Göğüslerim çok küçük nasıl ailemi ikna ederim ameliyat için?

Göğüslerim çok küçük nasıl ailemi ikna ederim ameliyat için?
Benim gibi küçük göğüsleri seven ve küçük göğüsleri daha seksi bulan binlerce erkek var fakat senin Göğüslerini büyültmeye değil özgüvenini büyültmen lazım göğüs kanseri olupta göğüsleri tamamen alınan kadınlar bile senden daha özgüvenli daha kadınsı bence burada belkide Kendini beğenmeme durumu söz konusu kendine aynada defalarca çırılçıplak baktığını fotoğraf çektiğini söyleyebilirim demek ki vücutunda hata bulduğun yer göğüslerin sana göre hayır düşüncelerin içinde yatan özgüven eksikliginden kaynaklanıyor bir erkek tarafından belkide beğenilmek düşüncesi fakat öyle düşünme ve bunu Zana bırak ve kendini daha seksi hissettiren şeyler giy fakat goguslerini bahane etme bu arada özgüven asilayacak kitaplar oku ya da videolar seyret ayrıca uzak doğu masajlariyla goguslerinin formunu biraz daha büyümekte mümkün bunları araştır bıçak altına yatmayı düşünme hemen Göğüsünun anatomisini öğren iyi gelen yiyecek ve içecekleri sadece arastirmalisin goguslerine sadece masaj yaparak büyültmen bile mümkün bunları düşünmek araştırmak bu kadar zor değil ayrıca ihtiyacın olmasada sırf kendine olan güveninin gelir böylece
Çok haklı bu abiye katılıyorum
@tranqobuskas teşekkür ederim
Özgüvenden değil de kadınsı hissedemiyorum.
Kadınsı hissetmek için göğüslerin büyük olmasına gerek yok bence gaylerle muhabbet et o zaman onlarda senin gibi göğüs olmadiklari halde senden daha kadınsı hissediyor olabilirler bence kadınsı hissedemiyorum demen bahaneden başka bir şey değil bunu unutma
Travestilerin bile benden büyük memeleri var insan kıskanıyor yani onlar bile daha kadınsı duruyor
😂😂😂 silikon bebeğim seninkiler orjinal hiç doğan görünümlü şahinle hacı murat bir olur mu 😅
Saçmalama büyütünce ne oluyor öyle yapıp pişman olan çok var hem allah korusun bir şeyler ters giderse ne olacak ya bu kadın milleti estetik ameliyatını diş çektirmeye benzetiyor masa da kalırsan ne olacak?
En tehlikeli ameliyat türü burun estetiği ama herkes yaptırıyor.
Cevap
110Cevap
Anneni ikna etmen gerek gadası
Babayı ikna etmek gerekmez mi?
Göğüsünüz gayet normal ve vücut tipinize uygun, hem estetik ameliyat ciddi bir şey, sağlık sorunları yaşamadığınız sürece yaptırmanızı tavsiye etmem. Etrafımda ki bir sürü insan "ya sadece burnumu yaptıracağım" dediler (ki burunları gayet güzel, yüzlerine uygun burunlardı) ama şu an estetik, dolgu gibi işlemlerden dolayı birbirlerine benziyorlar. Bunun en büyük nedeni "şuram güzel oldu da, acaba şuramıda mı yaptırsam" tribine girdiklerinden dolayı, muhtemelen siz şu an göğüsünüzü yaparsanız bir zaman sonra da popo estetiği yaptırmak isteyeceksiniz, çünkü bu bir döngü (İstemeye de bilirsiniz karakterinize bağlı bu ama benim ki bir varsayım.) Emin olun bir yaştan sonra insan böyle şeylere takılmıyor, hatta pişman olanlar bile var.
Popo estetiği yaptırmak istemem sanırım çünkü hiç öyle bir isteğim olmadı hayatımda
Yaşın daha küçük olgunlaşırsın yaptırma. Herkes gibi olma doğal ol. Doğal nadir bulundu. Eğer çok büyütmek istiyorsan kilo al kilo aldıkça o da büyür ama 2 3 kilo değil. 10 kilo felan. Zaten anlarsın göğsün büyümeye başlar bir kaç kiloda. Vücut egzersizleri var. Şişirmek yerine bunlara da bakabilirsin. Vücudundan yaşın küçük çok belli oluyor. Fiziğinin Oturmasına izin ver
Kilo almak sağlıksız ileride hastalık yapıyor
Küçük göğüs her zaman daha iyidir. Senin gibi çıtı pıtı ince ve zayıf bir sevgilim olsun yeter. Balıketli, büyük memeli, koca göttlüü kızlara bayılan erkek çok fazla doğru ama kadını cinsel obje olarak gören erkekler için öyle, benim için olay sadece cinsellik değil. Karakter daha önemli 😎
Eğer seni mutlu etmiyorsa senin özgüvenini düşürüyorsa giydiğin şeyleri kendine yakıştırmamana sebep oluyorsa bunu yaptırmalısın zaten sen kullanacaksın onları ailen değil sen taşıyacaksın
Gayet iyi tatlım. Üzülecek bir durum yok. 75 beden göğüslerin var. Dışarıdan vücuda giren her şey zararlıdır. Normali doğal yoldur. Onları severek ve okşayarak bir beden büyütürüm. Doğum yaptığında da bir beden daha büyür!!!
