniz olsaydı ne yapardınız?

19 yaşındayım, henüz daha çocukken bile abilerim tarafından hep dışlanırdım niye bilmiyorum. Büyüdüm burnum da büyüdü artık burnum yüzünden de hep dışlanmaya başladım, ki bu da bende kalıcı travma oluşturdu.

Özellikle son 6 yıldır Depresyonun genel olarak Majörünü yaşıyorum ama depresyon hiç kesilmiyor. Bunlara eşlik eden Anksiyete (yoğun olarak Sosyal Anksiyete) var, anksiyete de beraberinde Obsesif Kompulsif Bozukluğunu getirdi, kapıları 4 5 kere kontrol ediyorum, kapıyı 5 kere kontrol etsem bile eğer yanında 5 saniye bile durursam ayrılmadan önce yine kontrol ediyorum, ordan uzaklaşınca bile içim rahat etmiyor.

Aileme estetik ameliyatı olmak istediğimi belirttiğim de, senin burnun büyük değil, yapmayacaksın gibi saçma sapan sözlerde bulunuyorlar, halbu ki beni bu duruma getiren yıllardan beri herkesin burnumun büyük olduğunu söyleyip beni dışlamasıydı (Buna ailemin her ferdi dahil). Defalarca aynı konuyu konuşmamıza rağmen yapmama izin vermiyorlar, senin sosyalleşmen gerek diyorlar, e bunu bizde biliyoruz, sorun da bu ya işte ya ben böyle aileyi ne yapıyım şimdi? Böyle cahil aile mi olur ya

Psikiyatri'ye gittim bana ilaç verdi, faydasını görmedim, yanına gittiğim de "bu ilaçları alıp evde oturarak iyileşmeyi bekleyemezsin, dışarı çıkıp sosyalleşmen-spor yapman gerek" falan dedi o an anladım ki ben estetik olmalıyım çünkü Depresyonu yaşayan bilir, bir şeye başlarsınız ama sonunu getiremezsiniz, evde 1 gün spor yapıyorum sonra istemiyorum en fazla 2 3 gün ard arda yapıyorum ama sonra istemiyorum, yine her şey başa sarıyor. Özgüven yerin dibinde, ama yok, böyle cahil aileyle anca intihara gidilir, ki ona da götüm yemiyor, henüz...

Para çalıp yapsam dert yapmasam dert böyle hayatskm

Büyük burnumdan dolayı estetik olmak istiyorum ama ailem büyük değil diyor (büyük) böyle aileniz olsaydı ne yapardınız?