Göğüslerin gayet iyi yaşına göre normal öyle büyük memeli olmanın bir avantajı yok erkeği tahrik etmekten başka ve ilerde sarkıyor memelerin
Senin kaç bedeni
@Zevkli_Temas 90 beden ve memnun değilim
Çok büyük evet ama oksanildigi zaman hoşuna gideceğine eminim ilişkide
Pardon x per puanın var mı 🤔
@Zevkli_Temas okşayan da emen de var sana kalmadım konu bu değil ayrıca
Evli misin?
@Zevkli_Temas Evliyim
Bence gerek yok doğal en güzeli sonrasında bir sürü düzeltme yenileme ameliyatı yapıyorlar o bile sarkıyor
Olma bence iyi yani zararlı birde estetik bebek oldunda falan
Bebek olduğunda emzirebiliyorsun silikonla
Ben sorun olduğunu düşünmüştüm süt konusunda iyi ozaman
Artık aşırı pahalı göğüs estetiği Ayrıca zayıfsın kilo al büyüme ihtimali var bu kadar takılmayın şu güzellik algisina hepinizi mahvetti internette görmesen yaptırmayacaksın eminim kilo almayı dene.
Göğüs estetik fiyatları ne kadar acaba?
Fiziğine göre gayet hoş ve kibar duruyor bence Burak doğal kaldın ya benim sevgilim olsa şu an yapma derdim Boyle de sexisin...🥰🌹
Bu yaşta buna mi takildin? Birkaç ay çalış para biriktir kendin yaptir.
Neden kendim yaptırayım ki?
Kalçanda küçük ona bakarsan yaşında küçüktür bekle biraz büyü onlarda büyür
Kalçanın küçük olması sorun olmuyor
Neden kalça da çok önemşi
Memenin hafif büyük olması güzel ama büyük popo çirkin duruyor oturdukları yeri kaplıyorlar bir yere sığamıyorlar.
Ne alaka 😂
Cidden cevabın bu kadar mı? Ne ne alaka?
Yooo gayet güzel tam. benim istediğim gibi avuca girecek kadar kilonda iyi kimse almazsa seni ben alirim sen üzülme🤣🤣
Paran varsa ikna olurlar çünkü para senden çıkacak diye 😊
Ahahah çok doğru iş arıyordum o yüzden ama üniversite ile birlikte çalışabilir miyim ki :/
Çalışırsın kız niye olmasın 😉
İş bulabilseydim hayırlısı ile
@Jghfg fakelere yazmıyorum
Doğal kal. Seven böyle sevsin. Sevmeyene bir orta parmak çak gitsin
Sende küçük gibisin zaten bence uğraşma vücuduna göre iyi işte
Boyutları gayet iyi eğer şu an destekli yoksa üstünde
gögüslerin gayet iyi bence takılma bosuna estetik olma
Çoğu kişi küçültmek için uğraşır bazıları da büyütmek için çabalar. İnsan doyumsuz varlık neticede..
Küçülttüren insanlar sarkığı ve ağrı yaptığı için küçülttürüyor
Bence yaptirmaa fizigin zaten guzell goguslerindee yerinde
Ama zaten ince çıtı pıtı bi kızsın vücuduna bundan büyüğü yakışmaz bence şu anki halin çok iyi
bu tarz kararlar kişiseldir. aileyle birlikte alınacak kararlar değildir.
Bence az kilo alsan büyür bide çocuğun olunca büyür hiç estetik yapmana gerek yok
Bence yasina gore iyi sudyen olmadigi halde dolgun duruyor
Merhaba görsel sana aitse gerçekten çok hoşsun. Hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı derim herzaman.
Senin daha vücudun tam manası ile oturmamış. Ne estetiği bu belamı istiyorsun.
Birkaç yıla kilo alınca onlar müthiş olur hiç gerek yok
Vücut yapın bu ve kötü durmuyor ki belin ince kalçan güzel çok dikkat çekmiyor ayrıca ileride çocuk emzirirsen ve biraz ellenirse de doğal yollarla büyür
Neden seni böyle beğenmeyen erkek de olmaz olsun kızım. Fıstık gibisin
vücuduna göre gayet orantılı bence uğraşsan kendisi büyür ama şahsen beni etkiliyor şu hali
Ya birgün beğendiğin erkek bunu estetiğini beğenmez ise ne olacak?
Ya küçük meme beğenmezse
Arkadaşım gider o zaman büyütürsün.
Fiziğe oranla çok küçük değil bence ama ailenin ikna olacağını sanmam buna senin kendi ekonomik özgürlüğünü kazandığında yapabileceğin bi işlem aileden bağımsız bence tabi standart bir Anadolu ailesi olduğunu düşünerek söylüyorum
Normal, çok da küçük sayılmaz. Aileni masrafa sokma.
Vücut hatlarına göre memelerin çok iyi. Daha büyüğü çirkin olabilir ama
Kaç yaşındasın ve kaç beden. Çünkü farklı riskleri olan bir durum bu
Çok zayıfsın kilo aldığında ve ileride hamile kaldığında zaten büyüyecekler
Hiç bulaşma böyle çok güzelsin ne kadar küçük gögüsler o kadar ilgi çeker o kadar güzel
Seninki küçükse bende hiç yok😁
Direkt git yaptır.
Bir iki yere iş için başvuru yaptım ama hala geri dönüş olmadı para biriktirmem lazım ama işim yok yeni YKS den çıktım o yüzden ailemin destek olması lazım ondan dolayı
@RıdvanÇelik53 nasıl yanii
@RıdvanÇelik53 anlamadım nasıl yani
Estetiğe gerek yok masaj programıyla ciddi bir değişim elde edebilirsin düzenli uygulayabilir misin
Sarkar öyle
Aileyi ikna etmekle uğraşmak yerine İşe niye girmiyosun ki?
18 yaşındayım ve kızım sanki işe alacaklar mı
Büyüyünce nolcak ki evledignde çocuk doğurduğunda dahaa cok süt gelmesi için mi😅😅
Herkeste büyük ve sarkık böyle daha iyi
! nt! h@ar ederim de UwU
İnanmazlar 😂
ağlıyomuş gibi yap
Duygu sömürüsü yapmak güzel fikirr ama daha çok bilgi almam lazım iyi rol kesebilmek içinn
deki zaten herkes benle dalga geçiyor diğerlerininki çok büyük benimki minicik dışlanıyorum de ağlıyor gibide yap
Bir de erkek sanıyorlar bazen kızlar görünce kaçıyor falan desem 😂😂
Fotodaki sen misin çok büyük değil göğüslerin normal
kanka boş ver seni olduğun gibi begensinler
doğal daha güzel, sen büyüdükçe onlar da büyüyecek, kulakların ve burnun gibi ;)
Git sırt çalış duruşun düzelir.
Ne alaka sırtla?
Duruşun dikleşir omurganız düzelir daha dolgun görünür gögüsleriniz
Sırt çalışanların vücudu erkek vücuduna benziyor, omuzları genişliyor. Saçma olur.
Yani görüş meselesi saygi duyarım. çok sevdiğim bir söz var "cehalet mutluluktur."
Aileni ikna etmek zorunda mısın?
@YanlışKii evett
Kendi paranı kazan ikna etmek zorunda kalma.
18 yaşında ve kızım işe alacaklar mı sanki?
kilo alirsan az daha buyur formu iyi. bulasma ameliyat filan gereksiz seyler kendinizle barisik olun. fiziginde gayet iyi
Maddi durumun var mı
Ben çalışmıyorum YKS den yeni çıktım
Arastirma yaptinmi nekadar? Yasin genc daha. bence operasyon sacma olur simdilik. doktora gittinmi? hormonlarla ilgili herhalde ilacla falan duzelebilir bide spor yapip beslenmeyle kolaylikla cozulubilir
Hormonla alakası yok ya yapısal olarak böyle sporla da büyümez küçülür en fazla bir de fiyatları bütün estetik doktorları sitelerinde falan saklamış arayıp soralım diye
Sevgilin mi istiyor
Zayifsin kilo al büyür
Hayır yapma harika göğüslerin var.
Fiziğin gayet iyi bence sakın yaptırma
Gel evlenelim o zaman ailen karışmaz yaptırırsın
Paran varsa ol olunca ebeni görürsün dokundurtamazsın kimseye
Hoş.
Sakın ameliyat olma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?